Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בסקודה סופרב 1.8TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol:

אני בטוח שהוא משלם פחות מאשר אנשים שקונים גולף בכמעט 180K ומשלמים לפסיכיאטר שלהם

כדי שישכנע אותם שהם שפויים. כנ"ל הונדה ג'אז החדשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

GTI, אתה מודע למחיר של GTI חמש דלתות DSG? "קצת" יותר מ- 180 (אגב 170, אבל למה להתווכח), נניח, 50K יותר; לפחות. בשביל שניה פחות במיאוץ למאה, ואחיזה יותר טובה. בטח בזבוז, לא? (או שבגילך המופלג רכב ה- GTI שלך הוא דגם 1:100, אבל אתה כבר "נהגת" על כל הרכבים שמוזכרים כאן?)

מנהלים: לא הגיע הזמן לנעול את השרשור הזה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מנהלים: לא הגיע הזמן לנעול את השרשור הזה?

אכן הגיע הזמן.

אם לפותח השרשור יש משהו נוסף שקשור לרכב והוא מעוניין לשתף אותנו בו, או לחילופין אם bar72 יפציע עם תמונות של שירז טל בגופיה, השרשור יפתח. עד אז - הדיון מוצה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...