Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנסתי במישהו מאחורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב.. וידאתי שלא נשאר לבחור כלום, גם לא מס' הרכב.

לא פעלת נכון, היית צריך להחתים אותו שהוא קיבל את הכסף ושלא יהיה בניכם טביעות.

מספיק לקחת סתםחתיכת נייר שזרוקה בריצפה, לכתוב שורה של כמה מילים ושניכם חתומים וזהו.

אם הבנאדם ירצה הוא יוכל לתבוע אותך, ולך תוכיח ששילמת לו, לך תוכיח שלא ברחת לאחר הפגיעה, הוא יכול אפילו להגיש תלונה על תאונת פגע וברח משום שאין לו את הפרטים שלך.

לך תדע גם אם הכסף ששילמת לו לא מספיק והפחח יבקש ממנו 900ש"ח, הבנאדם יקבל עצבים ויגיש תלונה שלא מסרת לו את הפרטים שלך ושהוא לא מכיר אותך, רק ראתה אותך שפגעת בו וברחת.

אני מציע שתנסה שוב להפגש איתו ושיחתום לך!.

פורסם

קרה לי מקרה דומה אבל לא בדיוק.

יצאתי מחניה ובניצב אלי יצא רכב אחר.

שנינו לא שמנו לב שאנחנו עושים רברס ביחד.

אני יצאתי לאט מאוד כי הרכב היה חדש ולא כל כך הסתדרתי עם הגודל שלו [רנו מגאן II ].

בגלל שהוא נסע מהר אחורה שיפשפתי לו את שתי הדלתות [ליד הנהג ומאחוריו.]

לי השתפשף רק הטמבון ובקושי ראו.

הוא רצה שאני ישלם לו את הנזק.

אני אמרתי בוא נפעיל ביטוח.

הוא התעצבן ועשה שמיניות אני בשלי ,ביטוח או ביטוח.

אחרי שהחלפנו פרטים הוא נסע לדרכו ואני לדרכי לא שמעתי ממנו כבר שנתיים והביטוח שלי לא הופעל.

כנראה יש מקרים שכדאי ביטוח.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
שוב.. וידאתי שלא נשאר לבחור כלום, גם לא מס' הרכב.

לטובתך אני מקווה שפגשת באדם בעל זיכרון של דג זהב, ותמימות של דב קואלה.

אני אישית משוכנע שהייתי זוכר את מספר הרכב שלך, ואף הייתי דואג לרשום אותו לעצמי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תשמע, אני מכיר את כל הטמבונים של הונדות, קופה ו4 דלתות של סיוויק .

הטמבון בקדימה, יכול להיות במצב 500 שקל זה שיפוץ וצבע חדש לטמבון? זה שווה 500 שקל,

אפשר להבין על מה הוא רצה להתכוון . הוא ריחם עלייך שאין לך כסף לקנות לו טמבון חדש עולה 1000 שקל ועוד צבע .

יש מצבים שאנשים מתחמקים ולא עונים לגבי ביטוחים שלהם .

• תוכן חדש...