Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מאזדה 6 2003 ויש לי רכשי פלסטיקים מעצבנים מאוד מכיוון הדשבורד וההגה שאני עומד בעיקר על D אבל גם שאני על N יש קצת. רק עכשיו עשיתי טיפול גדול, החלפתי רצועת מנוע והמותחן שלה וגם תושבת קרועה לאחר שהיו רעידות די חזקות באוטו שעכשיו נפסקו למרות שלא לגמרי, אבל הרבה יותר שקט.

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי הרעשים האלה באמת מחרפנים.

תודה רבה!

פורסם

בוצעה איזה התקנה באזור הדשבוד ?

יכול להיות שאבדו מס' קליפסים ולכן חלקי הפלסטיק רועדים, בדוק אם כל חלקי הפלסטיק מחוברים כראוי

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

הקליפסים בסדר..אני גם חשבתי ככה אבל בעבודה האחרונה שפתחו לי את הדשבורד שאלתי אותם אם חסר לי קליפסים והם אמרו שהכל בסדר..

פורסם

התקינו לי מתאם AUX למערכת וכדי לעשות זאת היו צריכים לפרק את כל העסק שם...

אבל מאז ומתמיד היו לי רעשים כאלה, פשוט עכשיו אחרי הטיפול חשבתי שיעלמו והם עדיין..:cry:

פורסם

יאיר ואי אתה לא מבין כמה הבדל יש בין לפרק את הלוח האמצעי לבין להוריד דש בורד.

לוח אמצעי זה שלוש דקות על השעון ואילו דש בורד זה כמה שעות טובות.

בכל אופן צריל לאתר את מיקון הרעש ולמצוא את הגורם.

יש מצב שהרכב נקנה מחברת השכרה? (עוד מעט תבין למה אני שואל וזה לא בגלל שאני רוצה לומר שברו את הרכב בהשכרה).

פורסם

סליחה על האיחור בתגובה (אני בצבא).

לא, האוטו נקנה מבן אדם פרטי שהיה יד ראשונה.

ובאמת?לא ידעתי על עניין הדשבורד?מה ההבדל בין כל הפאנל לבין הדשבורד?

ולמה אתה באמת שואל אם זה היה מליסינג..?

פורסם

שאלה- האם הרדיו-דיסק שמותקן ברכב מקורי או לא? כי אצלי הפאנל היה רועד כשהייתי לוחץ על גז, והיה מרשרש/מזמזם.

יכול להיות שאצלך זו אותה בעיה, במידה וכן, אני מצטער אבל אני לא יודע איך לפתור את זה, מכרנו אותה ככה, עם פאנל מזמזם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

:-(..לצערי הבעיה שלי בדיוק כמו שלך..הוא רועד טיפה שאני במקום, אבל שאני לוחץ על הגז אז ממש שומעים אותו מזמזם לאיזה שנייה בערך..

זאת המערכת המקורית. אולי בכל זאת מישהו יודע איך לסדר את זה?

פורסם
סליחה על האיחור בתגובה (אני בצבא).

לא, האוטו נקנה מבן אדם פרטי שהיה יד ראשונה.

ובאמת?לא ידעתי על עניין הדשבורד?מה ההבדל בין כל הפאנל לבין הדשבורד?

ולמה אתה באמת שואל אם זה היה מליסינג..?

שאלתי את זה כיוון שרכבי הליסינג למיניהם מותקנות להם כספות על מחשב ניהול המנוע שנמצא באיזור הנהג ולעיתים זהו מקור הרעש בדגמים הללו.

עכשיו לגבי הרשרוש מהרדיו- תוריד את תא הכפפות הסתכל עם פנס שמאלה לכיוון המערכת תראה שם מיקום של הברגה שבה צריך להיות בורג עשר בדר"כ עם השנים מתקינים למניהם לא מחזירים אותו ולכן המערכת רוקדת כיוון שאין לה את החיזוק האחורי והיא נשענת רק על החיזוקים הקדמיים שמרכז הכובד בכלל מאחורה.

פורסם

תודה רבה!אני ארד לבדוק ואני אודיע לך.

ד"א, הרעשים נשמעים גם מכיוון ההגה אבל זה נראה כאילו זה מאחוריו, גם אם אני מחזיק את ההגה חזק יש עדיין רשרושים מעצבנים.. וגם אם אני לוחץ ממש ממש חזק על הברקס בד"כ הרעשים נפסקים..אם זה אומר לך משהו..

פורסם

קשה מאוד לענות על דברים כאלה מבלי לשמוע, שים לב יכול מאוד להיות שהרעשים מטעים אותך זאת אומרת שאתה בטוח שהמקור שלהם הוא בנקודה מסויימת אך לבסוף תגלה שהמקור היה בנקודה אחרת רק התהודה נשמעת מהאזור שחשבת כך גם את זה בחשבון.

• תוכן חדש...