Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש בנרות אמצעים לשפר את ההספק של שברולט קרוז 1.6. ואנא - הימנעו מתגובות כגון "בחר אוטו אחר" ו"קח מזדה" וכיו"ב. זה האוטו שיש ואני מרוצה מכל אספקט חוץ מעניין המנוע החלש. ואגב, מדובר במודל 2010, לאחר הריקול לכיוונון מחשב המנוע בסוף 2009.

ביקרתי במרכז שיפורים לרכב, והם טענו כי אין בנמצא ציפ לקרוז, בגלל ש-GM לא פתחה את הקוד או משהו כזה (לא בדיוק הבנתי...) גם בשיטוט באינטרנט לא מצאתי ציפ לקרוז.

בכל מקרה, רוצה לעשות משהו, במגבלות של כמה אלפי שקלים ולא יותר, שיוסיף לה עוד כ-20 HP שכל כך חסרים לה...

מה האופציות העומדות בפני?

פורסם
, במגבלות של כמה אלפי שקלים ולא יותר, שיוסיף לה עוד כ-20 HP שכל כך חסרים לה...

מה האופציות העומדות בפני?

בגלל שזה רכב אטמוספרי.. ועם תקציב של כמה אלפי שקלים, אני מאמין שהאופציות שעומדות בפניך ע"מ להוסיף 20 כח סוס הם:

כלום?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

1. בתקציב שציינת אפשר אולי בדחק להוסיף עוד כ 5 כ"ס.

2. ברור לך שכל שיפור שתבצע מבטל באופן מיידי את האחריות על הרכב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שים לה צנרת וקיט יניקה ותבדוק אפשרויות של הורדת משקל (במקום גלגל ספייר , ספריי לתיקון פנצ'ר)

ותבדוק בסדנאות מה אפשר לעשות עם הצ'יפ (תוכנה)

יש לי בבית שברולט קרוז , שום דבר לא יעזור לה , האוטו במשקל טנק עם מנוע חלש ותיבה עם פיגור שיכלי.

שיהיה בהצלחה

פורסם
1. בתקציב שציינת אפשר אולי בדחק להוסיף עוד כ 5 כ"ס.

2. ברור לך שכל שיפור שתבצע מבטל באופן מיידי את האחריות על הרכב?

שים לב לזה,לא כדאי לאבד את האחריות בשביל להוסיף עוד 7 כ"ס.

פורסם

היית שוקל לקנות גיר ידני במקום אוטומט, היית מרגיש שינוי אמיתי.

התיבה האוטומטית מסרסת את המנוע בצורה נוראית.

פורסם
האוטו במשקל טנק עם מנוע חלש ותיבה עם פיגור שיכלי.

שיהיה בהצלחה

משקל של טנק? לפי מה שאני רואה היא יותר קלה אפילו ממזדה 3, משקל של הקרוב הוא 1280 קילו לפי נתוני היצרן.

פורסם

יש לי בבית שברולט קרוז , שום דבר לא יעזור לה , האוטו במשקל טנק עם מנוע חלש ותיבה עם פיגור שיכלי.

שיהיה בהצלחה

כל מילה נכונה.

בדיוק היום נסענו בכביש עם טיפה עליות וירידות - אלוהים כמה שהאוטו עגלה.

וזה לא עניין של תיבת הילוכים שדווקא מתאמצת ומצליחה לשמור את המנוע (בקפיצות נוראיות) על סל"ד גבוהה , המנוע הזה פשוט עגלה מתה (וזה לא עניין של סטנדרטים - זו המשפחתית הכי איטית שנהגתי בה אי פעם)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קיימת גם קרוז 1800 סמק עם 140 כוח.

הרכב לא מטוס אבל לאומת מזדה 3 זה חללית.

יצא לי לינהוג עליה עם הטיפטרוניק היא דוהרת יפה על הכביש , לא לישכוח זה לא רכב ספורט זה אמור להיות רכב סטנדרטי למישפחה ולא יותר.

רז...

פורסם
שים לה צנרת וקיט יניקה ותבדוק אפשרויות של הורדת משקל (במקום גלגל ספייר , ספריי לתיקון פנצ'ר)

ותבדוק בסדנאות מה אפשר לעשות עם הצ'יפ (תוכנה)

שיהיה בהצלחה

תודה לכל המגיבים,

אבדוק את האפשרות של צנרת וקיט יניקה, אבל אעשה זאת רק אם זה יוסיף 20 כ"ס ומעלה.

באשר לציפ - ניסיתי בפיט סטופ אבל אין להם ציפ, טוענים ש-GM לא פתחה קוד. מכיר סדנאות יותר יצירתיות?

• תוכן חדש...