Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום

כיום יש ברשותי סיאט איביזה ספורט 1.4 ידנית 100 כוח סוס שנת 2006 3 דלתות

היום קיבלתי הצעה להחליף את הרכב באודי A3 ספורטבק 5דלתות אוטומטית 2.0 150 כוח סוס שנת 2006

רציתי לדעת האם כדאי לעשות את ההחלפה הזאת למרות שהאודי גדולה יותר 5 דלתות וגם שהיא אוטומטית (אני מאוד אוהב את הרכבים הקטנים הידניים בעלי 2 הדלתות).

איך האודי בהשוואה לאיביזה מבחינת ביצועים?

תודה.

seat ibiza 2006 1.4 100hp

hu:clarion DXZ755MC amp:jl audio 300/4 mono:Hifonics titan comp:hertz enrgy hsk165 sub:Rockford p3

פורסם

כמובן שכדאי אאודי זה רכב עדיף מהאיביזה, וגם שווה יותר ממנה.

אבל בדיוק בגלל זה העניין נראה לי מסריח, תבדוק את הרכב טוב טוב שלא תקנה חתול בשק.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אין מצב שמישהו יסכים להחלפה הנ"ל בלי שתוסיף לו כסף על האוטו, אלא אם מסתתר שם משהו לא כשר.

רק בגלל הנ"ל לא הייתי מבצע את ההחלפה. תבדוק את כל העניין שבעתיים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אתם לא הבנתם אותי נכון ההחלפה היא אינה ראש בראש חשבתי שזה יהיה ברור אבל כניראה טעיתי.

מה שרציתי לדעת זה האם כדאי מבחינת הביצועים לעבור מהאיביזה לאודי, נהגתי בעבר על אודי A3 ונהנתי מאוד אבל בזמנו נהגגתי על A3 3 דלתות 1.8 שנת 2000 שהיתה נחמדה אבל גם הרבה פחות גדולה האם יש הבדל גדול בין הגיסרת 3 ל5 דלתות.

שוב תודה.

seat ibiza 2006 1.4 100hp

hu:clarion DXZ755MC amp:jl audio 300/4 mono:Hifonics titan comp:hertz enrgy hsk165 sub:Rockford p3

• תוכן חדש...