Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידורי עונת 2010 בF1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד בית המשפט קבע שלא הוכח שאין זליגת תכנים ופסק לתובעים בתביעה הייצוגית 70 אלף ש"ח הוצאות.

אם אלו לא זליגה ועושק אני לא יודע מה כן.

פורסם

למרוץ הראשון יש שידור חוזר בערוץ פתוח אבל אף אחד לא מבטיח לך שלכל מרוץ יהיה שידור חוזר בערוץ פתוח וחוץ מזה אני באופן אישי לא מסוגל לראות שידור חוזר של מרוץ או כל ארוע אחר שמשודר חיי.

פורסם

עוד דרך - לשלוח פקס דוגמת:

לכבוד המועצה לשידורי כבלים ושידורי לווין 11.3.10

עבור מחלקת פניות הציבור

בפקס - 02-6702273

הנושא : זליגת תוכן

אני מנוי על ערוץ ספורט 5+ ומשלם עליו בנפרד מחבילת הבסיס. במשך 3 השנים האחרונות שודרו מרוצי הפורמולה 1 בערוץ זה, ופתאום השנה הוחלט בערוץ הספורט להעביר את השידור לערוץ "5+ לייב" שכמובן נדרש עבורו תשלום נוסף. המרוץ הראשון מתחיל ביום ראשון הקרוב ובערוץ הספורט (כנראה שבמכוון) הודיעו על כך רק אתמול.

אבקש את בדיקתכם הדחופה בעניין.

בתודה מראש,

..............................

פלאפון ..........

פקס ............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...