Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש אודיו מרכז, 4.7.09

שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היה מפגש נחמד מאוד עם הרבה פרצופים מוכרים.

נהנתי לראות את ה bit one של אדי בפעולה כולל הלפטופ ותוכנת המחשב שלו ונהנתי גם לשמוע את המערכת של אלי. הרוולייטורים הם פשוט חיות רעות, לא להאמין שוופר מסוגל לעשות את זה.

נראה לי שהאטרקציה המרכזית במפגש הייתה מועדון האופניים החדש שהצטרף למפגש, כנראה שזה השגעון הבא של חובבי המערכות.

זהו. באמת היה נחמד :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

שלום לכולם,

חזרתי מוקדם הביתה מהמפגש - אשתי לוקחת אותי לחופשה של שבוע בכרתים, יוון לרגל היום הולדת ה32 שלי - כן, כן מחר :-P או שזה :-(

:-D

חזרתי עכשיו ממפגש מעולה עם הרבה חברים והרבה מערכות ונהניתי מכל רגע, רק חבל שיכלתי להשאר לזמן קצר כל כך (אנחנו גם חוגגים שנתיים נישואים - אמנם באיחור של שבוע, אז יש גם הצגה הערב וארוחה...)

אבל אני חייב לציין דבר אחד - לאון, הרסת לי את החיים! :-D

זהו - אין לי יותר בשביל מה לבוא למפגשים, שמעתי מערכת באמת מושלמת, שהיא הרבה מעבר ליכולת הכלכלית שלי ופשוט עשיתי במכנסיים!!!

איזה צליל, איזה השתלבות של רכיבים, הפרדה בין כלים, גובה, רוחב, עומק, דיוק, טונאליות - הכל פשוט OMG!

סוף סוף - מערכת היי-אנד שגם מצדיקה את המחיר שלה ונותנת סיבה אמיתית לחלום על הדבר הבא.

בכלל אני חייב לציין שרמת הידע בפורום עולה, רואים את זה במערכות שמגיעות למפגשים, סוגי המערכות, רמת הכוונים ורמת ההתקנה.

כן ירבו מפגשים כאלו.

להתראות במפגש הבא 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה ממש כיף מאוד נהניתי, למרות שאני כבר לא בא לשמוע מערכות אלא סתם בשביל החבר'ה, שמעתי את הסייאס 3 חלקים של איציק,אני לא יודע מה הבעיה בטיים קורקשן הכל נשמע סבבה וללא ספק אין כמו 3 חלקים במיוחד שמלווה אותם אססין.

נ.ב.

איציק המלך.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נ.ב.

איציק המלך.

:shock:?????

:screwy:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי רושם פחחחח, אבל זה מנוגד לחוקי הפורום לרשום פחחחחח, אז תחשוב שכאילו רשמתי לך "פחחחח, עבד עליך".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת מפגש מעולה, הגיעו הרבה חברה.

רק לפני מספר דקות חזרתי הביתה

לאון באמת לא צריך לשמוע יותר מערכות, המערכת ברכב שלך פשוט מושלמת מכל הבחינות, אין לי צורה אחרת

להגדיר את זה, לעצום את העיניים וממש להרגיש שאתה נמצא באולם פשוט מדהים.

תודה רבה לכל החברה שעזרו (אלכס, רוני, דני ואם שחכתי מישהו אני מצטער) לי למצוא את הבעיה בסאב.

ותודה ענקית לאליקו שסחבתי אותו לביתו להביא לי ליין דריבר, פתר את הבעיה לחלוטין, מעניין מה הוא יעולל למידים ולטויטרים.

אדי צדקת בכל מילה בקשר למערכת שלך ברכב החדש. למרות שכל האלמנטים בקיקים, הבמה באמת ממקומת

למעלה, אבל בניגוד לרכב הישן עם הרבה עומק גובה ורוחב.

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל היה טוב :wink:

אלי שמח שהבעיה נפתרה :-)

תמונות אני מאמין שצביקה יעלה יותר מאוחר :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה אחלה מפגש, פספסתי כנראה את לאון..?

רוני, מאוד אהבתי את מה שהולך אצלך באוטו..הביט1 מספק תסחורה אין ספק

צביקה, כ ו א ב (חסר לי מילים) + תודה על הכיוונוניה.

דני - תודה על הקרוס'ים (to be continued) וה RTA, אדווח בהמשך

גורל - אנערף :-P

ניר בפעם הבאה אני לא מזכיר יותר רופאי שיניים כדי לא לפתח עוד שיחות רקטום :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...