Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

יום שני אני נוסע לחו"ל וחשבתי ליקנות רמקולים שם ולהביא לארץ, כרגע מותק אצלי ברכב קומפוננט של הרץ, ואחוריים של סרבן ווגה

יש לי שאלה שאמורה להיות הגיונית אבל אני רוצה לדעת בוודאות

יש לי מגבר באוטו של לנטיק אוודיו שאני מגביר כמעט לסוף אני מתחיל לישמוע כבר לא נקי. השאלה היא האם זה נכון שהמגבר יותר חזק מהרמקולים וביגלל זה שומעים מחורחר {הרמקולים לא קרועים}

מפה בעיה המחשבה להביא רמקולים מחו"ל

איזה אתם ממליצים לי

תודה רבה ושבת שלום

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איך מכוון?,עם אתה מביא מחול אז תביא משהו טוב תשקיע 300-400$ לקומםוננט ו250-350$ למגבר 4/5 ערוצים עם יש לך סאב יועיל מאוד מגבר 5 ערוצים

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

הרמקולים מחרחרים לא בגלל שהמגבר חזק מדי אלא בגלל שהגיין שלו מכוון גבוה מדי.

תוריד טיפה את הגיין ותקשיב, עם עדיין מחרחרים תוריד עוד.

רוב הסיכויים שהחרחורים הם גם עקב עיוות שמכניס המגבר בוואליום גבוה. איכות היא לא הצד החזק שלו.

אולי תשקול להחליף מגבר?

אלי

פורסם

מחזק את הדברים של אלי..סיכוי גבוה שכיוונת את הגיין גבוה מדיי..

אין שום סיבה שבעולם שמגבר ישרוף רמקולים בגלל שהוא חזק מהם.. (בתנאי כמובן שגיין מכוון נכון).

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...