Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין שתי דוגמאות

1.עם 212 קילומטר על השעון מטופלת היטב במצב מעולה ,קומפרסיה תקינה ואינה אוכלת שמן הרכב עבר טיפול גדול ממש לאחרונה הכולל קלאץ וברקסים חדשים וטיימינג. מחיר מבוקש 38500 ,בעל הרכב מתחייב בבדיקה

הדוגמא השניה היא בעלת 95 אלף קילומטר מטופלת כל 5000 קילוטמר הרכב במצב דנדש מחיר מבוקש 48000

נשאלת השאלה הבאה,האם ההפרש של 10 אלפים שקלים בין שתי הדוגמאות שווה את השקט נפשי של קילומטרז נמוך במיוחד?

האם בכלל שווה להתסכל על קליאו ספורט עם 212 אלף קילומטר אף על פי שהיא מתוחזקת היטב והטיפולים הגדולים מאחוריה?

תודה

Porsche 944 turbo

פורסם

לדעתי הפתרון האולטימטיבי הוא לחכות שבעל הקליאו השניה ירד מהעץ ויתקרב ל40K.

קח בחשבון שרכב במצב דנדש ומתוחזק היטב יחסוך לך כסף רב בעתיד , אז שווה לשים כמה אלפי שקלים מעל המחירון ,אבל לא צריך לאבד את הראש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ללא ספק הקליאו עם הנסועה הנמוכה, רק לבדוק שבוצע טיפול טיימינג ומתי הוחלפו הבלמים.

מצד אחד יש קליאו עם נסועה יחסית גבוהה ואילו השניה עם נסועה נמוכה יחסית+אתה אומר שהאוטו מדוגם.

38 מצד אחד זה מחיר נמוך למה שקורה בשוק, 48 זה מחיר קצת גבוה אבל בהחלט שווה כניסה למו"מ בהנחה והרכב כפי שאתה מתאר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם תצליח להוריד את בעל הרכב השני (עם הקילומטרז' הנמוך) כמה שיותר למטה זה יהיה טוב, אני לא מודע למחירון בדיוק, אבל אני חושב שסביב ה44 א"ש הוא מחיר מעולה טוב לאקזמפלר שכזה.

על האקזמפלר עם הקילומטרז' הגבוהה הייתי מוותר.

אבי.

פורסם

48 אלף זה לאחר הורדה הבחור רצה במקור 50k,רק לאחר שיחה ארוכה וידידותית הסברתי לבחור את המצב והצלחתי לחלץ ממנו עוד אלפיים שקלים.

Porsche 944 turbo

פורסם

איזו מין שאלה זאת ? :-)

אם הכל כשר ויש לך את התקציב, ברור שעדיף לך את זאת שעשתה 95K ומטופלת היטב.

תמיד עדיף לשלם קצת יותר ולדעת שקיבלת רכב טוב מאוד.

אגב איזה יד הרכב ? זה כמובן גם משפיע על המחיר.

אשמח אם תעדכן.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

48k לרכב מטופל ועם 95K ק"מ (של קובי לשעבר?) זה סביר, אבל בקושי.

47K הייתי משלם בכיף.

אם יש לך את התקציב לך על הק"מ הנמוך.

גם הרכב עם הק"מ הגבוהה שמור, אבל בכל זאת הק"מ עושה את שלו (ולכן המחיר בהתאם), אם התקציב שלך נמוך יותר זו הבחירה הנכונה.

גילוי נאות - יצא לי לראות ולנסוע עם (לא על) 2 הרכבים.

נ.ב

אייל, לאחר שיכלול של מספר הבעלים והק"מ הנמוך המחיר המבוקש יוצא סה"כ 4K מעל המחירון (ההגיוני לשם שינוי) של יד 2.

שמעתי שיש גם איזה בחור בשם לוי יצחק שמחזיק את המדינה בביצים, לא מכיר אותו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...