Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו אימפרזה 1.6 פתיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג באימפרזה 1.6 אוטו טוב .. יציב בפניות הכל ,מנוע אמין יכול להחזיק המון שנים השאלה שלי היא כזאת.. לחברים שלי יש מכוניות ישנות כמו יונדאי אקסנט הילוכים שנת 97 וגם סוזוקי סוויפת שנת 90 וכל אלה לקחו את האימפרזה פתיחות...

למה האימפרזה כל כך איטית בפתיחות??

פורסם

ככה זה בחום אוגוסט, הכל קורה יותר לאט. גם הפתיחות של הסובארו, גם הסגירות של שרשורים שאינם במקום.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

האימפרזה ידועה כחלשה בפתיחות בתקופת החופש הגדול. נסה לבחון אותה בפתיחות בתחילת ספטמבר...

פורסם

דווקא אני ההפך,אני מבין אותך.

פשוט אני מקווה שאולי יכנס לך שכל לראש,ותמנע מכל הדברים שסיבכו אותי והרבה חברים שלי כשרק הוצאנו רשיון.

כמו בלאי אדיר לאוטו,צמיגים תפוחים וכן הלאה :lol:

ולך תדע גם איך זה יגמר? אני למזלי התאונה הכי רצינית שעשיתי הייתה להכנס במדרכה בגלל חוסר תשומת לב.

וגם זה יצא במזומן 1000 ש"ח תבילין טקילין.

לך תדע,אולי זה ימנע ממך להרוס להורים את הרכב/את החיים שלך.

ואולי הכל יגמר בתור חוויה להסתלבט עליה עם החבר'ה בסוף החופש...

פורסם

maxizem סליחה לא שמנו לב באמת כמה עברת בחיים בתחום הנהיגה .. אנחנו מתנצלים .. מקווה ששומאכר ידע ללמוד מהנסיון שלך

פורסם

יש המון סיבות לכך וגם אם נתחיל לפרט לך לא נסיים. ומספיק עם כל ההערות האלה על החופש הגדול, כולם היו ילדים וכולם הוציאו רישיון והיו מתלהבים.

פורסם
maxizem מקווה ששומאכר ידע ללמוד מהנסיון שלך

זה בסדר, אני מסתדר גם בלי הנסיון שלו. תודה לאלו שדואגים לי :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באמת שלא נעים לי לנעול שרשור כה שכלתני כמו זה. העניין הוא שכרגע עמוס השרת התקשר אלי, וצעק עלי שבגלל שהשרשור הזה עדיין פתוח, נגמר לו כל מלאי הנקודות.

מצטער חבר'ה, זה לא אתם - זה עמוס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...