Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב חדש עד 160000 שח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסקודה יותר טובה מהטויוטה??? ביום שזה יקרה .... חשוב מאוד גם סחירות, כלומר שיהיה להם מה למכור בעוד כמה שנים. תודה. עריכה: חוזר בי, ראיתי שהסקודה החדשה באמת ברמה.

הבורות הישראלית הקבועה..

דרך אגב, רקורד הסחירות של האונסיס בעבר לא מבריק, מניסיון של חבר קרוב גם 10% מתחת למחירון והרכב לא זז.

האוונסיס החדשה רכב בינוני בהחלט לא מצטיין בדבר חוץ מהיותו רכב מכוער ביותר בגירסאת הסטיישן ועל זה צל"ש לטויוטה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבורות הישראלית הקבועה..

דרך אגב, רקורד הסחירות של האונסיס בעבר לא מבריק, מניסיון של חבר קרוב גם 10% מתחת למחירון והרכב לא זז.

האוונסיס החדשה רכב בינוני בהחלט לא מצטיין בדבר חוץ מהיותו רכב מכוער ביותר בגירסאת הסטיישן ועל זה צל"ש לטויוטה .

לא בורות, לא הכרתי את הסקודה החדשה 2009 ולכן חשבתי מה שחשבתי. בכל אופן, תיקנתי זאת מלפני כמה דקות (לפני התגובה שלך). הסקודה מאובזרת מעל כולן אבל רמת רישוי 5. מה שאומר ביטוח יקר יותר. ויש לה רק שנתיים אחריות???!

פורסם

מזדה 6 - רכב מעולה!

סופרב גם מומלץ.

תבדוק גם אופציה של יבוא אישי לטויוטה קמארי חדשה עם כל התוספות, יוצא סביב ה-150K.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתה לא צריך להבין בזה כלום.

כנס לאתר של הינומה מוטורס או של בבריאן מוטורס.

אתה מקבל שם קאמרי מפוצצת תוספות בתשלום סמלי לעומת מה שידרשו ממך בארץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

האוונסיס היא מפחידה פשוט,130 קמש ולא שומעים את המנוע,אוטו אבל משעממם בטירוף בניהוג שלו(נועד להיות שקט נוח ומשעמם) המאזדה 6 עם המנוע 2000 נורא הרכב פשוט עצל ,אני הייתי לוקח את הסופרב(שגם בעלת מנוע חזק וגם נוחה) או את המודאו סטיישן(סטיישן בלי תוספת תשלום!) אבל הסטיישן באה רק בגירסאת הטרנד(בלי גלגלי סגסוגת).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא מבין, גם אתה, ודאי הוריך סבורים שהאוונסיס הוא הבחירה הטובה ביותר, אז אז מה הטעם בבירור על אלטרנטיבות ? הטויוטה בכל מקרה אינה בחירה רעה במיוחד, אז שיהיה בשעה טובה.

פורסם
לא מבין, גם אתה, ודאי הוריך סבורים שהאוונסיס הוא הבחירה הטובה ביותר, אז אז מה הטעם בבירור על אלטרנטיבות ? הטויוטה בכל מקרה אינה בחירה רעה במיוחד, אז שיהיה בשעה טובה.

תודה רבה! אני דווקא לא סבור שהבחירה הכי טובה היא הטויוטה... דווקא חשבתי שהפורד מונדאו, אבל היא צורכת המון דלק והיא ארוכה מידי לאימי. ולכן חשבתי ללכת על המאזדה 6. כאן יש עדיפות לטויוטה אוונסיס ולכן אני מעדיף אוונסיס. אבל ראיתי שיש סקודה סופרב, ואולי כדאי ללכת עליה. הבעיה היא שיש אחריות רק לשנתיים... בכל זאת, אודיע על הרכב שיבחר. תודה לכולם! :)

פורסם

ההורים רוצים טויוטה הבן רוצה למבורגיני,אבל מה לעשות ההורים הם בעלי הממון והם מחפשים את השם והאמינות של טויוטה(אבל יש טויוטות מגניבות כמו ההיילקס,כמעט ואין רכב יותר מגניב במחיר סביר שנהג חדש יכול לנהוג עליו כמו טנדר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ההורים רוצים טויוטה הבן רוצה למבורגיני,אבל מה לעשות ההורים הם בעלי הממון והם מחפשים את השם והאמינות של טויוטה(אבל יש טויוטות מגניבות כמו ההיילקס,כמעט ואין רכב יותר מגניב במחיר סביר שנהג חדש יכול לנהוג עליו כמו טנדר).

אני ממש לא רוצה למבורגיני, לי כבר יש רכב וגם להורים יש רכב.

באמת לא קשור...

פורסם
תודה רבה! אני דווקא לא סבור שהבחירה הכי טובה היא הטויוטה... דווקא חשבתי שהפורד מונדאו, אבל היא צורכת המון דלק והיא ארוכה מידי לאימי. ולכן חשבתי ללכת על המאזדה 6. כאן יש עדיפות לטויוטה אוונסיס ולכן אני מעדיף אוונסיס. אבל ראיתי שיש סקודה סופרב, ואולי כדאי ללכת עליה. הבעיה היא שיש אחריות רק לשנתיים... בכל זאת, אודיע על הרכב שיבחר. תודה לכולם! :)

שוב - מונדיאו ארוכה ב-8 ס"מ מהאוונסיס. זה פחות משני אחוז הפרש. אגב, היא ארוכה מה-6 רק ב-4 ס"מ, שזה פחות מאחוז הפרש.

יש בערך 300 רכבים שונים יותר מגניבים מטנדר מגודל ומטופש בשביל נהג חדש. אתה מוכן להפסיק לכתוב שטויות מוחלטות בבקשה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא בורות, לא הכרתי את הסקודה החדשה 2009 ולכן חשבתי מה שחשבתי. בכל אופן, תיקנתי זאת מלפני כמה דקות (לפני התגובה שלך). הסקודה מאובזרת מעל כולן אבל רמת רישוי 5. מה שאומר ביטוח יקר יותר. ויש לה רק שנתיים אחריות???!

היי אל תדאג, זאת לא בורות. פשוט יש כאן מס' אנשים שהשם טויוטה מקפיץ להם את הפיוזים מרוב שהוא אמין וסחיר.

הם מעדיפים להתנהל ממוסך למוסך ולשלם בבומבות על הבומבות (של הסיטרואן....) מבחינתם גם קונטסה טובה מטויוטה.

אני מאמין שזה סוג של הכחשה (אבל האמת זה פחות התחום שלי....)

בכל מקרה לא תיפול עם האוונסיס החדשה, רכב מצויין, מהיר (יחסית כמובן), מרווח. אני מעריך שהנקודות החזקות שמעניינות את

הורייך הם שקט נפשי וסחירות עתידית. אלו הן כנראה הנקודות היחידות שהוא ברמה הראשונה עם כל השאר.

מעבר לכך הפורד בשורה הראשונה בכל קנה מידה של משפחתיות השני ליטר מבחינת איכות הנסיעה ואיכות תא הנוסעים.

את הסקודה אני לא מכיר (אלא ממבט), אבל מכיוון שלא כולם חברי פורום, ואני מסכים שיש הרבה דעות קדומות, לא כולם הפנימו שסקודה זה פולקסווגן לכל דבר, ועדיין צריך לזכור שיש שנתיים אחריות, ואיני יודע אם עלות הטיפולים השוטפים בהנחה שאין תקלות,אינה יקרה משמעותית מזו של פורד או טויוטה (שממש אין הפרשים גדולים בין המשפחתיות ל"מנהלים").

אגב, מדוע הסמל של סובארו פחות טוב? לפחות באותה רמה (וטובה יותר) מהאוונסיס. מה גם שיש חדשה עכשיו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...