Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאה ושש רא-קסו וי טי אס?!?!?!?!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה כשסקסו וי טי אס מתרסקת? היא נותנת חיים לראלי 1300! כולל העברה של כל החלק הקידמי כולל רדיאטור,צמות ואפילו... דשבורד!!!!!

תראו:

http://www.peugeot-gti.net/forums/showthread.php?s=&threadid=22859&perpage=20&pagenumber=1

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בארץ בשביל שמישהו ישיג 205 GTI הוא צריך לעבוד בבורגר ראנץ' שלוש שנים..

ואז הוא ישיג איזה אקזמפלר עלוב.

בבריטניה הוא צריך לקבל את דמי הכיס...

ומבחינת שיפורים?!

אני בכלל לא רוצה לדבר..

אחח... לא ידעתי שיש כזה הבדל...

טוב, חברה...

להעלות את המכוניות על אונייה...

עוברים דירה לאינגלנד...

מעניין אם אפשר לעשות מפגש באיצטדיון של מנצ'נסטר יונטייד.?!

אתם חושבים שבקהאם יבוא?

פורסם

אוףףף.......התמונות האלה נותנות לי תיאבון.....

16 שסתומים......

אוףףףף..................

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

חוץ מהביצועים עצמם ההעברה של כל הדש-בורד מהסקסו ל-106 נראית ממש טוב ובטח מרגישה כך.

אחחח...מזכיר לי שמישהו פעם (לא זוכר מי זה היה) הציע לי, כמענה לבעית הדש-בורד המתפרק שהיה לי ב-205GTI, להתאים דש-בורד שלם של.........אודי 80!!!!

אין לי מושג איך זה אמור להתאים אבל גם מבחינת הרעיון לא הייתי עושה את זה. :2gunfire:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קטלני :!:

לקבל את הטוב שמכל העולמות ביחד :shock:

גם מנוע 1.6 16 שסת' עם לוח המחוונים של הסקסו על 106 ראלי 1.3...

מי מרים את הכפפה ועושה את זה פה בארץ :?::wink:

מדליק :!:

MCS 2008

פורסם

אהמ...

כפפות גדולות מזה הורמו כבר..

סבלנות... :twisted::twisted::twisted:

"i was amongst you and you didnt even see. but now i am here. face me with all my might-and be destroyed"

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...