Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי רכב חדש (טויוטה אוונסיס 2010) ואני מעוניין לרכיב מערכת הכוללת קומפננט 2 מגברים וסאב

אני לא שמעתי כל כך הרבה מערכות ואין לי כיוון (ולא ממש יוצא לי לבוא למפגשים שאתם עושים) אבל אני יודע מה אני רוצה

התקציב שלי בין 9,000 ל 10,000 ש"ח ( לא כולל התקנה שתתבצע אצל יוסי אלפיין )

לגבי הקומפננט, מה אתם ממליצים? האם יכנס לי בתקציב הנ"ל way 3 ? והאם בכלל שווה להשקיע את הכסף

או שעדיף לקחת way 2? אני אוהב לשמוע נקי וחד (יש לי ברכב אחר מורל דוטק וחסר לי את החדות)

לגבי הסאב, אני אוהב מאוד באסים חזקים

ולגבי המגברים, אני לא ממש מבין לגבי נצילות ויעילות של מגברים, אז אצטרך את עזרתכם בנוגע לזה

תודה רבה מראש לכל העוזרים :)

פורסם

כן,אתה יכול סט 3WAY קדמי,מספיק מגבר 4 ערוצים אחד איכותי.

המלצה:

סט קומפוננט DLS-UR36i

מגבר סלסטרה FA475X

סאב 12W3v3-2 JL AUDIO

מנחת JL אודיו קלין סוויפ.

כמובן שבסט 3 חלקים תצתרך התקנה בקורות של המידריינג+טוויטר

בזה אני סומך על יוסי:

http://www.ecaudio.co.il/cpg/albums/userpics/10001/normal_P1010004_%28Large%29.JPG

פורסם

לפי דעתי אין צורך במנחת, מפני שאני מוציא את המערכת המקורית ומרכיב מערכת Pioneer 6050

הפלסטיק שיהיה במקום המערכת יעלה לי 800 ש"ח, אבל עדיף לא ?

פורסם

בוודאי שטוב יותר להתקין רדיודיסק במקום המערכת המובנת

לא הייתי הולך על 6050 של פיוניר ,אלא על קלריון 785 ,הוא אולי לא מצטיין בחזות מרשימה

אך בכול מה שנוגע לאיכות הסאונד ,הוא מהטובים ביותר שיש ביחס למחירו בשוק.

ניתן לרכוש בפורום "אודיו מכירה" כאן באתר גם מכשירים ברמה גבוהה במחירים אטרקטיביים שווה לבדוק.

• תוכן חדש...