Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לברר כמה דלק שותה מזדה 3 בממוצע.יש לי חברים בעבודה עם רכבי ליסינג ביניהם מזדה מיצובישי והם טוענים כי המזדה לא שותה דלק יחסית .לפי מה שאני יודע המזדה שותה כ 1:9 בקיצור אני עושה סקר קטן ואודה לכם על התשובות .

פורסם

הייתה לי 3 מושכרת לשבוע, צריכת דלק ממוצעת 1:9.5 , וזה לא חסכוני ידידי...

המאגאן הקבועה שלי לא יורדת מ 1:12 , 60% ביןעירוני 40% עירוני..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אהלן, הייתה תקופה שנפלה לידי מאזדה 3 מליסינג דגם 2007 או 2008 לא זוכר. 1.6 אוטומאת

ומה שאני יכול להגיד לך, שמבחינת צריכת דלק הרכב הזה על הפנים. צריכת הדלק שלה לא תבייש אמריקאית ממוצעת.

אני היתי מגיע למצב של 1 ל-8 ו7.5 בנסיעות מרובות בעיר.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

היתה לי מאזדה 3 כחצי שנה, רוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר והגעתי לתריכה ממוצעת של 1:8 .מחוץ לעיר זה מעט יותר אנושי.

כיום יש לי קיה סיד 2008 וזה הרכב 1.6 הכי חסכוני שנתקלתי בו 1:12 בתוך העיר . 1:14.5 מחוץ לעיר ..

פורסם

טוב, כשאני לא יוצא מהעיר ואני נוהג רגוע בלי עצבים ולרב עם מזגן, אף פעם לא ירדתי לפחות מ- 1:9

כשאני משלב איזו נסיעה בינעירונית ממוצעת, אני מגיע ל- 1:10-11 כאשר עדיין רב המיכל הולך בעיר.

אני בודק את הצריכה תמיד, על כל מיכל שאני מתדלק.

פורסם

מניסיון על2 הרכבים, מאזדה 3 החדשה חסכונית בממוצע ב10-15 אחוז מהדור הקודם. וזה כשאני מדבר על רכב עם 1500 ק"מ. אני מניח שבעתיד זה ישתפר.

פורסם

מה הסיבה שהיא יותר חסכונית? לפחות המנוע והתיבה זהים לאלה שבמאזדה 3 הישנה (1600).

ב- 2 ליטר התיבה חדשה בעלת 5 הילוכים ולכן היא באמת יותר חסכונית..

פורסם

מה הסיבה אני לא יודע, אבל אלה הנתונים - במאזדה 3 דור קודם 1:9 - 1:9.5, ובחדשה 1:10.5 - 70% מהנסיעות בעיר, מזגן עובד כל הזמן. אני הנהג היחיד ברכב, כמובן שזה תלוי גם באופי הנהיגה ולאן נוסעים.

• תוכן חדש...