Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה טורבו שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין לרכוש אימפרזה טורבו (דור אחד אחורה מהדור הנוכחי)

האם כדי?

האם האוטו באמת ספורטיבי ?

ולאיזה בעיות אפשר לצפות באוטו כזה?

מחקתי את הפוזה :lol:

פורסם

אתה אומר/שואל האם האימפרזה אוטו ספורטיבי?!

זה לא ברור כאילו... :lol:

אין מה להשוות את האמפרזה ליונדאי קופה או לרנו מגאן ואסור אפילו להזכיר את שני הרכבים הללו באותו משפט עם הסובארו.

:evil:

בעיות???

שיכין כסף לקלאץ מידי פעם...

לא מחליפים צמיג אחד או שניים חייבים את כל 4 הצמיגים ביחד בגלל ה- 4X4.

גיר נשבר די מהר.

אוטו שבולע דלק!!!

ולרוב המכוניות הללו שחוטות...

בהצלחה!!!

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

האם כדי?

האם האוטו באמת ספורטיבי ולא סתם פוזה כמו יונדאי קופה, רנו קופה, וכד'

אתה בטח צוחק...!!!

קודם כל מה אתה באמת משווה את הרכב הזה ליונדאי או לרנו... איפה אתה חי?!?!

ופוזה?!?!?!? מה יש לרכב הזה קשר לפוזה.... (אני מתכוון פוזה כגון היונדאי והרנו...)

הדבר היחיד שה"פוזה" של האימפרזה יכולה להרשים זה את המין הגברי שנמשך לרכבים ספורטיבים מהסוג הזה... כי ת'כלס, מבחינת מראה ואך ורק מראה היא לא יותר מקוביה על הכביש... זו דעתי האישית... אולי בדגמים האחרונים עשו אותך קצת יותר קרבית ומושכת מהדגם הראשון אבל עדיין...

ואני מאמין שכשאמרת פוזה התכוונתה פוזה שת'רשים את המין השני....

פורסם

האם כדי?

האם האוטו באמת ספורטיבי ולא סתם פוזה כמו יונדאי קופה, רנו קופה, וכד'

אתה בטח צוחק...!!!

קודם כל מה אתה באמת משווה את הרכב הזה ליונדאי או לרנו... איפה אתה חי?!?!

ופוזה?!?!?!? מה יש לרכב הזה קשר לפוזה.... (אני מתכוון פוזה כגון היונדאי והרנו...)

הדבר היחיד שה"פוזה" של האימפרזה יכולה להרשים זה את המין הגברי שנמשך לרכבים ספורטיבים מהסוג הזה... כי ת'כלס, מבחינת מראה ואך ורק מראה היא לא יותר מקוביה על הכביש... זו דעתי האישית... אולי בדגמים האחרונים עשו אותך קצת יותר קרבית ומושכת מהדגם הראשון אבל עדיין...ואני מאמין שכשאמרת פוזה התכוונתה פוזה שת'רשים את המין השני....

צר לי.

אבל אם כבר, הרי שזה הדגם הראשון, ה-GT שנראה כמו מליון דולר.

אחר כך סובארו אמנם נשארו עם הקונספט, אבל הWRX נראית כמו יונדאי אקסנט על סטרואידים.

רון.

-ולא שיש רע באקסנט על סטרואידים, אבל להשוות את הGT (האגדית בעיני) לWRX קצת חוטא בעיני... -

נ.ב. אחרון - אני מבין שההודעה המקורית נערכה, אבל אם נקודות ההתיחסות שלך כוללות מגאן או יונדאי קופה אני מציע לרדת מהאמפרזה. שתי הראשונות הן מכוניות עם משב ספורטיבי בעוד האחרונה היא פשוט טורף. הן שונות מהותית מבחינת עלויות אחזקה ושימוש לפחות כמו שהן שונות מבחינת ניהוג.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ואני מאמין שכשאמרת פוזה התכוונתה פוזה שת'רשים את המין השני...

יונדאי קופה או רנו מגאן מסוגלות להרשים את המין השני? :shock:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

את המין השני הם מרשימות הרבה יותר עם כל הכבוד לבנות ויש הרבה מאוד כבוד רובם ואני מציין שוב רובם לא מבינות כל כך במכוניות ושהן רואות מכונית כמו מגאן קופה או יונדי קופה זה עושה להם את זה הרבה יותר מאשה הכונס של הgt או של ה wrx

ואני מדבר מנסיון. :D:D:D

פורסם
ואני מאמין שכשאמרת פוזה התכוונתה פוזה שת'רשים את המין השני...

יונדאי קופה או רנו מגאן מסוגלות להרשים את המין השני? :shock:

סלח לי אבל אתה פשוט מדבר שטויות!!!

עם כל הכבוד אתה שולל את הרכב רק בגלל מה שידוע לך לגבי הביצועים שלו... (וגם לגבי זה אני יכל להתוכח איתך..) וזה שטויות אין קשר לאיך שהוא נראה ומשפיע על בנות לביצועים שלו...

אני מבטיח לך שמבחינת פוזה הוא לוקח הרבה רכבים גם יותר יקרים ממנו ויקרים ממנו בהרבה!!! (אני לא מדבר רק כהשוואה לרכבי ספורט...)

אין מה לעשות בנות (רובן... ) לא מסתובבות עם מחירונים ביד או יודעות מחירים בע"פ ובטח שלא מבינות בביצועים של רכב ומה הוא שווה... הדבר היחיד שהן מסתקלות עליו זה המראה...

ואמנם אל טעם ועל ריח אי אפשר להתוכח... אבל אני מבטיח לך שלפחות 90% מהאנשים גם אלו שכן מבינים בכל השאר יגידו ויודו שמבחינת מראה יונדאי שיחקה אותה... ושהיא מספקת הרבה פוזה!!!

במיוחד עם היא צהובה... :lol::wink:

פורסם

האם כדי?

האם האוטו באמת ספורטיבי ?

מחקתי את הפוזה :lol:

1. כדאי.

2. מאוד ספורטיבי.

3. תחזוקה יקרה.

4. באמת עזוב את הפוזה, זה לא מעניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יונדאי קופה דור I מכוערת. הלאנטיס שלי יותר יפה, ויותר חזקה בגרסת ה ZXi.

להלן השוואת יונדאי קופה דור I מנוע 2000 גיר רגיל ללאנטיס F דור שני בארץ מנוע 2000 V6

יונדאי :

מנוע 2000 4 צילנדרים

הספק : 137 כ"ס

מהירות מקסימלית : 196.8 / 200 קמ"ש מקסימום (משתנה בהתאם לדגם)

0-100 (פה היא מנצחת) : 8.1 שניות.

עיצוב לפי טעמי האישי : כנפים מנופחות יתר, חישוקים מכוערים, עיצוב בוטא שאומר "הנה אני כאן, אבל אני לא מסוגלת לעשות כלום"

P1367801.jpg

לאנטיס F

מנוע 2000 V6

הספק : 147 כ"ס

מהירות מקסימלית : 208 קמ"ש

0-100 : 9.1 שניות

עיצוב : הרמוני וזורם. אחת המשפחתיות היפות שמזדה ייצרו

P0940702.JPG

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק, מצטער, אולי זה התמונות שבחרת, אבל היונדאי פשוט יותר יפה. אין מה לעשות ותצורת קופה כמעט תמיד תהיה מרשימה יותר למראה מתצורה משפחתית...

הת'רד הזה לא התחיל על אימפרזה טורבו?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
שמוליק, מצטער, אולי זה התמונות שבחרת, אבל היונדאי פשוט יותר יפה. אין מה לעשות ותצורת קופה כמעט תמיד תהיה מרשימה יותר למראה מתצורה משפחתית...

הת'רד הזה לא התחיל על אימפרזה טורבו?

רוני

גם למזדה RX8 יש 4 או 5 דלתות והיא לא קופה :p .

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

גם למזדה RX8 יש 4 או 5 דלתות והיא לא קופה :p .

שמוליק

יש לה מרכב של מכונית קופה, עזוב את מספר הדלתות (לא שהייתי קורא לשתי הדלתות האחוריות דלתות...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יונדאי קופה דור I מכוערת. הלאנטיס שלי יותר יפה, ויותר חזקה בגרסת ה ZXi.

להלן השוואת יונדאי קופה דור I מנוע 2000 גיר רגיל ללאנטיס F דור שני בארץ מנוע 2000 V6

יונדאי :

מנוע 2000 4 צילנדרים

הספק : 137 כ"ס

מהירות מקסימלית : 196.8 / 200 קמ"ש מקסימום (משתנה בהתאם לדגם)

0-100 (פה היא מנצחת) : 8.1 שניות.

עיצוב לפי טעמי האישי : כנפים מנופחות יתר, חישוקים מכוערים, עיצוב בוטא שאומר "הנה אני כאן, אבל אני לא מסוגלת לעשות כלום"

P1367801.jpg

לאנטיס F

מנוע 2000 V6

הספק : 147 כ"ס

מהירות מקסימלית : 208 קמ"ש

0-100 : 9.1 שניות

עיצוב : הרמוני וזורם. אחת המשפחתיות היפות שמזדה ייצרו

P0940702.JPG

שמוליק

ושוב פעם השוואת ביצועים ונתונים טכנים כשמדברים בכלל על פוזה...

כאילו... וואו... מה הקשר?!?!?! :mad:

ואני מוכן להתערב איתך סתם בשביל הקטע שעם נעמיד יונדאי קופה ליד מאזדה 323F... הקופה תמשוך הרבה יותר מבטים מה-F...

דרך אגב בלי קשר... ולמרות שאני פשוט מטורףף על הרכב הזה בכללי (ולא, לא בגלל שהיה לי רק 75000 שקל בזמנו לקנות רכב והסתפקתי ביונדאי ... היה לי הרבה יותר קצת יותר מפי 2... פשוט עוד לפני שבכללל ידעתי שיש לרשותי כזה סכום התאהבתי ביונדאי מהרגע הראשון שראיתי אותה בשנים הראשונות שהיא הגיעה... ופשוט החלטתי שאותה אני רוצה...)

אז איפה הינו... אה כן... אז בלי קשר גם את 323F מאוד אהבתי וכשאמא שלי רצתה להחליף רכב שיגעתי אותה שתקנה את ה-F לא משנה שבסוף היא בחרה לאנטיס רגילה...

אבל רק להראות שיש לי גם סנטימנטים ל-F אבל עדיין אין מה להשוות אותה מבחינה עיצובית ליונדאי!!!

פורסם

מה שכן אתה צודק בעניין הג'אנטים... אבל דאגתי לסדר את זה....

:lol:

לפחות אנחנו מסכימים עם משהו.

יאללה, בוא נחזור לנושא המקורי.

שמוליק שבלע המבורגר ובא לו להקיא!

:x

• תוכן חדש...