Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 2006 עם 160,000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד ראשונה - ליסינג, יד שנייה - פרטית + 160,000 ק"מ...

כמה אחוז צריך לרדת? ביד 2 מחירון - 61,000, ביצחק לוי קצת יותר (נדמה לי 64,000)...

די נעול עליה, אני רק צריך לשמוע מספר... מה אתם אומרים...?

תודה!

פורסם

אני לא נגד רכישה של רכבים עם ק"מ גבוה, כל עוד הם מטופלים כראוי.

בהנחה שבדקת את הרכב ומצבו טוב, אני לא חושב שיהיה לו הרבה ביקוש, ולכן אני מציע שגם מהמחירון המשוקלל הנמוך ביותר תוריד עוד כמה %.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי אל תהיה "נעול עליה" ,היא ממש לא נשמעת כמו מציאה.

160,000 ק"מ לרכב שנת 2006 זה המון !!

תתאזר בסבלנות ותמשיך לחפש אחת שמורה יותר ואולי אפילו מידיים פרטיות בלבד.זו דעתי.

פורסם

אין לך שום סיבה לקנות את הרכב הזה, לא חסר מכוניות במצב הרבה יותר טוב (של ידיים פרטיות גם) באותו מחיר.

תבדוק מאזדה 3, רנו מגאן, פורד פוקוס, ואפילו עוד אימפרזות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

160?!? זה מוגזם ביותר!!

מודל 2002 לא מגיעים לק''מ הזה

לי יש 2002 ובקושי הגעתי ל 103 אלף!

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

גם ליסינג וגם 160K ק"מ, זה ממש לא מציאה,

אני בטוח שחרשו על הרכב הזה מכל כיוון.

160K ק"מ זה המון למודל 2006! משהו כמו 50K ק"מ בשנה,

אני לא הייתי מתקרב.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אם מוכרים אותה ב-35K אז מדובר במחיר סביר בשביל האוטו הזה.

מדובר במכונית טחונה לחלוטין - אפשר לצפות בטווח של 30-40 אלף ק"מ לבעיות רציניות כמו שיפוץ מנוע או שיפוץ גיר, עקב השימוש האגרסיבי ברכב.

מצד שני - אם הרכב נרכש ב-35K, משרת את הבנאדם שנתיים ללא תקלות מהותיות (וזה אפשרי, הרכב הוא בכ"ז רכב טוב ועמיד) - אזי הרכישה היא הגיונית מאוד. מחיר המכירה יהיה בסביבות 25K.

פורסם

לטעמי אין תשובה מדוייקת, עניין של היצע וביקוש.

כמו שנאמר, תעשה מחירון משוקלל, ומזה תוריד עוד קצת. שוב, החישוב הוא שלך כמה "שווה" לך בכסף ק"מ יותר נמוך/גבוה.

לדוגמא, אם אני מוכן לשלם מחירון על רכב במצב מצויין עם 90,000 ק"מ , האם שווה לי להתפשר על 160,000 ק"מ תמורת הפחתה של 3000-4000 ש"ח.

בהנחה שהרכב מטופל ובמצב מצויין, תבצע קנייה שאתה שלם איתה.

אגב, אמרת שאתה דיי נעול, האם המוכר יודע את זה? כי ברור שגילויי התלהבות כאלו יורידו בצורה ניכרת את כושר ההתמקחות שלך מול המוכר.

דבר נוסף, ב2006 היתה מתיחת פנים, לא יודע אם יש לזה ביטוי במחירון, אבל שווה לבדוק.

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא הייתי מת מבהלה במחיר הנכון, סה"כ כלים מאוג עמידים וגם החלקים לא יקרים.

ק"מ כזה על פי רוב מתבצע בנסיעות ארוכות, המנועים הנ"ל ידועים כיחידות אמינות וזולות להחלפה ו/או תיקון.

בקיצור, אם הרכב במצב מכני טוב ומטופל והמחיר סביב 43-46K ש"ח ניתן לשקול

אין מצב שתמצא יחידה שמורה, מלוקקת, פרטית עם מעט ק"מ במחיר כה נמוך.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
לטעמי אין תשובה מדוייקת, עניין של היצע וביקוש.

כמו שנאמר, תעשה מחירון משוקלל, ומזה תוריד עוד קצת. שוב, החישוב הוא שלך כמה "שווה" לך בכסף ק"מ יותר נמוך/גבוה.

לדוגמא, אם אני מוכן לשלם מחירון על רכב במצב מצויין עם 90,000 ק"מ , האם שווה לי להתפשר על 160,000 ק"מ תמורת הפחתה של 3000-4000 ש"ח.

בהנחה שהרכב מטופל ובמצב מצויין, תבצע קנייה שאתה שלם איתה.

אגב, אמרת שאתה דיי נעול, האם המוכר יודע את זה? כי ברור שגילויי התלהבות כאלו יורידו בצורה ניכרת את כושר ההתמקחות שלך מול המוכר.

דבר נוסף, ב2006 היתה מתיחת פנים, לא יודע אם יש לזה ביטוי במחירון, אבל שווה לבדוק.

בהצלחה.

כמובן שהוא לא יודע שאני רוצה אותה, ואני לא בטוח שאקח אותה, כי עוד לא עשיתי בדיקה לרכב. כשאמרתי שאני "נעול", התכוונתי לכך שהיא עברה אצלי את השלב של לפני הבדיקה ו"רק" צריכה לעבור בדיקה.

איפה\איך אני עושה "שיקלול מחיר"?

לפי מה שאתה אומר, אני מבין שכל 70 אלף קילומטר = 3,000-4,000 ש"ח, זה נכון?

אם אקח אותה ב-46-47 (ליסינג=>פרטי, יד שנייה, 160,000 ק"מ), כשהיא מופיעה ביצחק לוי ב-64 וביד 2 ב-61, זה סבבה? (כמובן לאחר בדיקה)

פורסם

בהנחה שהרכב באמת במצב טוב - עד 40K-45K ש"ח זו עסקה לא רעה. מעבר לזה מדובר בשיקול שלך בלבד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי, ב-45K זו עסקה לא טובה, הרכב "נחרש", ולא הייתי משלם על ליסינג עם קילומטרג' כזו יותר מ-35K.

40K אם הרכב ממש במצב מדהים, ולא נשמע שזה כך.

בניסבות האמורות, הייתי מעדיף לשלם 50K על רכב עם קילומאטרג' ממוצע לליסינג, סדר גודל של 90,000 ק"מ

פורסם

רוני שלום

אני אישית נגד רכישה של כל רכב שהיה בליסינג. למה אני פותח בכך כיוון שבשרשור אחר האשימו אותי שאני לא מגלה את הפרט החשוב הזה. אז הנה גיליתי

ונעבור לעיקר

סובארו אימפרזה 1600 אוט' לפי מחירון יצחק היקר 61K מחירון של יוני אומנם.

על זה יש לפחית עבור ליסינג 19% על קילומטרג' גבוה 20% זה הכל מחירון יצחק לוי והמלצותיו. הוא כתב אתה תשקול.

לכן חבר אחת ועוד אחת זה הפחתה של 40%

יבכסף זה נותן לך מחיר רכישה של 40K כאשר הרכב צריך להיות במצב טוב. הסיכוי כי זה המצב אתה יודע.

אז הנה שמעת מספר.

אגיד לך במה אני מאמין והאמונה הזאת מבוססת על רכישת עשרות כלי רכב במשך השנים.

אני קונה יקר ( יד 1 בד"כ עם מעט קילומטר ומטופלת כמו שצריך ) מוכר אותה יקר בגלל אותם הסיבות ובאמצע אני נהנה מהרכב ומתראה עם המוסכניק הנחמד פעם בשנה לטיפול הנדרש.

בסוף יוצא לי יותר זול מכל מחפשי המציאות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי ישה,

אם אתה מתכוון אלי שאמרתי שאתה לא אובייקטיבי בנושא הליסינג, זה בסדר, זאת זכותך המלאה, ואני בטוח שיש רבים ש(עדיין)חושבים כמוך, לגיטימי, ומקובל. בכל זאת (ואת זה עשית כאן) אם מישהו שואל על רכישה מליס, צריך לייעץ לו למה כן ולמה לא.

לנושא ההפחתות, סלחו לי רבותי, אני דיי חושב שרבים מהמגיבים פה צריכים לגשת לבלוקבסטר ולהחזיר את הסרט שהם חיים בו בנושא הפחתות מחיר מליסינג. בלי שום קשר, ואני מדגיש, שום קשר לרכב הנוכחי, מתעופפים פה סכומים ואחוזי הפחתה כאילו אין מחר, 20%, 30%.

לכל רכב יש מחיר. גם בליס. אני מחפש לדוגמא כרגע רכב כיוון שאני מחזיר את הליסינג הפרטי שלי. ואני מחפש כרגע פוקוס(עדיפות ראשונה) או אימפרזה (עדיפות שניה). אני מה שאפשר להגיד, סופר מקושר באחת החברות הגדולות. אני לא הולך לסוכן מכירות וישב איתו.אני יודע מה צריך להגיע מתי ואיך, ומחכה רק לקרם דה לה קרם של הרכבים. לצורך הדוגמא אני יאמר שיש לי על הכוונת כרגע אימפרזה 2006 עם נתונים מצויינים ללא תאונות, טיפולים בזמן, עבר נקי לגמרי מבחינת תקלות ובערך 65,000 ק"מ -+. במקרה הטוב אני יודע שאפשר לקבל אותה בקצת פחות (אולי אולי) מ60 אש"ח. תגידו פראייר? יכול להיות (שכל אחד יעשה את החישוב שלו), אבל עשרות אחוזים פחות ,אולי רק גרוטאות או רכבים שאין להם שוק בכלל.

לפותח השרשור. אם האמפרזה המדוברת נראית טוב ורעננה, אם יש בדיקה טובה, ספר טיפולים מסודר, ואחריות שאתה מקבל מחברת הליס, אני בהחלט חושב שב45 אש"ח זאת לא קניה רעה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...