Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

מה נשמע?

אני מעוניין להחליף את הרדיודיסק שיש לי כרגע ברכב שלי(פיגו 206, שנת 2006), ואת הרמקולים, למשהו רציני יותר(הרכב יד שנייה, וזו המערכת שקיבלתי עם הרכב.הרדיודיסק אפילו לא קורא MP3).

כרגע,יש לי שני רמקולים מקדימה+"הכנה" לשני טוויטרים(מקדימה)+"הכנה" לשני רמקולים מאחורה(בדלתות).

העניין הוא,שאני לא מומחה גדול בנושא הזה(וזה בלשון המעטה...), כך שאני לא יודע מה לקנות.

בעיקרון,אני רוצה רדיודיסק שיעשה את העבודה.לא צריך משהו מקצועי יותר מידי.מה שחשוב זה,שלמכשיר יהיה חיבור AUX+USB.

בקשר לרמקולים-אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים למשהו חדש יותר(ואולי לחבר גם את הטוויטרים מקדימה)+להוסיף שני רמקולים מאחורה( כפי שציינתי כבר, יש הכנה בדלתות)

התקציב שלי נע סביב 1000-1700 ש"ח לרדיו+הרמקולים.

מישהו יכול לתת לי המלצות? התקציב מספיק או שהוא קטן מידי?

מישהו יכול לתת המלצות לחנות אמינה(שאני ארכוש בראש שקט,ושהמתקין לא יהיה "חפר")באיזור המרכז(ראש העין והססביבה,אפשר גם בת"א).

תודה רבה!

פורסם

clarion db286

שני סטים של מורל פולס

זה פחות או יותר מה שאפשר לקבל בתקציב שלך +-.

המכשיר הזה יאפשר לך להוסיף גם מגבר אם תרצה בהמשך.

תברר בשרשור בדביק מהי מידת הרמקולים שלך באוטו (לדעתי 6.5, לפחות מקדימה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

×
×
  • תוכן חדש...