Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם הקלאץ'/גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי הקט יצא עם האוטו אחרי הסדר וכרגיל ההפתעה לא אחרה להגיע-

הקלאץ' רך כמו חמאה, אף הילוך לא משתלב כשהאוטו מונע, אלא אם כן אני

משתמש בכוח מאסיבי והאפשרות היחידה להכניס להילוך, היא כאשר האוטו

מכובה, וגם אז רק לאחר מספר נסיונות.

יש למישהו מושג האם זה הקלאץ' שהחזיר את חייו או משהו אחר?

הרכב הוא סיביק האצ'בק 96,

הקלאץ' הידראולי, עד כמה שידוע לי.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני חושב שזה יותר בקטע של כבל קלאצ' כי הקלאצ' הוא לא הדוושה עצמה כפי שאתה מתאר לעצמך, ומהנסיון החביב שלי קלאצ' לא נהיה רך כשהו נגמר, להיפך, הוא נהיה יותר קשה, ולחלופין כשנקרע הכבל אז אין התנגדות של המתיחה בעת הלחיצה, מקווה שהבנת את הסלט שלי, בתאבון :)

ואם זה כבל קלאצ' יצאת בזול, נסה להתכופף ולראות מה המצב למטה

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני חושב שזה יותר בקטע של כבל קלאצ' כי הקלאצ' הוא לא הדוושה עצמה כפי שאתה מתאר לעצמך, ומהנסיון החביב שלי קלאצ' לא נהיה רך כשהו נגמר, להיפך, הוא נהיה יותר קשה, ולחלופין כשנקרע הכבל אז אין התנגדות של המתיחה בעת הלחיצה, מקווה שהבנת את הסלט שלי, בתאבון :)

ואם זה כבל קלאצ' יצאת בזול, נסה להתכופף ולראות מה המצב למטה

קלאץ' הידראולי. אין כבל.

פורסם

יתכן שהמשאבה ההידראולית נפרצה והעסק לא עובד בשל בריחת לחץ.

תבדוק האם יש נזילות.

בכל מקרה אתה צריך מוסך...

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

אין דבר כזה קלאץ הידראולי

יש משאבות קלאץ עליונה /תחתונה שעובדות על לחץ שמן.

תקרא לזה איך שאתה רוצה.

משאבה - ולא משנה של מה, שעובדת על לחץ שמן היא משאבה הידראולית וכאשר היא נפרצת אז הנוזל ההידראולי\שמן נוזל החוצה ויש בריחת לחץ שלא מאפשרת עבודה של האביזר שאליו המשאבה מחוברת.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

זה המקום להעלות זכרונות מלפני שבוע:

בבוקרו של יום שלישי ה-31.3 אני נגש כטוב לבי ב-6:30 AM להתניע את הרייסר, חוגר חגורת בטיחות, מסובב את המפתח עד למצב ON, מחכה מס' שניות עד שמש' הדלק צוברת לחץ ומנסה להתניע.

הרכב מקפץ לו לפנים כאחוז תזזית, זה המקום להבהיר כי אני מתניע את הרכב כשהוא משולב להילוך ראשון ומצמד לחוץ.

סוגר את מתג ההצתה, בודק ששטיח הגומי לא התלבש לו מתחת לדוושה ומנע הפרדה ומנסה בשנית(שוב הילוך משולב), הרכב שוב מזנק לו קדימה.

השערות לתקלה:

(1)מסב לחץ ו/או מזלג תקולים.

(2)משבות מצמד תקולות.

הרמת מכסה המנוע והתבוננות מגלה סימני רטיבות ליד המשאבה העליונה, טוב ככל הנראה הגיע זמנן(הרכב בן 10).

שוב שילוב להילוך(הפעם לשני) ונסיון התנעה תוך כדי קפצוץ של הרכב לפנים, הרכב מותנע ונוסע, מכאן הדרך אל העבודה נעשית עם טיפה נסיון מוצלח מצידי לשילוב הילוכים ללא מצמד ע"י התאמת סיבובי המנוע לגיר, כאשר בכל עצירה ברמזור יש צורך בכיבוי הרכב(מסוכן ולא חוקי לכשעצמו).

להפתעתי אורך הזמן שלקח לי לבצע את התמרון הנ"ל לא עלה על 3 דקות הבדל לבין יום רגיל.

הכנסת הרכב למוסך, מראש בקשתי להחליף את שתי המשאבות(עיניין שהתברר שלא נחוץ לבקשו, מאחר שגם השניה החזירה את נשמתה ונזלה כטוב לבה).

בסיכומו של יום:

משאבה עליונה - 80 ש"ח.

משאבה תחתונה - 120 ש"ח.

עבודה - 100 ש"ח.

סה"כ(לעצלנים) - 400 ש"ח.

ומצמד חלק כביום היוולדו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...