Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיניין ה95 הייתי בהרצעה (מי שהולך להרצאות צריך גם לדעת שכותבים הרצאה ב א')של דויד נמרי.

נהג מרוצים, מהנדס דלקים ראשי בסונול ויועץ טכני למועדון הSTI

הוא טוען שהוא ביצע ניסויים ואין שום הבדל בן 95 ל-98 בשום בחינה

פורסם

אילו "ניסויים" הוא ביצע בדיוק אם יורשה לי לשאול? האם הוא בדק כמה וכמה תחנות דלק? מה היו תנאי המחקר?

פורסם
בעיניין ה95 הייתי בהרצעה של דויד נמרי נהג מרוצים ומהנדס דלקים ראשי בסונול ויועץ טכני למועדון הSTI

אתה מוזמן לספר את זה למנוע האוטו שלי.

כשהאוטו שלי נסע על תערובת עניה - מזרקים לא מתאימים - עם 95 הוא היה מצלצל באופן משמעותי, בקול שהיה נוכח והביצועים היו בהתאם.

מעבר ל98 צמצם משמעותית את הצלצולים - לפחות את אלה הנשמעים - והביצועים השתפרו פלאים.

כמובן שכל זה לא פתר את הבעיה ורק מעבר למזרקים מתאימים היווה פתרון אמיתי, אבל את ההבדל בין 98 ל-95 ראיתי ושמעתי.

סייג אחד - אולי התכוונו אותם אנשים שברכב תקין אין משמעות לסוג הדלק בו משתמשים, וזה דווקא הגיוני, בהנחה שמחשב הרכב יודע לפצות על הבדלי המאפיינים של שני הדלקים.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

באיביזה סטנדרטית ללא צ'יפ או בכל רכב סטנדרטי אחר אין שום סיבה שבעולם לתדלק 98, זה לא יתן כלום.

ברכבים משופרים בהם קידמו את ההצתה (אפילו בצ'יפ מדף עושים זאת) חובה לתדלק 98, לא תעשה את זה, תאבד כוח מכיוון שהמחשב ברכב יאלץ לאחר את ההצתה כדי להפסיק את הצילצולים, אתה גם עלול להזיק למנוע במצב בו אתה נוסע עם מנוע מצלצל.

מחשב הניהול ברכב מסוגל לאחר עד בערך 4.5 מעלות אבל חשוב שתבינו שהמחשב מתקן רק אחרי שהמנוע כבר צילצל והבעיה קרתה, משמע, הנזק נעשה.

פורסם

לדבריו של דויד נמרי הייתי מתייחס בספקנות רבה.

יש הבדל בין 98 ל- 95 רק אם יש צורך באוקטן גבוה יותר, בשל יחס דחיסה / גדישה גבוהים.

אני אישית מתדלק רק ב- 98, בשל יחס דחיסה גבוה וגם בשביל השקט הנפשי במחיר של כמה שקלים לכל תדלוק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אני מתדלק רק 98, לפעמים גם משלמים 8 שקל לליטר בתחנות מסויימות וזה לא קל.

אבל מי שקונה רכב ספורטיבי צריך לקחת את העלויות בחשבון, לא חסרות על הכביש ספורטיביות

שהבעלים מנסים לחסוך בכל מה שאפשר ומי שניסה לקנות איביזה משומשת לדוגמה, יודע על מה אני מדבר.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
בעיניין ה95 הייתי בהרצעה (מי שהולך להרצאות צריך גם לדעת שכותבים הרצאה ב א')של דויד נמרי.

נהג מרוצים, מהנדס דלקים ראשי בסונול ויועץ טכני למועדון הSTI

לדבריו של דויד נמרי הייתי מתייחס בספקנות רבה..

אל תתיחס לדבריו של נמרי בספקנות, תתיחס לדבריו של AIRWOLF בספקנות.

להלן תגובתו של נמרי שקיבלתי בה"פ:

מישהו אצלך בפורום ציטט אותי שלא במדויק

"הוא טוען שהוא ביצע ניסויים ואין שום הבדל בן 95 ל-98"

את ההמשך הוא לא ציתת- במכוניות רגילות ולא משופרות אין הבדל בכלל, וזאת בבדיקות מעמיקות מאוד, במכוניות משופרות בהחלט יכול להיות הבדל..

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם אני מתדלק רק 98, לפעמים גם משלמים 8 שקל לליטר בתחנות מסויימות וזה לא קל.

כרטיס תדלוק עם הוראת קבע - מוריד לך לפחות שקל מהמחיר תדלוק עצמי לליטר (כלומר לאיזור ה6.70 - 6.80 לליטר 98)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בגירה, תשאל את מר נמרי בבקשה,

לא עובד אצלך, לא אשאל אותו כלום ואת האג'נדות האישיות שלך תקח למקום אחר כי אותנו הן לא מעניינות!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אונו - בכל תחנה - כנס למשרד מנהל התחנה ותשאל אותו על ההסדרים של כרטיסי תדלוק שיש להם.

אשתי עשתה כמה טלפונים לפני כחודש - כולם הציעו פלוס מינוס אותם הנחות כאשר:

סונול - כרטיס ארצי

דור / אלון - כרטיס ארצי

דלק - פר תחנה עם הנחה יותר קטנה בשאר התחנות

פז - לא רצו להתעסק עם פרטיים

זה מה שאני זוכר בעל פה.

מדובר על 25-30 אגורות הנחה על 95 וכשקל על 98

לרוב התפסים והפרטים המדויקים בתחנות הספציפיות

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...