Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאפונים - בלקברי, N900, E72

נבדקי רכב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי תקופה ארוכה שאני שוקל להחליף פלאפון ופשוט לא מוצא זמן להתעסק עם זה, וגם כי כל פעם אומרים לי "בקרוב יוצא מכשיר ככה וככה", החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הטלפון.

אני אשמח לשמוע את ההמלצות והניסיון שלכם.

הדרישות -

מכשיר עבודה טוב, מהיר ונוח,

שליחת וקבלת אימיילים בצורה נוחה ומהירה,

אינטרנט מהיר ונוח לשימוש,

GPS - שיעבוד טוב (בניגוד לג'יפיאס בN95 הנוכחי שלוקח לו שנים להתחבר),

סוללה - ארוך שימוש ארוך ככל הניתן כי אני לא מחפש פלאפון שאני יצטרך לחפש מטענים כל היום בגללו, במיוחד לאור העבודה שהשימוש במכשיר מרובה בהודעות, שיחות, ג'יפיאס, אימיילים וכו'..

מצלמה - רצויה מצלמה טובה, לפחות ברמה של הN95, ובסעיף הזה הבנתי הבלקברי נופל מעט, לא?

מסך - אני משתגע ממסכים שבשמש לא רואים בהם כלום, אז רצוי מסך שיהיה ברור וטוב.

בלוטות' - מסונכרן קבוע עם בלוטות'

זיכרון - אני פחות טיפוס של שירים בפלאפון וכו', אז בסעיף הזה מספיק לי שיהיה זיכרון פנימי טוב ואפשרות לכרטיס זיכרון 16GB.

אגב, אני ברשת אורנג' אם זה משנה.

שמתי עין על שלושה מכשירים - בלקברי, E72, N900 , איזה מהם הטוב ביותר?

לאורנג' יש את הבלקברי ואת הE72 אך אין להם את הN900 (אני יכול לקנות אותו מגורם חיצוני)

אייפון לא בא בחשבון.

תודה רבה לעוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר את ה Milestone, חיפשתי אותו בגוגל, לא משתגע על העיצוב שלו, וגם לא חסיד של מוטורולה.

יש בו יתרונות משמעותיים מבלקברי\N900\E72 ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה משתמש הרבה במיילים והארגון משלם --> בלאקברי

אחרת --> E72

ה N900, למרות שהוא כמובן לא הוגדר כך רשמית, היה פיילוט למערכת ההפעלה מאמו (שמתה בערך ביום שבו היא נולדה) ותוחלף בקרוב במיגו (מיזם של אינטל ונוקיה). אומנם ה N900 גם אמור לקבל שדרוג למיגו, אבל זה פשוט לא זה, אלא אם אתה מחפש מכשיר בטא לשחק איתו ולא כלי עבודה.

המיילסטון של מוטורולה אמור להיות משווק בקרוב (כנראה לפחות בסלקום), אבל מלבד "משוגעים לדבר" התחושה הכללית היא שלא יהיה לו ביקוש גדול מדי. תוכל לקרוא ברשת לא מעט ביקורות עליו, או על אחיו האמריקאי ה Droid.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה משתמש הרבה במיילים והארגון משלם --> בלאקברי

אחרת --> E72

סדרת ה-E7X של נוקיה זה לא משהו שאמור להתחרות בבלקברי (הדגמים עם המקלדת ובלי מסך מגע)?

כי זה נראה לי אותו עיקרון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כרגע נמצא גם באותה דילמה. רק שאצלי היא בין הNexsus one של גוגל. HTC HD2, ועוד כמה מכשירים שהוצעו לי.

כל המידע בשרשור הבא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=312339

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכשירי טאץ' לא באים בחשבון, כי אני פשוט לא מסתדר איתם, לכן ה HTC HD2 נפסל.

לגבי ה N900 התגובה של Fazer חיזקה את דעתי להתמקד בבלקברי או בנוקיה E72, וכעת הדילמה באמת היא בינהם.

את העלויות אני סופג.

לנוקיה יש יתרון של מצלמת 5 מגה פיקסל, לעומת הבלקברי שהוא עם 3.2 מגה פיקסל, ונראה לי מאכזב לקנות כיום מכשיר שאין לו מינימום 5 מגה פיקסל, אז בעניין המצלמה לנוקיה יתרון שכן המצלמה דבר נוח ושימושי מאוד עבורי.

מה לגבי איכות שיחה? GPS? נוחות שימוש? נוחות גלישה ומהירות באינטרנט וכו'?

האם יש יתרונות בולטים כלשהם לבלקברי מול הנוקיה E72 ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק אם המקלדת של נוקיה באמת נוחה לך - לדעתי היא צפופה וללא הפרדה ברורה בין המקשים , כמו כו המיקום של ה-0 מוזר (לא מתחת לשמונה כי אם בצד צמוד ל-9 .....

ממש מוזר ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי E72 וההתייחסות אליו מובאת באדום. לא מכיר את יתר המכשירים, כך שאני לא יכול להחוות דעה.

שליחת וקבלת אימיילים בצורה נוחה ומהירה, עובד יפה עם GMAIL. טרם חוברתי לאאוטלוק של המשרד.

אינטרנט מהיר ונוח לשימוש, מהיר? כן. נוח? תלוי איזה אתרים. בדפים העיקריים של YNET ו The Marker לא ניתן לצפות.

GPS - שיעבוד טוב (בניגוד לג'יפיאס בN95 הנוכחי שלוקח לו שנים להתחבר), לא יודע, יש לי מכשיר ספיריט באוטו והוא זה שמשמש כ GPS.

סוללה - ארוך שימוש ארוך ככל הניתן כי אני לא מחפש פלאפון שאני יצטרך לחפש מטענים כל היום בגללו, במיוחד לאור העבודה שהשימוש במכשיר מרובה בהודעות, שיחות, ג'יפיאס, אימיילים וכו'.. מחזיק לי יום וחצי, אבל אני טוחן את הפנס, האינטרנט והרדיו. טוענים שיחסית למכשירים אחרים הסוללה מחזיקה הרבה.

מצלמה - רצויה מצלמה טובה, לפחות ברמה של הN95, ובסעיף הזה הבנתי הבלקברי נופל מעט, לא? המצלמה טובה, אם כי בתנאי חושך, למרות הפלאש, תמונות לא יצאו לי טוב.

מסך - אני משתגע ממסכים שבשמש לא רואים בהם כלום, אז רצוי מסך שיהיה ברור וטוב. יש בעיית צפיה לעיתים בשמש ישירה.

בלוטות' - מסונכרן קבוע עם בלוטות' אם זה חשוב לך אז רד מה E72. בחוברת ההוראות שסלקום סיפקו עם המכשיר כתוב בפירוש שהוא לא מסתנכרן עם BT. בכל זאת אני משתמש בדיבורית BT (ברכב השני, בו לא מותקן ספיריט) וזה עובד, אך לעיתים באמצע שיחה זה מתנתק וכבר עצר אותי שוטר על כך שהרמתי את השפורפרת ולמזלי הוא ויתר לי כשהסברתי לו מה קרה.

זיכרון - אני פחות טיפוס של שירים בפלאפון וכו', אז בסעיף הזה מספיק לי שיהיה זיכרון פנימי טוב ואפשרות לכרטיס זיכרון 16GB. יש אפשרות לקנות כזה כרטיס של 16G ואני שוקל לקנות כי אני כן שומע שירים במכשיר. אם למישהו יש ניסיון עם כרטיס כזה, אשמח לשמוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי היום יש בלארקברי ובעבר נוקיה E71 .

אני יכול להגיד לך באופן אישי אני מאוכזב מאוד מהבלאקברי [הוא לא אינטואיטיבי בכלל יש תפריטים שאני עדיין מגלה אחרי 3 חודשים תפעול איתו].

לגבי הנוקיה הסוללה שלו החזיקה לי יום וחצי של שיחות בממוצע כל 3 דקות, קבלת 170 SMS ביממה, וגלישה באינטרנט של עשרות דקות ביום.

אני עדיין חושב שהנוקיה הוא מכשיר מוצלח מהרבה מתחרים קיימים [אפילו אייפון האגדי].

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אחרי שהשתמשתי קצת במכשיר E72 של חבר, מצאתי את עצמי תוך ממש דקות בודדות מתאכזב ממנו, אז הוא ירד מהפרק.

השתמשתי גם בבלקברי 8900 של חבר אחר והמכשיר ממש נוח ומתרגלים אליו מהר מאוד, עכשיו נשאר לברר עם אורנג' מה החבילה הכי שפויה שיש לגלישה באינטרנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש בלאקברי ואני משתמש בו רק לעבודה.

זה הדבר הכי נוח שיכול להיות לך, במיוחד אם אתה לא רוצה להתעסק בכלל עם הטלפון למשחקים ושטויות, ורק לעבוד.

הסוללה סופגת עד 5 שעות של דיבור רצוף אז אתה צריך 4 מטענים (בבית, בעבודה, בתיק, באוטו) אבל מבחינת נוחות שימוש יומיומי, זה הכי טוב שקיים.

אתה יכול לעדכן בו את הפייסבוק, טוויטר, היי פייב, ג'ימייל וכל רשת חברתית אחרת.

לי יש גם המון חברים עם בלקברי אז אנחנו מתקשרים עם צ'אט של בלקברי שמובנה בכל מכשיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...