Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

RS, מדובר במצלמה חביבה - ניקון D90.

הצלם, אנוכי, דיי מסרוח בצילום.

אבל אני לומד! פעם ראשונה שהסתובבתי איתה (היא של אחותי).

אני מקווה שבמיפגש הבא אצלם יותר תמונות והרבה יותר איכותיות, עימכם הסליחה על חוסר התיקשורת שיצרתי.

פורסם

אתה צוחק?! אני לא! את הכפתור צילום מצאתי!

אבל איך לשנות את ה-ISO לא פענחתי =| אני באמת מסריח!!! (בצילום עם ניקון)

פורסם

מי שרוצה תמונות איכותיות והרבה, שיבוא למפגשי "צפון הנגב" ביער המלאכים הם אף פעם לא מאכזבים.8)

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם
מי שרוצה תמונות איכותיות והרבה, שיבוא למפגשי "צפון הנגב" ביער המלאכים הם אף פעם לא מאכזבים.8)

אמת,אין כמו המפגשים ביער המלאכים!

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אין על קרית גת...סתאםםםםםםםםם.

מפגש ביער המלכים אני חייב להגיע הפעם כבר פעמיים פיספסתי.

חכו שתראו את הקומפוננט של חברת שקר כל שהוא שקניתי :)

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

אמר יפה הבחור.. אני מקווה שבזמן הקרוב אני יביא עוד רכיבים למערכת שאני בונה ולמפגש אני אבוא עם משהו טוב :)

בנתיים הבאתי רדיו דיסק (התחלה) אלפיין 9855.. חכו חכו זה עוד יבוא..

אגב אני מתבאס שפספסתי את המפגש שהיה לפי ה 3 תמונות הבודדות שעלו היה שם משהו רציני באמת..

אפשרי לדעת איזה מגבר זה? את הסאבים כבר הבנתי..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

שאלה, מיהו הבחור/ מהו הכינוי - של הבחור עם הפאג'ו הכחולה, שחנתה ליד הגולף של יוסי אלפיין? הבחור היה לבוש בחולצה שחורה עם קוצים ארוכים.

• תוכן חדש...