Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 2006 עם 160,000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן רוצה להסכים איתך אבל קשה לי. לא זכרתי מי כתב אבל זה ממש לא משנה. העיקר שהפנמתי.:shock:

למה להסתמך על יצחק היקר במחירון הבסיס ולא להסתמך על הערותיו בהפחתות /העלאות הערך.

סתם הוא משחת מילים לריק.? הוא מוריד שם להרבה סוגי שימושים ובעלויות קודמות אף אחד מהם לא תקף או כולם תקפים ורק לליסינג לא. come on

על רכב כמו שאתה מתאר שעל הכוונת שלך היה עליך לשלם אם הוא יד ראשונה פרטי מחירון +- שהוא 61K

אתה תקבל אותו ב 58K כבר 3% מינוס.

את ההפרש תספוג במכירה שלה כיד שניה.

אתה יודע בוא נעשה ספורט. תפרסם שני רכבים זהים בכל הפרמטרים . ההבדל היחיד יד 2 פרטי יד ראשונה מליסינג תפעולי , לעומת רכב יד 2 פרטי יד ראשונה פרטית. אני משוכנע שכמות הטלפונים תהיה שונה בהרבה לרעת הליסינג.

ואחרי כל הביקורת והסרטים:-) הגענו אתה ל 45K ואני ל 40K

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

אמנם אני חבר צעיר (בותק:wink:) פה בפורום, אך לזכותך יאמר כי ברובם הכמעט מוחלט של הפוסטים שלך נכתבים דברים נכונים

ובעלי טעם.כן ירבו.

לנושא,

מחירון משקף איזה שהוא בנצ'מרק. איזה שהוא נתון ממוצע שניתן להתייחס אליו. לא תמיד הוא משקף נכונה, לפעמים מושפע משיקולים זרים, אבל זה הנתון שרובם המוחלט של מוכרי/רוכשי הרכב בארץ מתייחסים אליו.

כל אחד יכול להחליט על פי ראות עיניו בכמה "שווה" לו למכור או לקנות. האם לדוגמא סובארו עם יד ראשונה ו80,000 ק"מ משקפת מחירון? ואם יש 90,000 אז מה? ואולי אחת שעשתה רק 60,000 אך יש לה תאונה קלה (לא שלדה)?

לכן אני אומר, המחירון הוא בסיס, וגם ההפחתות הן בסיס. הכל נתון למצב המוצר שנמכר, במקרה שלנו סובארו אימפרזה.

כאשר ישנה הפחתה במחירון בגין ליסינג, היא לא תהיה זהה לכלל הרכבים. ברור שרכב עם ק"מ גבוה קשה יותר למכור ויאלצו להוריד מחיר דרסטית מאשר רכב עם 65,000 ק"מ.

במקרה הפרטי שלי, כמו שאמרת, בהנחה שיורידו 3000 ש"ח, זה חמישה אחוז (ואני בספק לגבי זה). זה בערך אותו מחיר שהייתי קונה רכב זהה במצב מצויין פרטי. 1000 ש"ח לכאן או לכאן. הרבה חושבים שבליסינג מילת המפתח היא שמתחילים לדבר

אחרי 15-20% הנחה אוטומטית, וזה פשוט אינו נכון (אלא אם כן הרכב עם נתונים יותר בעיתיים).

אגב מכרתי בעבר שני רכבים פרטיים (פוקוס ישנה ולאנטיס), שהיו מליס, ותתפלא, מכרתי במחירון. הרכבים שלי היו תמיד מצוחצחים ומלוקקים וקיבלצי כמה שרציתי. נכון, היו כאלו שניתקו ששמעו ליסינג, היו כאלו שהציעו 20% פחות כי חשבו שנפלו על מציאה, הסברתי לכולם בנחת שאכן נפלו על מציאה , אך מבחינת הרכב, ולא מבחינת המחיר.

אותי מנחה קו אחד בחיים, אני קונה מוצר, אם הוא מתאים לי מצויין, אם לא אז לא. תמיד שאלתי את אלו שבאו לקנות אם הם קונים אוטו או ניירת. יש ניירת טובה משלי, כזאת שכתוב בה שתי ידיים פרטיות, ששמורה יפה באריזה יפה וכו'. אם הם קונים רכב, שיתכבדו ויבדקו את הרכב ויראו את מצבו הכללי.כי בסופו של דבר זה מה שקובע ולא שום דבר אחר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
תמיד שאלתי את אלו שבאו לקנות אם הם קונים אוטו או ניירת. יש ניירת טובה משלי, כזאת שכתוב בה שתי ידיים פרטיות, ששמורה יפה באריזה יפה וכו'. אם הם קונים רכב, שיתכבדו ויבדקו את הרכב ויראו את מצבו הכללי.כי בסופו של דבר זה מה שקובע ולא שום דבר אחר.

ניירת מעידה בד"כ על מצב הרכב.שיש ספר טיפולים מסודר אפשר לדעת שהרכב שקונים טופל כמו שצריך ולא חסכו עליו ולכן לא יעשה בעיות בעתיד הקרוב.

שאני קונה רכב אני קודם כל בודק ניירת (ספר טיפולים מסודר ממוסך מורשה יבואן ורק יד ראשונה פרטית) , אין הרבה כאלה ואני מתאזר בסבלנות עד שיופיע המציאה האמיתית ולא אכפת לי לשלם כמה אלפים מעל המחירון ולקנות רכב שמור ויפה ובכל רמזור שני ישאלו ישאלו אותי "מוכר"?

פורסם

עם כל הכבוד למחיר,אני חושב שאתה חייב להתרחק מהאוטו הזה,מה יקרה שתרצה למכור?מי יקנה ממך אוטו עם כל כך הרבה קילוטרז?תחשוב על זה,זאת בעיה.

• תוכן חדש...