Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיחות רקטום? למה לא אמרתם לי?! הייתי מביא לכם סיפורים מהתחת :-D

לל"ט

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יכול לרשום את המפרט של המערכת המדוברת של לאון כדי שנדע אם יש סיכוי להביא אחת כזאת ב30 השנים הבאות?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תודה רבה חברים

מאוד נהנתי מהמפגש והאנשים (שיצא לי לראות) למרות שבקושי זכיתי לצאת מהרכב.

אני מתנצל לאלו שלא הספקתי להשמיע את המערכת, לצערי אין מספיק זמן

אני מבטיח שבמפגשים הבאים אשמיע לעוד אנשים...

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

היה באמת מפגש טוב

אווירה טובה , בייגלה טוב , אנשים טובים :)

עשיתם לי חשק להתחיל להריץ את הrta אצלי אז מקווה שיצא לי היום להתחיל להתעסק :)

מחכה למפגש הבא :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

היה מפגש מעולה,

הP9 איכזב אותי מאוד למען האמת. מכשיר ברמה כזאת לא מצליח להוציא סיגנל מספיק חזק לפתוח סאב לא מטורף בכלל.

אין ספק שהליין דרייבר של טרו הוא משהו טעים במיוחד.

אבל ראבק - קומבו בעשר אלף אתה לא מצפה שתצטרך לתפור עליהם תוספות כדי לקבל תוצאות נורמאליות.

מלבד זה - אחלה מפגש, הרבה אנשים. אחלה

פורסם

גורל,

בצער רב וביגון קודר וגם זאת חד פעמית אני נאלץ להסכים איתך:wink:

מה שאותי מענין אם הבעיה היא ספציפית לקומבו שלי או שזאת בעיה של הדגם הנ"ל.

אלי

פורסם

היה סבבה מפגש, אחלה חבר'ה. נהניתי לשמוע ולהשמיע.

אני חושב שהפתעת המפגש הייתה הארסנל [ששמתי אצלי כדי לשלול טענה לא נכונה אודותיו -חוסר עוצמה.] שהוכיח לנו שאם רק תשדך לו הגברה טובה אתה תקבל סאב מדוייק ומהיר מאד ברמה גבוהה, אך עם עוצמה מאד חזקה כשצריך.

נ.ב.

אחלה אופניים הסתובבו לנו שם ואחלה בייגלך/חומוס/זעתר..:-D

להת' במפגשים הבאים.

נ.ב.ב.

צילמתי כמה תמונות אבל אני לא מוצא את הכבל. :-(

פורסם

צודק ב100% צביקה,

הגברה ראויה, כמו שיש לי עכשיו, שהיא יותר מראויה:lol:.

תקרא את השרשור ותראה שמקור הבעיה היה בפרוססור של הP9,

הסיגנל שהוא שולח פשוט חלש מדי.

לאחר תיקון הבעיה ע"י הוספת ליין דריבר, של טרו כמובן, הבעיה נפתרה, הגיין כרגע

על קצת יותר מרבע והסאב פשוט משתולל, גורל אף ייעץ להנמיך את הגיין עוד יותר.

אלי

פורסם

למי אמרת לקרוא את השרשור? הייתי לידך ששיחקת שם עם המערכת וראיתי את זה בעצמי. נטענה טענה, כמדומני שעל ידך, שהארסנל חלש ובכך תלית את התוצאה הגרועה שהייתה אצלך [שמבחינתך הייתה תקינה לחלוטין ואף התווכחת על כך, עד הכנסת הארסנל לתא המטען שלי והתוצאה המעולה שהתקבלה] ואכן התבררה לאחר מכן הבעיה אצלך, הP9.

ואם כבר, הסאב לא שום משתולל. או שבעצם המילה הנכונה היא כן משתולל. סתם משתולל. ראיתי אני ועוד מספר לא מבוטל של חברים את התוצאה גם לאחר הכנסת ה SSLD6 [המצוין כשלעצמו]. נחמד. לא יותר. ציפינו שם למשהו אחר.

ואם כבר בהשבתת שמחות עסקינן, ליאון אחלה בחור שעושה הכל בצורה מקצועית ורצינית אך צר לי, המערכת שלו ממש לא הפילה אותי מהכסא. אין ספק שמדובר במערכת משובחת, הכל שם "נכון" ואפילו נעים. הפירוט, ההפרדה, הגובה, הרוחב, ואולי גם העומק, הכל קיים שם. אבל בתוצאה הסופית, אותו ערך מוסף שאני מחפש ממערכת אודיו, שתרגש אותי - לא היה קיים שם. הכל היה גאדג'טי והיי-טקי מדי, מסורס ונטול חיוּת.

במערכת בכלל, ובסטאפים 'קיצוניים' שכאלו אתה שואף לקבל 'עור ברווז' מלשמוע זמר-זמרת-ווקאל. זה לא היה לי. מבחינתי הסטאפ הקודם שלו, המילה על הVRXים, ריגש אותי יותר.

פורסם

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את מה שאתה כותב ומה משפיע על דעותיך.

כל האנשים ששמעו את המערכת יסכימו איתי שמה שכתבת כאן חסר בסיס ב 100 אחוז וכי ניתן לשמוע שהנך כועס על משהו

ורוצה להראות כאן מעין תקיפה על משהו שבכלל לא קשור לנושא המקורי שעליו דיברת.

אולי לא כל כך כייף לשמוע פרגונים מוחצים כאלה..

לרשום - "לא לטעמי" זה בסדר, לרשום -"היי טקי מדי, חסר חיות, מסורס'...." זה בדיוק ההפך המוחלט 180 מעלות שבשום מצב שום אדם בעולם יכול לומר על המערכת הזו. (אלו בד"כ מילים קשות שהרבה אנשים צריכים לתמוך ולא רק אדם אחד - זה מה שגורם לאנשים לקטול מערכות בד"כ בצורה די מוחלטת)

מצד שני ניתן למצוא המון אנשים בעולם שרושמים בדיוק את ההפך - מאמרים וכד'.

אין אדם אחד שהייתה לו אפילו הערה אחת על הסאונד ברכב. כולל אופי הסאונד.

אין מה להשוות אפילו לסט-אפ הקודם שהיה אצלי ברכב לצורך העניין.

אנשים ישבו עם צמרמורות ולא מצאו את המילים וזה מה שקרה בפועל.

אבל אם אתה אומר מה שאתה אומר אני ואנשים נוספים יותר ממחכים ונשמח לשמוע משהו טוב יותר ולהבין למה אתה מתכוון.

לגבי המושגים - "חיות וכו..."

כמו כן אנחנו ממתינים לראות את תוצאת רכב ההדגמה של סינפוני ולשמוע על מה מדובר. (שום קשר לסניפוני כחברה משום שהם מעולים ואני מעריך מאוד את המגברים שלהם, אני פשוט אומר זאת משום שלמיטב ידיעתי זה משקף את מה שאתה מתכוון אליו)

אני מצפה שהחברים ששמעו ויודעים על מה מדובר להגיב בהתאם על מה שנכתב.

ליאון

פורסם

לאון הבן אדם אמר את דעתו ואתה מתעצבן כי אמרו על המערכת 100000000 דולר שלך שהיא נשמעת "טוב" כאשר אתה רוצה לשמוע "הכי טוב".

היה מאוד מצחיק כשאליקו הפעיל את ה"בום בוקס" שלו וכולם ישר קפצו לראות מאיפה זה בא.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

טוב חברים,

אני מגיב קצת באיחור (הגעתי ממש מאוחר אתמול הביתה:roll:)

אך לדעתי זה היה אחד המפגשים ואני חייב להעיר שלדעתי הסט אפ הנוכחי של לאון אכן מ-ו-ש-ל-ם - נקודה!!!

אני שמעתי קרוב ל 20 דקות מגוון רחב של שירים וצלילים ולא היה בו צליל אחד שלא ממש נשמע מעולה...

אני נורא התלהבתי מהמערכת הזו ואת תחושת עור הברווז לקח לי דקות ארוכות להעביר.

אך אם לומר על האמת, אין לי ולא להרבה את התקציב למערכת מושלמת שכזו.

אני חשתי שברוב המקרים הכלים נשמעו טוב יותר מבמציאות, מרמקולים של הופעה חיה.

נורא נהנתי מהחברה במפגש, לשמוע את המערכות של הח'ברה ומשיחות החולין...

לעשן נרגילה ולאכול ביגלה (ירושלמי כמו שאני אוהב באדיבותו של צביקה!) לנגב חומוס...

כמו תמיד כיף לי להגיע למפגשים, רק חבל שהח'ברה שאין להם מערכות מתביישים לבוא, ללמוד ולשמוע מהם מערכות ולאן לשאוף...

שוב היה אחלה.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

דרור יקירי, אני מבין לליבך ולכעסך הרב על כך שאי מישהו העז להטיל דופי במערכת כל כך יקרה. בטוחני כי מדובר בהשקעה רחבה ביותר, אולי הרחבה מבין ההשקעות שנראו כאן בארץ. אך לטובתך דרור, אל תכניס לי מילים לפה ואל תאשים או תרמוז כאן לחוסר יושרה ו/או למניעים אפלים/אינטרסנטיים פן מישהו יעלה כאן, בטעות או שלא בטעות, ספקולציות שונות ומשונות אודות סבסוד/מימון/ספסור כזה או אחר, או אז Leonm12 שהפך מהסיבות הנ"ל לLeonm13 ייאלץ לעבור Leonm14 או Leonm15 וכן הלאה. אז במטותא ממך דרור, במקום לתקוף על בסיס אישי בואו ונשאר עניינים, זה טוב וזה כדאי. בעיקר לך.

ועכשיו לגופו של עניין.

תיאורים כאלו ואחרים נועדו להעביר תחושות מסויימות, סובייקטיביות. מה שמצמרר אחד, עלול אף לעורר במקרים מסויימים קבס אצל האחר וכן ההפך. המחיר [המופרז, אך זה איננו הדיון על כך] איננו פאקטור לנירוונה אודיופילית אבסולוטית. יצא לי לאחרונה לשבת בחדר אקוסטי מושקע מאד בהרבה כסף, עם ציוד ביתי מהרמות הגבוהות, ובHT הייתה לי חוויה יוצאת דופן אך בסטריאו התבאסתי מהתוצאה. מה זה אומר על הציוד? מה זה אומר עליי? מה זה אומר על החברים של היבואנים, שהם חברים של החברים של החברים שלי?

כן דרור. הדיעות המוקדמות והפסיכולוגיה משחקים כאן תפקיד משמעותי. משמעותי מדי. אתה נכנס לרכב כל כך מושקע, אתה באופן אינסטנקטיבי רוצה להזדהות ולהתחבר לזה. להצדיק את הענין [קורס מבוא לשנה א']. זה גם לא פוליטילי קורקט לומר על מע' של 100K שלא עשתה לך את זה, כי איך זה יכול להיות? אז זהו. שיכול מאד להיות. מאד.

לרגע לא אמרתי שחווית השמיעה אצלך עוררה בי קבס. לרגע לא אמרתי שזה נשמע רע. ההפך הוא הנכון. ואם היית חוזר להודעתי וקורא אותה שוב, אך הפעם בשלוות נפש, היית קורא את מילות הקסם:

אין ספק שמדובר במערכת משובחת, הכל שם "נכון" ואפילו נעים. הפירוט, ההפרדה, הגובה, הרוחב, ואולי גם העומק, הכל קיים שם.

אצטט את ידידי אריק [bassboost]: "אם זה לא נשמע טוב, סגור את התחביב הזה".

כן דרור. שומעים טוב. טוב מאד. אפילו מצוין. אבל בעיניי, או יותר נכון באזניי, זה לא מספיק. כי ממערכת כזו אתה מצפה לאותו ערך מוסף שדיברתי עליו לעיל. [**עושה באצבעותיי תנועת 'צביטה בסיבוב'**] אותו מונח חמקמק - אותו לא לגמרי ניתן להגדיר משום שמדובר בהגדרת תחושות. [הגדר ותאר את תחושתך מלראות צבע כלשהוא] אך ניתן להשתמש במילים כמו חיוּת. בהחלט.

אתה לא יכול לשכנע אותי להתרגש ולהתלהב ממשהו שאיננו מרגש ומלהיב אותי ואכן אין ביכולתי לסתור את דברי אלו שזה כן עשה להם את זה. אתה יכול להתווכח עם זואופיל, מזוכיסט או נרקופיל ו"להסביר" לו למה לך זה לא עושה את זה? אותו זה כן מרגש.

אז בינתיים, לשמחתנו הרבה, עדיין מותר לנו לחוות את דעתנו ולנסות לשתף ולהעביר את תחושותינו ולהתחלק בהם. תחושות שבדרך כלל קשה עד מאד להעביר במילים ולכן התפתח לו לקסיקון עם תיאורים פשטניים על גבול השטותיים דוגמת חם, קריספי, קראנצ'י וכדומה. כל אחד ועולם הדימויים שלו, כל אחד והתחושות שלו.

בענין רכב ההדגמה של סינפוני, שאין לי שמץ של מושג מה ענין שמיטה להר סיני, אני בדיוק כמוך מסוקרן לשמוע.

פורסם

צביקה

למה אתה תוקף את דרור, הרי אתה מדבר אלי ואני מגיב לך?

אני לא מבין היכן דרור נכנס לתמונה ואני בכלל לא יודע אם אי פעם פגשת אותו.

אם אתה רוצה להיווכח שאכן אני זה המדבר אתה מוזמן לפנות אלי במסנג'ר.

leonm12 נחסם ולא נפתח (לא יודע למה הוא לא נפתח) משום שפרסמתי בזמנו כתבה איכותית וטכנית על הביט1 ואיכשהו קישרו את זה לנסיון שיווקי בגלל שאני מכיר את דרור. אבל אין טעם לדבר על זה בשרשור הזה.

ועכשיו אני רוצה להתייחס לכמה נושאים:

1. אתה אומר שה VRX ומילה נשמע טוב יותר, אתה למעשה סותר את עצמך כשאתה מגיב כך משום שנראה לך שחברה כמו אודיסון תסכן את שמה היקר ותוציא מוצר דגל - "תזיס" שלפי מה שאתה אומר כאן רחוק מאוד מה VRX?? ומדובר על ליין תזיס שקיים המון זמן וידוע כמגבר לא מהעולם לכל הדעות.

2. אתה אומר דברים קשים כאלה על מוצר ברמה כזו (אולי אתה לא מודע למה שמסתתר מאחרי המילים שלך וזה כבר סיפור אחר)

3. כשישבת אצלי באוטו ושמעת 3 דקות אני קיבלתי רושם כאילו רצית פשוט להכנס לאוטו, לא להאזין, ופשוט לצאת מהרכב כך שתוכל להגיד - "שמעתי וזה לא טוב"

4. אנשים ישבו ברכב ופשוט לא מצאו את המילים להגדיר את מה ששמעו. חיוך והתלהבות לא ירדו מפניהם,

הם לא דיברו רק במונחים של מערכת טובה לרכב או מערכת ברמה גבוה אלא על משהו אחר - מימד אחר לגמרי למוזיקה משהו

שהוא מעבר ל"לשמוע טוב".

אתה מגיע ורושם משהו קיצוני ביותר, ההפך המוחלט - זה כבר לא בקטגוריה של להביע דעה. זה במטרה להכנס במישהו (לא יודע אולי אתה חושב שאתה מכוון ליבואן אודיסון).

התגובה הכל כך קיצונית ביחס למה שאנשים נוספים ששמעו רשמו כאן מעוררת סימן שאלה ענק :?::?::?:

5. אתה טוען שאני מבין בחור מקצועי ורציני, וכולם כאן יודעים שאני לא משקר לעצמי, יודע בדיוק על מה אני מדבר ומחפש רק מה שבאמת טוב עם סטנדרטים גבוהים מאוד (וזה עולה לי בהמון כסף וזמן ), ובאמת נראה לך שיכולה להיות לי מערכת כפי שתארת ושאני אשאר איתה רק כי היא עלתה יקר? - זה גם סוג של סתירה.

6. בכנות, אין סיבה לקטול בצורה כזו שום מערכת, אני שמעתי המון מערכות ברמה נמוכה באמת ואני לא אבוא וארשום ביקורת בצורה כזו, כי זה פוינט-לס. ויש לי דעות מאוד קוטלות ואם אני ארצה לומר משהו כזה אני אומר אותו אישית לבנאדם במטרה לעזור לו ולשפר כדי שבסופו של דבר הוא יהנה מהזמן והכסף הרב שהוציא.

אז לרשום דבר כזה על מערכת כזו,כשזה ברור לעיני כולם שמדובר במשהו לא נכון , מרמז רק על דבר אחד שאני לא אזכיר אותו כאן.

אתה מבין, זה כמו לומר שיש חושך באור יום. כל העולם חושב אחרת ואתה חושב 180 מעלות ההפך בצורה קיצונית.

תשים לב בסופו של דבר הדבר ביחיד שאתה פוגע בו זה האמינות שלך.

דרך אגב, אם כבר דיברת על דרור, תאמין לי להגיע לרמה המקוצעית האנושית והשירות שלו לוקח שנים...

אני אישית למדתי ממנו המון.

אבל שוב - הוא בכלל לא הנושא כאן.

אני חוזר, אני לא בא להתווכח עם אף אחד, פשוט אני לא אוהב לראות שנרשמים דברים בפורום שממש אבל ממש לא משקפים את המציאות, במיוחד שאני לא רואה כל מטרה בזה.

ליאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...