Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנסתי במישהו מאחורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בעל פאסאט 00'. היום נסעתי לתומי בעיר והיה מן פקקון כזה לפני אחד הכיכרות. התעסקתי באיזה שטות בפלא' ממש לשניה (יותר מידי) ונכנסתי בהונדה סיוויק 98' לאחר בלימת פתע. מהירות הנסיעה הייתה פחות או יותר על סף גלישה 10-15 קמ"ש, אולי 20 במקסימום.

בכל מקרה חנינו בצד הדרך שנינו יצאנו לראות את הנזקים. ממצאים:

לי לא קרה כלום חוץ מלוחית רישוי עקומה.

אצלו, כל החלק האמצעי של הטמבון נכנס פנימה, הבגאז' נכנס 1-2 מילימטר פנימה גם כן. כמובן הוצאתי רישיונות, לקחתי אחריות. התקשרתי לגיס של אישתי (בעל תעודת שמאי רכב) ולסוכן הביטוח שלי, לשאול אם שווה לי אולי לסגור איתו את הפינה מבלי לערב ביטוח. הוא אמר לי שהנזק עולה בסביבות ה350-400 ש"ח (כנראה שהוא קצת הסיט לטובתי). בכל מקרה בעל ההונדה לא הסכים, הוא טוען שזה עולה לפחות 900 ש"ח להחליף את הטמבון. אמרתי לו "רק בריאות ידידי, בוא נפעיל את הביטוח". לבסוף איכשהו הוא הציע לסגור את זה בלי לערב ושאל כמה אני מוכן לשלם. אמרתי 500 ולא שקל יותר. לחצנו ידיים, קיבל את הכסף ולהתראות (וידאתי שהפרטים שלי לא נשארים אצלו בטעות).

עכשיו השאלה שלי, פעלתי בצורה נכונה? הוא קיבל יותר ממה שהיה צריך לקבל? אני פשוט חושב על זה - אולי עם הביטוח היה יוצא יותר זול?! אבל זה יעלה לי את מחיר הביטוח בחידוש הבא.. בקיצור, אשמח לקצת מילות הרגעה ואם לא, תכתבו מה שנראה לכם. 

פורסם

בטוח שהיה יותר משתלם לא לערב ביטוח , אבל אולי היה כדאי לעשות "חוזה" קטן בינך לבינו שסגרתם את העניין בינכם.

בכל מקרה פתרת את המקרה בצורה הטובה ביותר לשני הצדדים (שניכם מרוצים).

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא ראיתי צורך בחוזה מול הבן אדם מפני שסגרנו את הנושא והוא השמיד את הנייר (מולי) שהעיד שהוא איי פעם פגש בי (או אני בו?!:))

פורסם

לא צריך את הפרטים שלך, מספיק מספר רכב.

להבא (שלא יקרה אף פעם) כדאי להכין חוזה כתוב, בו אתם מציינים את הפרטים שלכם, את נסיבות המקרה.

מעין זכרון דברים, עם חתימות שני הצדדים המעורבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדהים שמה שמטריד אותך זה אם תצטרך לשלם עוד 500 שקל או פחות 500 שקל, ולא שהיית עלול לדרוס מישהו בגלל שבמקום להתרכז בנהיגה היית עסוק בשטויות.

פורסם
מדהים שמה שמטריד אותך זה אם תצטרך לשלם עוד 500 שקל או פחות 500 שקל, ולא שהיית עלול לדרוס מישהו בגלל שבמקום להתרכז בנהיגה היית עסוק בשטויות.

את הלקחים שלי אני כבר הפקתי. על זה אין לי מה לשאול יותר מידי. לאחר מכן הכסף הטריד אותי. אני לא רואה פה שום בעיה.

פורסם

לדעתי, הכסף ששילמת לא יכסה לו את הנזק.

יש סיכוי , רק אם יש לו קשרים עם איזה פחח שיעשה לו את זה בשחור.

ששי כהן

wheel

פורסם
מסכן הבחור, נדפק מכל הכיוונים...

+1

ובכל זאת,

מה תעשה אם יתקשר אליך עוד כמה ימים סוכן הביטוח שלך ויספר לך שהגישו כנגדך תביעה על 2000 שקלים בגין נזק שגרמת? האם יש לך מסמך ממנו שמשחרר אותך מכל אחריות? האם יש לך אישור על מסירת ה 500 שקלים?

את הפרטים שלך הוא יכול לקבל בקלות דרך מספר הרכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...