Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא זוכר את הסוג של ההונדה, אבל זו גדולה, עם אופניים מורכבים על הדלת האחורית שלה.

לצערי לא ההיתי במפגש (שומר שבת) ,אבל לפי התאור הזה נראה לי שאתה מתכוון לאליקו עם הג'יפ של הונדה.

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי רק לשעה קלה, אבל בהחלט היה אחלה מפגש.

בעניין הפיתות - הזהרתי שאני מאחר, אולי הייתי צריך להיות יותר ברור.

יוסי - אני עוד לקחתי קילו חומוס חזרה הביתה :lol:

הפלוקינג בהחלט נראה מעולה!

באתי רק כדי לשמוע L3 ולהחליט סופית לגביו. הרכב של אליקו בהחלט עשה את העבודה (ה-L8 מפחידים פשוט).

המיקום מצויין ונראה לי שהוא ישמש אותנו היטב בימים חורפיים יותר :mm_yeah:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

תוכל להעלות עוד תמונות? לא יכלתי להגיע בסופו של דבר.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

זה כל מה שצלמתי לצערי.. :\ ליתר דיוק רק את הרכב של אליקו צלמתי.

אבקש מידידה שלי שתשלח לי את מה שהיא צילמה..

פורסם

היה מפגש מצויין.

תודה לכל החברים שהגיעו, היית הענות טובה מאוד גם כאשר המפגש זז לו למקום אחר:).

שמחתי לראות את כל החברה הוותיקים וגם פרצופים חדשים.

אני שמח שיוכלתי לעזור לכמה אנשים.

וסוף וסוף גם היה על מה לדבר:).

נתראה בפעם הבאה.

under construction..

פורסם
איזה סאבים יש לאליקו?

סתם 2 סאבים עם פוזה של 1000 RMS ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בפועל כל אחד מהם עומד באיזה 3K RMS - אני חושב שבדקו את זה כבר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

UNK-

הבאתי את המצלמה הקטנה שלי כדי לצלם את המפגש אבל בראותי את הכלי (כושי) שלך ושל ידידתך החבאתי את שלי מהבושה....:wink:

שאלתיך אם אתה לוקח את תפקיד צלם החתונות של המפגש כדי להעלות את התמונות אח'כ בפורום והשבת בחיוב.ידידי-3 תמונות של אליקו עדיין לא מהוות סיכומו של מפגש.חבל,היו דברים מעניינים.נסה לדלות עוד תמונות מידידתך שהרביצה חופשי.שתשתף אותנו קצת. :evil:

פורסם

לצערי, אכן, לא צלמתי הרבה, מניסיוני האישי במפגשים כאלו עדיף לחכות שמישהו יגיד לך לצלם מאשר לצלם בעצמך ולראות את המצלמה נישברת - זה קרה לי פעם =\

אלי ישר קרא לי לבוא ולצלם וקפצתי על ההיזדמנות!

היה עוד בחור נחמד שרצה שאצלם, אך בדיוק אכלתי, ואחר כך לא ראיתי אותו והייתי מוכרח לצאת מהמקום.

אשוחח עם ידיעתי בעוד כמה שעות - אתן לה לישון קצת, ואבקש ממנה להעביר לי את מה שיש לה :)

גם היא, שהיסתובבה לבד לא ניראה לי שצילמה יותר מידי....

פורסם

UNK, מותר לדעת באיזה מצלמה מדובר?

אני רואה שישנה התלהבות רבה סביבה ומסקרן אותי לדעת במה מדובר...

נבצר ממני להגיע - עדיין נטול גלגלים.

מקווה שמחר כבר יהיה בסדר :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בתמונות של אליקו חסר משהו בצבע סגול/כחול/לבן שיכול ליפול מ 5 מטר ועושה רעש של טרקטור.:-D

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...