Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בשכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ב"שעה טובה" עצרו אותי היום בלילה על נהיגה בשכרות לטענתם. המכשיר הראה על 595 מק"ג לליטר (או איך שזה לא נקרא). אני לא אתחיל להסביר למה אין סיכוי שזאת המדידה נכונה (את זה אני אצטרך לעשות בבית המשפט כנראה, וסביר להניח שזה גם ככה לא ישכנע רבים פה), ויש לי רק כמה שאלות לגבי כל התהליך.

אם זה משנה, אני בן 23 וחצי, עם רשיון 6 שנים וחצי, ללא עבירות קודמות. במועד המשפט (ספטמבר) אני אהיה בן 24. הרכב הוא של ההורים.

ולשאלות:

1. לקחו לי את הרשיון ורשיון הרכב, וזימנו אותי לשימוע אצל קצין משטרה היום. אממה, הוא מיהר, ולכן השימוע נדחה ליום ראשון.

האם 30 יום פסילה + השבתת רכב לכמה שבועות זה משהו ודאי, או שמא יש אפשרות שזה יגמר בפחות?

2. עורך דין לכל התהליך עולה בסביבות ה6 אלף, סכום כסף שאין לי, ולא נעים לי לבקש מההורים. במידה ואני מגיע למשפט ללא עורך דין, האם שנתיים פסילה זה באמת דבר שקורה (בהתחשב בכך שאין לי עבירות קודמות)?

תודה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע,במקרה הזה קח עורך דין כי בלי אחד כזה אתה יכול לצאת באיזה שנתיים שלילה או משהו באיזור,

עם עו"ד אתה יכול עם 11 חודש שלילה בלי טסט ותיאוריה מחדש.

וחוץ מזה אתה בן 23 בכל זאת ואם אין לך כסף תפנה לבנק, מאמין שתקבל הלוואה כזאת בשניה, זה סכום פעוט בכל זאת.

בהצלחה.

פורסם

אאל"ט התחום המותר הוא 250 ג/ל ככה שאתה נמדדת על כמות יותר מכפולה מזו המותרת.

לדעתי בלי עו"ד אתה תספוג מהלומה כואבת.

פורסם

רק תיקון קטן ל BMW לגבי התחום המותר.

המידה הקבועה בחוק:

50 מיליגרם של אלכוהול ב 100 מיליליטר של דם.

240 מיקרוגרם של אלכוהול בליטר אחד של אויר נשוף.

על פי הנוהל נהג יואשם בשכרות החל מכמות של 265 מיקרוגרם.

על פי ההרגשה שלך אתה לא היית שיכור, אך על פי המידה הקבועה בחוק אתה כן.

כדאי להתייעץ עם עורך דין, ואם אין לך אפשרות כזו לבדוק בעיר מגורך אם בעירייה או במתנס המקומי ישנם עורכי דין מתחילים שנותנים יעוץ חינם לתושבים שאין באפשרותם לשלם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רק תיקון קטן ל BMW לגבי התחום המותר.

240 מיקרוגרם של אלכוהול בליטר אחד של אויר נשוף.

ל'

לזה התכוונתי, תודה :-)

לי יצא בבדיקה היחידה שערכו לי, 55 בינשוף.

פורסם

אם חשבת שנגרם לך עוול והיית בטוח שאתה לא שיכור ,היית צריך לדרוש בדיקת דם.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
אם חשבת שנגרם לך עוול והיית בטוח שאתה לא שיכור ,היית צריך לדרוש בדיקת דם.

לצערי ב5 לפנות בוקר זה לא עלה לי לראש (מה גם שלא הייתי מוכן לאישום כזה).

תודה על התגובות ועוד שאלה קטנה, אולי מישהו ידע - האם יש בדיקות כיול שצריך לעשות למכשיר הינשוף לפני כל תחילת משמרת? והאם זה מתועד איפשהו? (בדומה לממל"ז שיש לכייל בסוף ובתחילת כל משמרת, ולתעד זאת בטבלת המכשיר).

פורסם

לינשוף בדומה לממל"ז יש תיק שבו רושמים את הכיול שנעשה ומתי.

רק מי שמוסמך ועבר קורס יכל לבצע את הבדיקה הנ"ל.

לכן לפני שהגעת לבדיקת הנשיפה לוקחים מדד זמן של 15 דקות בו החשוד בשכרות לא שותה לא אוכל ולא מקיא, בזמן הזה מכינים גם את המכשיר לבדיקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה. האם בשימוע אצל קצין המשטרה אני יכול לבקש לראות את דו"ח הכיול? או שמא זה ינתן לי רק במשפט?

*ושאלה נוספת - האם במידה וירשיעו אותי זה יגרור רישום פלילי?

פורסם

עברת תנועה של נהיגה בשכרות היא רישום פלילי, היא תופיע לך ברישום התעבורתי שלך, מה זה אומר מבחינתך?

ברגע שתעצר ע"י שוטר והוא יבדוק אותך במסוף המשטרתי, הוא יראה מתי הורשעת ומה הסיבה.

בשימוע מול הקצין הוא מקבל את התיק שלך, זה תיק האישום שיציגו לשופט בבית המשפט.

בתיק הנ"ל יש את כל החומר שישמש נגדך במשפט, בין היתר יש את דוח המאפיינים והשאלות שהשוטרים שאלו אותך (מה שתית? כמה? הבדיקה של הצעדים, שיווי משקל וכו').

בתיק יהיה גם את הפלט האישי שלך של בדיקת הנשיפה שעשית יחד עם אימות המכשיר.

אין לי מושג אם הוא יתן לך לראות את התיק שלך, אבל אתה יכל תמיד לבקש בנימוס מהקצין.

*לפני מספר דקות הראו בערוץ 2 כתבה על נהיגה בשכרות ועל החרמת הרכבים.

אכסנת רכב במגרש עולה 12 ש"ח ליום במגרש נעמן בפ"ת.

ל'

פורסם

פלילי זה אומר שזה כבר לא ברמה של דוח תנועה (מהירות, תמרור עצור וכדומה) אלא ברמה של תקיפה/נסיון לרצח וכדומה?

תודה.

פורסם

וגם לא תוכל לעבוד במוסד ביטחוני, או בכור הגרעיני בדימונה.

בכלל, נהרסו לך כל החיים, סביר להניח שלא תתקבל יותר לשום עבודה, לא תוכל לקבל הלוואות בבנקים, יעקלו לך את החשבונות ואת הבית.

אני מציע שתנסה להחליף זהות, תעשה ניתוח פלסטי שלא יזהו אותך, ותכין לעצמך זהות חדשה.

אני מכיר מישהו שעושה את זה בזול (החלפת זהות כולל הכל) אם אתה רוצה, תפנה אלי לפרטי.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• תוכן חדש...