Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו''ח חנייה מעצבן במיוחד !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , שבוע שעבר נסעתי למשרד הפנים ב ר''ג , חניתי מול המשרד ,על כחול לבן , ובגלל שאין לי כרטיסי חנייה חציתי את רחוב ביאליק לצד השני (כ 70 מטר מהרכב) , הכנסתי כמה שקלים למכונה האוטומטית , הוצאתי את כרטיס החנייה , חזרתי לרכב והצמדתי לחלון .לאחר שסיימתי במשרד הפנים אני חוזר לרכב ולהפתעתי דו''ח חנייה ( 100 ש''ח) מונח על שמשת הרכב ! התעצבנתי כמו שמזמן לא התעצבנתי !! זאת לא הפעם הראשונה שאני מקבל דו''ח חנייה , קיבלתי כי הגיע לי , אבל סוף סוף פעם ראשונה שאני באמת נוהג כשורה ועדיין אני מקבל.....פשוט לא הסתדר לי בראש , אז נסעתי מייד לאגף החנייה של ר''ג , מגיע לאחראי שם , מסביר לו את העניין ומניח לו את הדו''ח על השולחן , וכולי ציפייה להתנצלות על חוסר הנעימות וביטול הדו''ח במיידי , אבל....ההוא שם לוקח את הדו''ח מעיין בו 2 שניות ואומר : שמע קיבלת דו''ח מעיריית גבעתיים, לא ממני , והדו''ח הוא על סעיף 32 שאומר שהנחת כרטיס חנייה לא של העירייה .כלומר מה קרה ? אני חניתי מצד אחד של רחוב ביאליק (שזה גבעתיים) והוצאתי כרטיס חנייה מהצד השני של רחוב ביאליק (שזה ר''ג)ולכן קיבלתי דו''ח !מאיפה אני אמור לדעת שזה הגבול בין גבעתיים לר''ג ?! ועוד שהמכונה מוציאה כרטיס תקף רק עבור ר''ג ?בכול מקרה נסעתי לאגף החנייה של גבעתיים הגשתי ערעור ואני יקבל תשובה בעוד חצי שנה מעכשיו .זה באמת הדו''ח הכי מעצבן שקיבלתי עד עכשיו.......

פורסם

קטע הזוי.

בהצלחה עם הערעור - אני מחזיק לך אצבעות, למרות שנסיון העבר (לפי מה שפורסם בפורום/עיתון) מוכיח אחרת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לדעתי אתה לא חנית בביאליק, אלא כנראה בסירקין (איך שביאליק שובר ימינה זה סירקין...)

ביאליק "הגדול" כולו שייך לרמת גן.

ביאליק בגבעתיים זה רחוב קטן שנמצא במקום אחר בכלל.

פורסם

עוד סיבה להעמיד שורה של בולדוזרים ולמחוק את הגוש האפור הזה שנקרא רמת גן\גבעתיים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
לדעתי אתה לא חנית בביאליק, אלא כנראה בסירקין (איך שביאליק שובר ימינה זה סירקין...)

ביאליק "הגדול" כולו שייך לרמת גן.

ביאליק בגבעתיים זה רחוב קטן שנמצא במקום אחר בכלל.

צודק ב 100% אכן חניתי בסירקין, ממש על פינת ביאליק

פורסם

מנסיוני (עם עיריית ירושלים דווקא), תשלח להם מכתב ערעור. הם יקלו עימך "לפנים משורת הדין". כבר קרה לי פעם שהייתי בבית משפט ושילמתי באיזי פארק למקסימום שניתן ולא יכולתי לצאת להאריך את זמן החניה. קיבלתי דוח. לערעור צרפתי את הקבלה מהאיזי פארק. והם ביטלו לי את הדו"ח לפנים משורת הדין.

מאמין שזה יתפוס גם אצלך..

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

קרה לי אותו סיפור עם עיריות רמת גן ובני ברק מול השלישות ברמת גן בתקופה שהייתי חייל.

הייתי בטוח שביטלו לי את הדוח עד שאחרי כמה שנים קיבלתי צו עיקול ונאלצתי לשלם בערך אלפייה כדי לסגור את העניין (כלום לא עזר)

מצטרף להצעתו של אומי, בתנאי שמורידים גם את פ"ת מהמפה בדרך.

:mm_yeah:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל, אין לי בכלל ספק שיבטלו לך את זה, ואם לא הם, בית משפט כולל פיצוי קטן על הטרטור.

וכן, אני הייתי הולך על המלחמה הקטנה הזו.

לא להוריד את הראש.

אף אחד לא יכול לצפות מאזרח שאם מתקינים עמדה אלקטרונית להנפקת כרטיסי חניה היא לא תקפה במרחק של 70 מטר מהמקום שבו הונחה.

זה פשוט לא סביר ובלתי נסבל קלות הדעת שבה הפקח מרשה לעצמו לרשום את הדו"ח.

דבר שני, רק קטנוע.

אופנוען

פורסם

אל תוותר על זה,תשלח מכתב ותתלונן על כך ותדרוש ביטול של הדו"ח.

לי היה מקרה מעצבן עם עיריית ת"א, חניתי באחד הרחובות שמצטלבים עם בן יהודה,שמתי תו חנייה מקומי של עיריית ת"א, גירדתי את השעה 15:00 שבה הגעתי לחנייה וסימנתי משך חנייה שעה.

בשעה 15:55 חזרתי לרכב וגיליתי דו"ח שנכתב 5 דקות קודם.

התעצבנתי כמו פותח השרשור,וכתבתי מכתב תלונה מאוד חריף לעריית ת"א על שיטת המצליח שהם עושים,פשוט שמים דו"חות גם לרכבים שעם תו חנייה,אם יצליח הרוויחו את הכסף,אם לא הצליח הם "מבטלים את הדו"ח לפנים משורת הדין".

כעבור כחודש מכרים שלי שטיפלו בעניין (אני כבר חזרתי לחו"ל) אמרו שהגיע מכתב עם ביטול של הדו"ח (כמובן לפנים משורת הדין...).

שכל אחד יבדוק טוב טוב את דו"חות החנייה שהוא מקבל,לא תמיד הם מוצדקים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היות והבניין של משרד הפנים יושב בדיוק על הגבול שבין ר"ג לגבעתיים אני בטוח שאתה לא הראשון שמתבלבל ומשלם לעיר הלא נכונה. מחלקת החניה של גבעתיים דווקא בסדר גמור יחסית למה שקורה בערים אחרות (ע"ע ת"א) ואני בטוח שאם תרשום להם מכתב מנומק שמסביר שאתה לא תושב האזור ותצרף אליו צילום של כרטיס החניה שקיבלת מהמדחן יבוטל לך הדו"ח.

חוץ מזה, גבעתיים היא עיר נפלאה. חבל לכל המלעיזים על הזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
. מחלקת החניה של גבעתיים דווקא בסדר גמור יחסית למה שקורה בערים אחרות (ע"ע ת"א)

אני גר ברחוב ויצמן בעיר כבר כמה שנים טובות, עם זה שאין חניה ברחוב עצמו כבר מזמן השלמתי. בדר"כ חונים ברחובות הסמוכים (ברדיצ'בסקי, צה"ל וכו') כשגם שם למצוא חניה זאת משימה לא פשוטה בכלל. לפני כחצי שנה החליטו בעיריית גבעתיים שהם הופכים חלק נכבד מהרחובות הסמוכים ל"רחובות הולנדים" והוסיפו עמודים שלא מאפשרים חניה בשני הצדדים של הרחוב אלה רק באחד מהם. עקב המצב החדש נאלצתי לאלתר לא פעם חניה במקומות של מפריעים לתנועה ולהולכי הרגל תוך מחשבה שעיריית גבעתיים באמת תתחשב במצב החדש, לצערי זה לא קרה. גם עירעור על הדוח לא עזר ונאלצתי לשלם את הקנס (250 ש"ח).

מקווה שאצלך המצב יהיה שונה,

חג שמח לכולם ושנה טובה :-D

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

יש כמה פינות חמד בגבעתיים, אבל הרוב מגעיל.

הרחוב הראשי למשל (כצנלסון) הוא בין הרחובות הכי מוזנחים וכעורים באזור המרכז, וגם לויצמן לא חסר.

פורסם

עניין החניה בעיר הוא באמת מכה רצינית, במיוחד בשעות הלילה המאוחרות.

לא רוצה להכנס לעניין החניה ברחוב ויצמן (גם אני מנפגעי הרחובות ההולנדיים :evil:), אבל באופן כללי כבר יצא לי "להיפגש" עם מחלקת החניה של העירייה והם היו יחסית בסדר. אבל אני לא ממליץ לבחון את טוב ליבם של פקידי המחלקה - אם אני חוזר מאוחר בלילה אני זורק את הרכב באחד ממגרשי העפר שהכשירה העירייה ולמחרת מזיז את הרכב למקום קצת יותר אסטרטגי.

זה נכון שכצלנסון הוא לא אחד הרחובות היותר יפים שיש, אבל מוזנח הוא לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם אני חוזר מאוחר בלילה אני זורק את הרכב באחד ממגרשי העפר שהכשירה העירייה ולמחרת מזיז את הרכב למקום קצת יותר אסטרטגי.

זה נכון שכצלנסון הוא לא אחד הרחובות היותר יפים שיש, אבל מוזנח הוא לא.

אפשר לדעת על איזה מגרש עפר אתה מדבר? אני במקרים קיצוניים יותר מחנה ברחובות בהם לרוב הבניינים ישנה חניה פרטית וברחוב עצמו ישנה תמיד חניה (רח' ארלוזרוב לדוג').

וכמו שאמרת, כצנלסון בהחלט לא רחוב מוזנח.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

• תוכן חדש...