Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיטרואן C5 II מודל 2005.

בד"כ מד החום עומד על חצי בקירוב.

לפעמים לאחר נסיעה (לא מאומצת) מגיע מד חום נוזל הקירור לשלושה רבעים בקירוב.

כשזה קורה אני /שומע את מאוורר המנוע פועל במהירות גבוהה, ולאחר שהוא מפסיק הטמפ' יורדת לכיוון החצי על המדיד.

אין חוסר נוזל קירור במיכל העיבוי, ומערכת הקירור עברה ניקוי והחלפת נוזל קירור לפני 10,000 ק"מ.

האם נורמלי?

פורסם

לא נורמלי

ב C5 תקינה מחוג החום נימצא בחצי מה שלא תעשה.

אם לא חסרים מים יתכן והמאוורר נכנס לפעולה מאוחר מדי במהירות הגבוה ואולי לא עובד במהירות הנמוכה.

יתכן ולא נקזו אויר כשהחליפו את נוזל הקירור. יתכן והרדיאטור סתום חלקית למרות הניקוי. יתכן ויש בעיה עם ראש המנוע.

תעבור על כל האפשרויות לפי הסדר הנ"ל ותבדוק

פורסם

קיימת סבירות שאולי הטרמוסטט לא נפתח כמו שצריך, גש למוסך מורשה לבדיקה. טמפ' העבודה של המנועים הללו גם ככה מאוד גבוהה ולכן אני לא ממליץ בכלל "לשחק" עם זה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
טמפ' העבודה של המנועים הללו גם ככה מאוד גבוהה ולכן אני לא ממליץ בכלל "לשחק" עם זה.

איציק

ב C5 תקינה השעון נימצא באמצע הסקאלה בכל מצב ובכל מאמץ, אני לא יודע כמה מעלות שם זה אמצע הסקאלה אבל זה לא ניראה משהו שונה מכל מכונית נפוצה כיום

פורסם

לא מדוייק,

8 שנים עם האוטו והשעון תמיד משחק כשחם לו.

אם הוא נמצא באופן קבוע על החצי - יכול להיות שהשעון תקוע.

תמיד כדאי לבדוק אם המאוורר עובד כשהאוטו חם (פקקים, רמזורים, שרב, נסיעה מאומצת)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...