Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי 80 קופה? או שלא ראיתי טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות באזור המרכז, ת"א , רמת גן , אודי שנראית כמו אודי 80, והיא הייתה קופה, בצבע כסף.

היה לה ספויילר קטנצ'יק כזה שמחמיא לה מאוד, היא הייתה גיר רגיל עם סאנרוף.

למישהו יש מושג? חיפשתי ביד 2 וכו' לא מצאתי את הדגם הנ"ל. יכול להיות? או שפשוט לא זיהיתי נכון

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

קיימת ואפילו אני חושב שזה חבר בפורום הזה אודי קווטרו 4*4 מנוע 2.5 אם אני זוכר נכון

לא יודע עם היא אטמוספרית או לא אבל בהחלט חזקה ראיתי אותה בהיכל נוקיה לפני 3 שבועות.

פורסם

יש לפחות 10 כאלה בארץ. איזה 5-6 כאלה אני מכיר אישית מכל קשת הדגמים החל מ 1800 הנעה קדמית דרך 2800 קוואטרו ויש אפילו S2 נדירה בארץ.

אחד הרכבים היפים לתקופתו ולדעתי האישית, עדיין שומר על רלוונטיות של העיצוב ולא נראה כמו איזה רכב ספורט מיושן.

הייתי שמח לשים את הידיים על אחת משתי הגרסאות הבכירות אבל ה S2 ממש לא למכירה וה 2800 קוואטרו שיכולתי לקנות, מסתבר שנפלה לידיים שלא ממש שומרות עליה:x

fs_729243.jpg

Audi+S2+2.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראשון לציון? :wink:

פורסם

הגירסא הבכירה נקראת S2.

מנוע 2.2 ליטר, 5 בוכנות טורי, טורבו, 227 כ"ס

0-100 ב 5.8 ומהירות סופית של 242 קמ"ש.

הנעת קוואטרו כמובן.

המנוע הזה בגירסאות המירוצים הגיע למעל 600 כ"ס ככה שאין ממש בעיה לשפר "קצת" :twisted:

פורסם
ב0-100 לוקחת את האיבו???:twisted:

איזה שנה היא?

ומה תגיד על ה-RS2?

despite weighing over 1,600 kilograms (3,527 lb). In a road test conducted in 1995, British car magazine Autocar timed the RS2 from 0 to 30 mph (48 km/h) at just 1.5 seconds, which they confirmed was faster than both theMcLaren F1 road car, and also Jacques Villeneuve's Formula One car of that time. ... it could accelerate on-par with the C5 generation Chevrolet Corvette, and was only a tenth of a second slower to 60 than a 996 generation Porsche 911.

פורסם

חבר שלי קנה את ה-2.8 ליטר קוואטרו ידנית. הוא ממש לא שומר עליה, חבל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

באמת זה רכב מיוחד.

ראיתי אותו כמה פעמים,מיוחד ויפה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

• תוכן חדש...