Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני מחפש רכב בשבילי (אני בן 20 , צעיר)

מה דעתכם על הרכב סובארו אימפרזה גרנד לאונה 2005 ? מה צריכת הדלק שלו?

למישהו יש מושג למה אין לרכב הזה סנארוף?

התקציב שלי הוא 50 אלף , אם יש הצעות אחרות יתקבלו בברכה ...

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

אתה מתכוון לניו אייג', בשנתון הזה זה כבר לא גרנד לאונה. עם הרכב הזה יש לי ניסיון (ידני) אבל לא מבחינת אחזקה כי הוא לא היה שלי, אני יודע שהוא אמין, הוא נראה ומרגיש מאוד מיושן יחסית לשנתון שלו, לא נוח במיוחד, המנוע די רועש סה"כ לא מומלץ מאוד לדעתי אם אתה מחפש יותר מלהגיע מA לB.

פורסם

לי יש מושג, למה אין לרכב הזה סאן רוף.

זה בגלל שבקבוצת המחיר הזו ל 99% מהמכוניות אין סאן רוף, וסובארו היו תמיד בצד הזול יותר של הקבוצה.

שאלה הזויה לחלוטין.

פורסם

קודם כל אני חייב להגן קצת על האימפרזה כמי שנהג על שלושת הדגמים האחרונים כולל הB3 האחרונה.

האוטו הוא אוטו עם אחיזת כביש טובה מאוד, מהגבוהות בקבוצה, הגיר מגיב מצויין והרכב אמין מאוד.

מה שכן, בשנים שאתה מדבר מדובר על רכב יחסית נמוך והבעיה העיקרית היא צריכת דלק או יותר נכון זלילת דלק.

פעם התלוננו במוסך שע"פ היצרן הרכב אמור לעשות 1 ל 9 ובפועל הוא עושה 1 ל 5!!

התשובה שקיבלנו: "הרכב באמת עושה 1 ל 9 אבל כנראה שאתם נוסעים מהר ועם מזגן...." צודק, אבל כזה הפרש???\

אם תקנה אחד כזה אז תהנה מישיבה טובה על הכביש וביקורים לא תכופים במוסך (כמובן שזה תלוי גם במזל).

מה שכן כמו שכבר אמרו איכות העיצוב היא מאוד נמוכה והדבר הכי קריטי זה צריכת הדלק.

אני לא מבין למה בחור צעיר בן 20 צריך אוטו כזה לעצמו? אני נהגתי על האימפרזה בגלל שזה היה הרכב של ההורים.

אם היה לי 50 אלף פנויים היה שומר בצד 20 וב -30 שנשארו קונה אחלה רכב קטן וחסכוני, נכון שאיכות הנהיגה תהיה רמה אחת מתחת אבל למה אתה צריך מכונית משפחתית? אתה נשוי עם ילדים??.

מכונית משפחתית = צריכת דלק יותר גבוהה, ביטוח יותר גבוה ובד"כ (לא תמיד) הרכב לא יהיה שמור כמו רכב קטן שנשמר מצויין אצל צעירים שזה היה הרכב הראשון שלהם או בנות שבקושי נוסעות בו, בייחוד בשנים שאתה מחפש.

פורסם

מוכרים פונטו מהשכרה כמעט בחצי מחיר ממה שאתה מוכן להוציא, וגרנדה פונטו משנתון 2008 בתקציב שלך!!!

תסביר לי למה לרדת 3 שנים בשנתון בשביל רכב זללן ומיושן עם בגאז' מיותר שלא תשתמש בו?

• תוכן חדש...