Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בסקודה סופרב 1.8TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר למזדה 6 הכי מאובזרת.

הסופרב לא מרגישה בפנים "יפנית" כמו ה-6 (וגם אקורד). הסגנון שונה, נותן תחושה יותר יוקרתית.

היא יותר גדולה + ניסיתי לשבת בנוח ב-6 מאחורה, לא הלך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכון. אני גר בסביבה.

אני חושב שהביטוח ללא נהג צעיר הוא סביב ה5.

נהג צעיר מקפיץ את המחיר בעוד 2500 שקל בערך.

לגבי הגולף.

אני חושב שהגולף מדהימה. היא פשוט טיפה יותר מכל משפחתית קומפקטית אחרת.

אבל התמחור שלה פשוט נוראי. כנ"ל לגבי הפאסאט. זה פשוט לא שווה את התוספת של המחיר.

ושוב תודה רבה לכולם!!

יאיר.

אז ראיתי את הרכב שלך השבוע באיזור...

ומה אתה רציני? רק 5 ביטוח? אני מוכן אפילו לשלם 10 אלף על ביטוח עם נהג צעיר. על הלנסר החדשה אני משלם יותר בביטוח

פורסם
אוראל, בדיוק לזה התכוונתי - ברור שאפשר להזמין אותן, אבל כרגע הן לא פה. אני לא יודע מה השיקולים של היבואן (וזה הרי אותו יבואן), אבל אם תוסיף את כל אלה - שהם די סטנדרט ברכבים מליגה זו ומעלה (להבדיל מחניה עצמאית שהיא בעיקר גימיק לא ממש אוטומטי) ולמעשה גם בליגה אחתמתחת מבחינת גודל כמו גולף - אפילו ב- 1.6 - או לאון אוטוטו, אתה כבר מתקרב מאוד (אולי אפילו עובר?) את ה- 200K. וזו כבר ליגה קצת שונה, שם לסמל כן יש חשיבות, לפחות בעיני חלק מהאנשים.

לכן אני גם חושב, שבמחירה הנוכחי הסופרב נוגסת בשוק האוקטביות, ועדיין לא ממש במתחרות הישירות שלה. כלומר, אם אני מתעניין באוקטביה סטיישן 1.8 נניח, אולי כבר עדיף לי ספורב, שנראית פחות מונית, עולה קצת יותר, ומספקת ערך מוסף של פאר כלשהו. אין ספק שלפי הביקורות מדובר ברכב מוצלח.

בהארץ כתבו שהאוקטביה 1.8 היא רכב מעולה, אבל עם תג מחיר בעייתי ביחס סמל. הסופרב היא קלף טוב כנגד טיעון כזה, משום שתג המחיר הוא מצויין ביחס לסמל. לשם השוואה, אני מניח ש- C5 עם ביצועים ואבזור דומה היתה עולה לפחות פי 1.5.

הגודל של הגולף אינו יתרון, הוא פשוט מייעד אותה לקהל אחר. גם הסמל שלה לא, למרות שניתן להסכים לכך שיש פרמיה זניחה למותג, על מתחריו לקטגוריה. אין שום הצדקה למחיר הגולף יחסית למחיר הסופרב, במיוחד שהמדובר באותו יצרן, פשוט אין. מבחינה זו נכון וראוי לומר שמי שמחפש מכונית קומפקטית, לא יקנה סופרב, אבל כשיבדוק את מחיר הגולף, סביר שירגיש שמדובר בתמחור חסר רציונל. את ענין המונית אני מניח ברשותך בצד, שכן בי לפחות הענין מעורר תמיהה.

פורסם

ניסיתי לשבת בנוח ב-6 מאחורה, לא הלך.

לגבי התחושה יוקרתית יותר או פחות אני לא בטוח אבל אני אישית מעדיף עור/גג שמש/מראות מתקפלות על פונקציות חניה מתוחכמות.

לא יודע מה הגובה שלך ומה המשקל, אני 185 על 80 ק"ג (של שרירים מוצקים וחיטוב טהור) ואני נכנס יופי יופי מאחורה ב-6 :roll:

עוד נקודה,יכול להיות שעלויות האחזקה יהיו נמוכות יותר במאזדה.

נ.ב

נראה לי מגוחך לקנות גולף באותו הכסף (כן זו רק גולף למרות מסך המגע המאאאגניב) כשאני רואה את התמונות המפנקות שהעלת.

פורסם

תמורה טובה לכסף , לא עושה את הרכב לטוב.(לא שהסופרב רכב רע)

גם המיטסובישי צ'אמפ בזמנו נמכר בגרושים והיו לו את כל התוספות (לאותה תקופה)

למי שעדיין לא מבין למה אנשים קונים אקורד,או פאסאט,כנראה לא קנו אחד .

לפותח,תתחדש.

Omnia mea mecum porto

פורסם

גודפלאש, מעניין אותי לשמוע במה הפאסאט עדיפה על הסופרב. סה"כ הן אחיות תאומות, כאשר הסופרב מציעה לרוב דיל משתלם יותר, לא ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

סתם שתדעו, לגבי ישיבה מאחור: אחד נכנס והשני לא, כי יש יחס שונה בין הטורסו לרגליים. ככה זה. זאת הסיבה שאני לא יכול לשבת מאחור בפוקוס 5ד' או בג'טה, אבל כן בגולף, למשל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מה לגבי ה-6 פרמיום? (גג שמש,עור,מראות מתקפלות ועוד ועוד) :roll:

מרגישה הרבה פחות "פרמיום" מהסופרב במובנים רבים. אגב - גג שמש זה לרוב מיותר למדי ואותו הדבר אפשר להגיד על מראות מתקפלות ומושבי עור.

תמורה טובה לכסף , לא עושה את הרכב לטוב.(לא שהסופרב רכב רע)

גם המיטסובישי צ'אמפ בזמנו נמכר בגרושים והיו לו את כל התוספות (לאותה תקופה)

למי שעדיין לא מבין למה אנשים קונים אקורד,או פאסאט,כנראה לא קנו אחד .

לפותח,תתחדש.

הסיבה היחידה להעדיף פאסאט על פני הסופרב היא בגלל השם. וזו סיבה מטופשת. לאקורד החדשה יש גם לא מעט חסרונות ביחס לסקודה, בטח במחיר דומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מרגישה הרבה פחות "פרמיום" מהסופרב במובנים רבים. אגב - גג שמש זה לרוב מיותר למדי ואותו הדבר אפשר להגיד על מראות מתקפלות ומושבי עור.

מראות מתקפלות באמת זה גימיק חמוד ותו לא, וגם לדעתי זה רק עניין של זמן עד שהן יתפגרו.

מושבי עור לא רק שזה מיותר למדי, זה אפילו סיוט 85% מהזמן, חם ודביק בקיץ, לא נעים בחורף, וקשה לתחזוקה וניקוי.

גג שמש - איייי.... איך אני מתגעגע לסאנרוף באוטו... ברכב הנוכחי התפשרתי כי מצאתי רכב עם כל מה שרציתי (רמת גימור, צבע פנימי וחיצוני, תוספות והכל, גם במצב ומחיר שלא יכולתי לסרב, רק בלי סאנרוף), פעם הבאה אני לא מוותר.

וד"א הסופרב - לכל מי שרץ להגנתה, ורץ עם חסידי המזדה 6/אקורד, אני לא מבין אתכם.

מה אכפת לכם? תנו להם לנסוע במזדות ובהונדות שלהם, לחשוב שיש לי פנינה ביד. את מי זה מעניין?

יותר טוב לי, הסופרב דור קודם היא פחות יותר מקום ראשון ברשימת הרכבים שיחליפו את הרכב הנוכחי, ככול שיהיו יותר אנשי מזדה, ככה המחיר שלה יתקדם מהר יותר לאן שנוח לי :lol::wink:

פורסם

מיותר למי ?? לך ?

שוב, אני לא טוען שה-6 עדיפה אני רק טוען שהתוספות שציינתי יגרמו לחלק מהלקוחות לחשוב פעמיים.

פורסם

נ.ב

נראה לי מגוחך לקנות גולף באותו הכסף (כן זו רק גולף למרות מסך המגע המאאאגניב) כשאני רואה את התמונות המפנקות שהעלת.

די נמאס כבר! כולם יודעים שהגולף מתומחרת באופן שערורייתי, אבל אף אחד לא עונה שאלת מליון הדולר: איזה אלטרנטיבה יש לגולף?

תמצא לי מכונית אחת באותו גודל של הגולף ומציעה שילוב של בטיחות, זריזות, חדשנות וחיסכון.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

BTON, ניתן להזמין את הסופרב המאובזרת (Elegance) עם ריפודי עור (במקום ריפודי האלקנטרה/עור) - ללא תוספת תשלום כמובן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
די נמאס כבר! כולם יודעים שהגולף מתומחרת באופן שערורייתי, אבל אף אחד לא עונה שאלת מליון הדולר: איזה אלטרנטיבה יש לגולף?

תמצא לי מכונית אחת באותו גודל של הגולף ומציעה שילוב של בטיחות, זריזות, חדשנות וחיסכון.

אסטרה? C4 טורבו? 308 טורבו?

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

בחייך פאפא, זה לא מתקרב וכבר קיימנו דיון כזה. אתה היית קונה אסטרה מ- UMI (אם הם בכלל עוד מוכרים אותה...)? הביצועים שלה בכלל מתקרבים? (התשובות לשתי השאלות הן "לא") גם הביצועים של ה- C4/308 לא מתקרבים, שלא לדבר על ההשוואה הבלתי אפשרית בכלל בין ה- AL4 ל- DSG. וכמובן החסכון בדלק, מבחני הבטיחות בהן הציגה הגולף ציונים משובחים (שלא נצטרך, טפו טפו טפו), ועוד. ניסיתי, תאמין לי שבדקתי הכל. חוץ מרכבים אחרים של צ'מפיון, שנפסלו כי לא קיבלו חמישה כוכבים (ויש להם פחות כ"א, או שאין להם ISOFIX), אין שום דבר שהוא בר השוואה.

ולענייננו: סאן-רוף הוא תענוג צרוף, גם בחורף וגם בקיץ. נכון, לא ב- 40 מעלות, אבל בשעות בין ערביים זה כיף. הילד בכלל מרוצה. הוא מתיישב בכסא שלו (כמובן, ISOFIX טפו טפו טפו שלא נצטרך ;-) ) ומבקש "גג" - ואז הוא רואה "מגדל", "דגל" "עננים" וכו'.

מראות מתקפלות: הלוואי והיו לי. אני לא יודע איפה אתם חיים, אבל ברחובות הצרים של ת"א, לא נדיר לראות מראה שקופלה לה יחדיו לכיוון הלא נכון, או שנתלשה לה. הרבה יותר נוח אם הן היו מתקפלות לבד (כמו גם בפאסאט למשל).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מיותר למי ?? לך ?

שוב, אני לא טוען שה-6 עדיפה אני רק טוען שהתוספות שציינתי יגרמו לחלק מהלקוחות לחשוב פעמיים.

גג שמש (מהסוג שנפתח - כי תסכים איתי שאלו שלא נפתחים לא באמת נחשבים) הוא מיותר במרבית המקרים כי הוא רק נותן הרגשה של שמיים פתוחים, אבל בפועל מדובר בסה"כ בעוד חלון. אני לא אומר שהוא לא יכול להיות נחמד לפעמים - אבל בטח שלא מדובר בדבר שמספק איכות חיים משופרת משמעותית (למעט מה ש-bar72 ציין, עם הילדים). מושבי עור הם אכן לא נעימים בקיץ ולרוב גם מתלכלכים ונשחקים מהר משמעותית ממושבים רגילים. מראות מתקפלות - יאללה, קיבלתי, זה באמת שימושי (וגם זה במצבים מאוד ספציפיים). בשביל זה להעדיף אוטו? (ואגב - זה הפיצ'ר היחידי שאין להשיג בסופרב לפי מה שאני יודע - גג נפתח ומושבי עור יש גם יש).

אם התוספות שציינת יגרמו לחלק מהלקוחות לחשוב פעמיים - אז הם טמבלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...