Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב חדש עד 160000 שח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. כיום יש להורי קורולה 2008 והם מוכרים אותה לצערי כי הם לא אוהבים את הגיר. הרכב החדש שלהם אמור לעלות עד 160000 שח ללא חריגות. האם יש המלצות? תודה לעונים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המונדאו רכב נהדר ,עיצוב פנים ,עיצוב חוץ ,מרווח ,חזק ,נוח,תא נוסעים איכותי ,בטיחות ברמה גבוהה

אני ממש התרשמתי ממנו ,לדעתי נותן את התמורה הטובה ביותר בקטגוריה שלו.

תבדוק גם את האוונסיס אם אתה חובב טויוטה

דעתי היא שבסיגמנט הנ"ל התחרות על המקום הראשון היא בין מאזדה 6 לבין המונדאו.

פורסם

חשבתי שהמאזדה 6 מקום שני אבל לאחר שנהגתי בה ולמישהו מהמשפחה שלי יש מאזדה 6 החדשה כמה חודשים והוא אומר שבקורולה 2007 יותר כיף לנהוג... בכל זאת, חשבתי על הפורד אבל ההורים דיי סגורים על האוונסיס. זאת גם בגלל שהפורד ארוכה מידי ולא חסכונית בדלק כלל. בעוד שהאוונסיס מאוד חסכונית יחסית למשפחתית.

פורסם

טויוטה פריוס בדיוק בתקציב שלך (152,000 ש"ח לא כולל צביעה) לפי האתר של היבואן, אוטו שזכה למכונית הכי משתלמת.

היות ואתה חושב על האוונסיס, מה עם הסקודות (SKODA)? אולי OCTAVIA החדשה..

פורסם

מונדיאו ארוכה מהאוונסיס רק ב-8 ס"מ. מה שכן - היא פחות חסכונית.

בידקו גם את סובארו B4 החדשה וגם את הסופרב בגרסתה הבסיסית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצחיק כל נושא ה"חיסכון" בפריוס.

בארה"ב עשו השוואה וגילו שהחסכון, בהתחשב במחיר הרכב ההתחלתי ביחס לגודל ולתמורה שהוא נותן באספקטים אחרים, לאחר 3 שנים, הוא..... 500$.

לפותח השרשור: אין רכב אולטימטיבי "טוב" ב- 160K. הכל תלוי בדרישות. כל הרכבים טובים, אבל יש כאלה ששמו דגש על זריזות (למשל אוקטביה TSI) ויש כאלה על בטיחות, או נוחות, או צריכת דלק, או... אתה מבין לבד. אז מה אתם מחפשים ברכב הבא שלכם, חוץ מסמל של טויוטה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ולמישהו מהמשפחה שלי יש מאזדה 6 החדשה כמה חודשים והוא אומר שבקורולה 2007 יותר כיף לנהוג... .

ממש חובב רכב הקרוב משפחה שלך, נכון? :?:roll:

בתקציב הזה אישית הייתי לוקח סופרב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על התגובות חברים. ד.א. אני אישית נהגתי על המון רכבים ומבחינת כיף נהיגה, אהבתי את הקורולה 2003 עד 2007! ממש זריזה ומהנה. סקודה לא בא בחשבון. חוץ מסמל טויוטה, אתם לא חושבים שהאוונסיס נותנת משהו נוסף? בטיחות? שטח בנסיעה, נוחות? תודה.

פורסם
מצחיק כל נושא ה"חיסכון" בפריוס.

בארה"ב עשו השוואה וגילו שהחסכון, בהתחשב במחיר הרכב ההתחלתי ביחס לגודל ולתמורה שהוא נותן באספקטים אחרים, לאחר 3 שנים, הוא..... 500$.

הרכב מתומחר כאן שונה וכמות החסכון תלויה בכמות הנסועה, כך שזה לא חוכמה. אבא שלי, למשל, נוסע 50000 ק"מ בשנה ולכן חוסך סביב 8000 שקלים בשנה בדלק ביחס לרכב אחר.

תודה על התגובות חברים. ד.א. אני אישית נהגתי על המון רכבים ומבחינת כיף נהיגה, אהבתי את הקורולה 2003 עד 2007! ממש זריזה ומהנה. סקודה לא בא בחשבון. חוץ מסמל טויוטה, אתם לא חושבים שהאוונסיס נותנת משהו נוסף? בטיחות? שטח בנסיעה, נוחות? תודה.

אוונסיס מכונית טובה אבל מאוד ממוצעת במכלול תכונותיה. אם אתם אוהבים טויוטה היא בוודאי תתאים לכם. סופרב טובה יותר. B4 החדשה - לא יודע. בצעו נסיעת מבחן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסקודה יותר טובה מהטויוטה??? ביום שזה יקרה .... חשוב מאוד גם סחירות, כלומר שיהיה להם מה למכור בעוד כמה שנים. תודה. עריכה: חוזר בי, ראיתי שהסקודה החדשה באמת ברמה.

• תוכן חדש...