Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתונים כללים

S60 שנת 2002

250 כ"ס

קילומטראג 112000

לאחר שיפוץ גיר (באוטו גיר - חולון ) (יותר נכון 4 שיפוצי גיר עד האחרון הנוכחי שהצליח :evil:) ובקר (מחשב ) גיר חדש .

האוטו מאיץ ללא בעיות הרעש מטמטם :twisted:במובן החיובי אך אני מרגיש שהנתונים על הנייר כבר רחוקים מהמציאות לפחות בחצי שניה - שניה לגבי הסיומת אין תלונות .

יש מכון שבודק נתוני הספק ( ולא מכון בדיקה שיבלבל תמוח ) ? האם ציפ יזיז תעסק ? פילטרים /אגזוזים זה לא אני ...מכירים מכון שיפורים אמין ?

לא מחפש מפלצת של 500 כ"ס ולא מתחרה ברייסים (מחפש שיפורים הגיונים ) סתם אחד שאוהב להאיץ שהילדה והאישה ישנות בבית .

תשובות יתקבלו בברכה ...:wink:

פורסם

השאלה עד כמה הגיר ברכב הזה חזק.

300 כח לרכב עם גיר אוטומטי שכבר "הלך" 4 פעמים זה לא משהו שעושים בלי לבדוק לעומק.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אם הגיר המשופץ לא החזיק את ההספק המקורי על תיתגרה במזל

לי הייתה וולוו 850 טורבו עם 350כס וגיר מקורי שעבר 200000קמ ולא הייתה לי בעיה

הגירים החדישים יותר כמו בS60 אמורים להיות אפילו יותר מוצלחים

לפי דעתי איכות השיפוץ שהגיר שלך עבר לא מספיק טובה כדי להיתמודד עם הספק משופר ןבעיקר מומנט משופר

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

לפני שאתה רץ לשפר, בדוק לאן ברחה לך השניה בהאצה.

יכול להיות שיש לך איזה תקלה שמצריכה תיקון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נהפוך הוא, הגירים החדשים בעלי ה 5 הילוכים נחשבים לבעייתיים יותר.

אם אתה חובב נהיגה ספורטיבית, מה שחסר ברכב הזה זה קיט בולמים-קפיצים --> ניתן למצוא ב 4000 ש"ח כולל הרכבה ופרונט - לא תכיר את הרכב אחרי זה, מסתבר שיש לו שלדה מעולה !!

יש היום שדרוגי תוכנה ייעודיים לרכבים האוטומטיים - הם קצת מתונים יותר, ומעלים את ההספק עם מינימום העלאה במומנט, מה גם שהמנוע מושך ביעילות עד 6,200 טור (להבדיל מ 5,500 במקור..) - תשאל את גיא

הכל כולל הכל ועם פילטר פתוח (שהוא די חובה לזרימת אויר יעילה יותר ב 6200 טור..) צריך לעלות +- 6500 ש"ח. וואלה - רכב חדש.

...CASKA for life

פורסם

חברים תודה ! 8)

תגובה לכולם ושאלות נוספות :

*הרכב משופץ גיר פעם אחת הדגשתי "4 פעמים " כי היו זיופים בהעברות וכדומה ( אז כל פעם שהוא יצא החזרתי אותו )כמו כן הוספתי בקר חדש וכל הבעיות נפתרו ( זה גיר די מסובך ) .

*לגבי השניה שחסרה - אין אף גאון במוסך שיודע לפתור את הבעיה ( אני מטפל בהיילנד סנטר ת"א ) והם ממש אבל ממש לא נראה לי מעוניינים להציץ במשהוא מלבד טיפול רגיל ( אני בטוח שזה לא קשור למנוע - ממש לא עייף ).

*לגיא יש מכשיר של בדיקת הספק ?

*עד כמה הבחור הזה כנה בשביל להגיד "שמע חבר את זה אני לא ממליץ לך לעשות ,"

*בקשר לקפיצים ולבולמים רעיון נחמד שיבדק ..מצד שני כבר היום הבולמים מעבירים את תחושות האבנים ופסי האטה ישירות לגב (והם לא ישנים ..).

פורסם

לפני שאתה רץ על צי'פ שיהפוך את הרכב למפלצתי יותר ממה שהוא הייתי מציע לך לעשות יישור קו רציני.

ירדה לך שניה ? כפי שאמרו, הרכב לא במצב אידיאלי.

אחרי שתיישר, תתחיל לשאול ותתחיל פרוייקט שיפור רציני, מה המטרה ? קוו ישר ? פוטציאל שחבל על הזמן.

אכן מצטרף לזה שמעלי, שילדה מעולה ! המון חיזוקים לאורכה ! ממליץ ללכת על אחיזה קודם כל. אחרי שההתנהגות תשתפר, תחליט מה הלאה, לדעתי זה יספיק.

משה

פורסם

לשפר וולוו ?! זה נשמע מצחיק.

האוטו גם ככה חזק מספיק תעשה יישור קו כמו שאמרו.

לשים צ'יפ וכל מיני תוספות שיעלו את ההספק יבוא בחשבון על ידי האמינות שלפי התיאור לך לא מצטיינת.

לדעתי אתה פשוט תהרוס את הגיר, אני כבר לא מדבר על חלקים אחרים שנופל עליהם עומס יותר מאשר המתוכנן

פורסם

משה תודה ..

תאמת (= האמת)וזו דעה שלי ..היום הרכב לא כזה מפלצתי ...יש ולא חסר חלופות שיתנו לו פייט בקו ישר (גיפים כמו אינפנטי וטוארג הדגם החזק ישאירו לי פס ) .

הנתונים של הרכב (יצרן = 7.1 שניות ל100 ) שלי עושה בערך 7.8- 8 שניות דווקא מעל ל 160 האוטו מאיץ בצורה מדהימה כאשר המחט מעל 4000 סלד והרעש מטמטם :shock: .

כמו שרשמתי אין מצב שאני הופך תאוטו (= את האוטו)ל"פרויקט מסלול " אגזוזי לחץ ופילטרים פתוחים הנמכות וכדומה , בולמים וקפיצים רעיון טוב (אבל הם לא מה שיאיצו לי את הרכב ) כן מסכים שהם ישפרו אחיזה ובטחון נוסף בסיבובים .

מישהוא יכול להמליץ "קיט בולמים-קפיצים --> ניתן למצוא ב 4000 ש"ח כולל הרכבה ופרונט " על מקום ?

דיברתי עם גיא נשמע חביב העניין של הציפ לדבריו בין 2000 שח ל 3000 שח (כמי שמחזיק וולוו זה כבר small change לצערי .) ויחזק ב 15% הספק מנוע מה שתמוהה שאין לו דינמו שיראה לפני ואחרי .

עוד דעות בכיף ..

2 הודעות כתבת סבבה ופתאום כתבת הודעה של חוראני? שים לב לא לכתוב ב"צאטיות מצויה" אלא בשפה ברורה( דרך אגב 3 נקודות לא מחליפות פסיק)

בגירה

פורסם

כמו שרשמתי אין מצב שאני הופך תאוטו (= את האוטו)ל"פרויקט מסלול " אגזוזי לחץ ופילטרים פתוחים הנמכות וכדומה , בולמים וקפיצים רעיון טוב (אבל הם לא מה שיאיצו לי את הרכב ) כן מסכים שהם ישפרו אחיזה ובטחון נוסף בסיבובים .

אתה בטוח במה שאתה אומר על הקפיצים והבולמים?? בטוח גם לגביי ההנמכות ??

לא סתם יש רכבים עם שמנמיכים אותם עם קפיצים נמוכים משמעותית ובטח כאלו ששמים להם הנמכות ( וזה מעבר ל"יופי" ), המטרה העיקרית היא ההאצה ובסגירה, ההתנגדויות לרוח קצת יותר טובות כשהרכב מונמך.

בשנות ה70-80 בפורמולה 1 לפני החוקים שהיום שמים עלייהם, הייתה קבוצה ששמה הנמכות שמשנות את הגובה שלהן אוטומטית בהתאם למהירות של הרכב, אם אני לא טועה זאת הייתה וויליאמס או לוטוס, הרכבים שלהם זכו פעמיים רצוף בעקבות זאת בפורמולה ולאחר מכן חל איסור להשתמש בהן.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

רק שתהיה בפרופורציות ש"אגזוזים ופילטרים פתוחים" עולים פחות מקפיצים ובולמים אז אם כבר פרוייקט מסלול להיכנס זה הבולמים הקפיצים שהעולים יותר

ואם וכאשר אתה שם צ'יפ שלדעתי יהיה השיפור הכוחני הראשון שכדי לך לעשות עדיף שתשקיע גם בבולמים קפיצים והמנכות דבר שישפר את האחיזה וגם את האצה

• תוכן חדש...