Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בסקודה סופרב 1.8TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לנו (למשפחה) יש סקודה סופרב קנינו אותה אחרי הונדה אקורד 05', אבא שלי הביא אותה מצ'מפיון ברמת גן לפני חודש בערך.

רכב מאוד מרווח ונוח מקדימה ומאחור במיוחד,מזגן מפוצל מאחור, איכות חומרים מעולה עם הרבה אבזור.

תתחדש!

יש לנו את אותו המנוע, רק שאצלנו יש כפתורים על ההגה (כנראה תוספת שמשלמים).

אני יוכל להעלות תמונות בקרוב, עשיתי לה כמה תמונות.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, מתי אתה תפסיק נמחק?

אתה חושב שבגלל שזה לא VW אז לא קיימות תוספות מקוריות (שאגב, רובן הן סטנדרט בחו"ל)?

אפשרי להזמין את המערכת המקורית עם המסך מגע (ואפילו עם GPS מקורי), אפשרי להזמין שליטה מההגה (מערכת/בקרת שיוט/Whatever), אפשרי להזמין שליטה על ההילוכים מההגה, אפשרי להזמין סאן רוף מקורי, אפשרי להזמין חישוקי 17' שונים ואפילו חישוקי 18'.

בקיצור, הכל אפשרי...

השאלה האם יש את המזומנים וההצדקה לכך

והאם ניתן להמתין כשלושה חודשים עד לקבלת הרכב.

ולפותח הת'רד - תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות (מפותלות כמובן).

בהחלט בחירה מצויינת (למרות שדווקא הצבע הזה מעט אנמי עליה) :-)

מה קרה, מישהו כתב על סקודה משהו שאינו לרוחך, אז אתה מתעצבן?

בבקשה אל תגרום לנו לערוך לך הודעות נוספות. ההתבטאות שנמחקה היא ממש לא לעניין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, בדיוק לזה התכוונתי - ברור שאפשר להזמין אותן, אבל כרגע הן לא פה. אני לא יודע מה השיקולים של היבואן (וזה הרי אותו יבואן), אבל אם תוסיף את כל אלה - שהם די סטנדרט ברכבים מליגה זו ומעלה (להבדיל מחניה עצמאית שהיא בעיקר גימיק לא ממש אוטומטי) ולמעשה גם בליגה אחתמתחת מבחינת גודל כמו גולף - אפילו ב- 1.6 - או לאון אוטוטו, אתה כבר מתקרב מאוד (אולי אפילו עובר?) את ה- 200K. וזו כבר ליגה קצת שונה, שם לסמל כן יש חשיבות, לפחות בעיני חלק מהאנשים.

לכן אני גם חושב, שבמחירה הנוכחי הסופרב נוגסת בשוק האוקטביות, ועדיין לא ממש במתחרות הישירות שלה. כלומר, אם אני מתעניין באוקטביה סטיישן 1.8 נניח, אולי כבר עדיף לי ספורב, שנראית פחות מונית, עולה קצת יותר, ומספקת ערך מוסף של פאר כלשהו. אין ספק שלפי הביקורות מדובר ברכב מוצלח.

בהארץ כתבו שהאוקטביה 1.8 היא רכב מעולה, אבל עם תג מחיר בעייתי ביחס סמל. הסופרב היא קלף טוב כנגד טיעון כזה, משום שתג המחיר הוא מצויין ביחס לסמל. לשם השוואה, אני מניח ש- C5 עם ביצועים ואבזור דומה היתה עולה לפחות פי 1.5.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אוראל, בדיוק לזה התכוונתי - ברור שאפשר להזמין אותן, אבל כרגע הן לא פה. אני לא יודע מה השיקולים של היבואן (וזה הרי אותו יבואן), אבל אם תוסיף את כל אלה - שהם די סטנדרט ברכבים מליגה זו ומעלה (להבדיל מחניה עצמאית שהיא בעיקר גימיק לא ממש אוטומטי) ולמעשה גם בליגה אחתמתחת מבחינת גודל כמו גולף - אפילו ב- 1.6 - או לאון אוטוטו, אתה כבר מתקרב מאוד (אולי אפילו עובר?) את ה- 200K. וזו כבר ליגה קצת שונה, שם לסמל כן יש חשיבות, לפחות בעיני חלק מהאנשים.

לכן אני גם חושב, שבמחירה הנוכחי הסופרב נוגסת בשוק האוקטביות, ועדיין לא ממש במתחרות הישירות שלה. כלומר, אם אני מתעניין באוקטביה סטיישן 1.8 נניח, אולי כבר עדיף לי ספורב, שנראית פחות מונית, עולה קצת יותר, ומספקת ערך מוסף של פאר כלשהו. אין ספק שלפי הביקורות מדובר ברכב מוצלח.

בהארץ כתבו שהאוקטביה 1.8 היא רכב מעולה, אבל עם תג מחיר בעייתי ביחס סמל. הסופרב היא קלף טוב כנגד טיעון כזה, משום שתג המחיר הוא מצויין ביחס לסמל. לשם השוואה, אני מניח ש- C5 עם ביצועים ואבזור דומה היתה עולה לפחות פי 1.5.

לא הבנתי לאן אתה חותר, אבל שים לב שהסופרב כמו שכולם אמרו תמורה מעולה לכסף והגולף בדיוק ההפך יקרה להחריד.

יופי אתה מקבל בגולף גג שמש / מסך צבועני אבל אתה משלם על רכב משפחתי ודיי משעמם (לדעתי) 170K.

אז להטפל לסופרב בגלל שאין לה שתי תוספות שיש בגולף זה ממש לא רלוונטי. זה לא רק עניין של אבזור , זה עניין של תחושה

בגולף יש תחושה של רכב משפחתי נטו . בסופרב יש תחושה של רכב מנהלים דיי יוקרתי . וכל זה במחיר כמעט זהה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

פאפא, אני יודע שאתה לא מסמפט את הגולף. אני לא יודע למה, אבל זה לא משנה.

הסברתי שמי שמחפש גולף/A3, לא יסתכל לכיוון הסופרב, לא משנה כמה תמורה היא מספקת, וגם לא לכיוון המונדאו, למשל, או הפאסאט, לכן מלכתחילה ההשוואה אינה במקומה. תנסה אתה לחנות עם סופרב בת"א או להסתובב עימה ברחובות הצפופים של העיר הגדולה.

ה- TSI 160 מתומחרת יקר, זה נכון. אבל יש בה הרבה דברים מעניינים שאין ברכבים אחרים. מצאת לי אלטרנטיבה מאז הפעם האחרונה שטענת שהיא יקרה מידי? אני מניח שלא, פשוט כי אין (בישראל). אולי תהיה עם המחליפה של ה- 147. נראה כמה יבקשו עליה ומה היא תספק.

הטענה הנוספת שלי היא, שהסופרב מתחרה בעיקר באוקטביה (וכנראה בהצלחה), ואולי בדגמי הבסיס של רכבים אחרים בגודל דומה לשלה. ברגע שרוצים להוסיף לסופרב אבזור "סטנדרטי" יותר כמו שאוראל ואני ציינו למעלה, אז המחיר קופץ כבר ליגה, ושם אני לא בטוח שיהיו לה הרבה רוכשים.

ושוב, ברכות לרוכש המאושר, אני דווקא חושב שהצבע שלה מאוד יפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל, המחיר לא היה קופץ גבוה כמו שאתה חושב - ואני מכיר את התמחור של האופציות השונות...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
פאפא, אני יודע שאתה לא מסמפט את הגולף. אני לא יודע למה, אבל זה לא משנה.

הסברתי שמי שמחפש גולף/A3, לא יסתכל לכיוון הסופרב, לא משנה כמה תמורה היא מספקת, וגם לא לכיוון המונדאו, למשל, או הפאסאט, לכן מלכתחילה ההשוואה אינה במקומה. תנסה אתה לחנות עם סופרב בת"א או להסתובב עימה ברחובות הצפופים של העיר הגדולה.

ה- TSI 160 מתומחרת יקר, זה נכון. אבל יש בה הרבה דברים מעניינים שאין ברכבים אחרים. מצאת לי אלטרנטיבה מאז הפעם האחרונה שטענת שהיא יקרה מידי? אני מניח שלא, פשוט כי אין (בישראל). אולי תהיה עם המחליפה של ה- 147. נראה כמה יבקשו עליה ומה היא תספק.

הטענה הנוספת שלי היא, שהסופרב מתחרה בעיקר באוקטביה (וכנראה בהצלחה), ואולי בדגמי הבסיס של רכבים אחרים בגודל דומה לשלה. ברגע שרוצים להוסיף לסופרב אבזור "סטנדרטי" יותר כמו שאוראל ואני ציינו למעלה, אז המחיר קופץ כבר ליגה, ושם אני לא בטוח שיהיו לה הרבה רוכשים.

ושוב, ברכות לרוכש המאושר, אני דווקא חושב שהצבע שלה מאוד יפה.

לדעתי נוצר אצלך רושם לא נכון. אין לי שום בעיה עם הגולף. רכב מעולה , מנוע טוב ואיכות טובה.

אבל יש לי בעיה עם התמחור שלו בארץ , זה הכל :). בשום אופן הגולף לא שווה מעל 140K ש"ח.

ואני מבין אותך ואת מה שכתבת לגבי קהל היעד של הגולף / A3 .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אתה גר במקרה באיזור של נתיבות והסביבה?

בכל מקרה תתחדשו. לפי דעתי זה העיסקה הכי טובה שקיימת היום בשוק הרכב הישראלי ואפילו צריך להיות רכב השנה.

ראיתי אחת כזאת שחורה אם אני לא טועה 3.6 עם סאן רוף והכל, נראית מהמם. ואפשר לדעת כמה עולה הביטוח? והאם יש נהג צעיר בבית שנכלל בביטוח?

מי יודע אולי נזמין סופרב במקום אוקטביה...

פורסם

תמיד כשיש GOLF בשרשור מתחיל ויכוח של 8-9 עמודים.

אני הכי לא אופטימי ו-PRO GOLF מושבע, מי שמכיר אותי יודע טוב את זה טוב מאוד.

אני נוהג ביומיום על 2 גולפים OK?! כל החיים מאז שאני זוכר את עצמי נסעתי על GOLF וגרמניות אחרות.

אם מישהו רוצה רכב אירופאי ברמה יותר גבוהה מקורולה ליסינג הוא ישקול את הגולף, ואז מגיע המחיר.

אפילו אני, חובב VW מס' 1, ישקול בחיוב את הסופרב כדי לפנק את המשפחה עד הסוף. למה לא?! המחיר זהה!

מפריע לכם הסמל של שקודה? יש לכם בעיה נפשית, לכו לייעוץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מפריע לכם הסמל של שקודה? יש לכם בעיה נפשית, לכו לייעוץ.

אחי האוקראיני היקר - אני מסכים איתך... לשם שינוי :-P

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה גר במקרה באיזור של נתיבות והסביבה?

בכל מקרה תתחדשו. לפי דעתי זה העיסקה הכי טובה שקיימת היום בשוק הרכב הישראלי ואפילו צריך להיות רכב השנה.

ראיתי אחת כזאת שחורה אם אני לא טועה 3.6 עם סאן רוף והכל, נראית מהמם. ואפשר לדעת כמה עולה הביטוח? והאם יש נהג צעיר בבית שנכלל בביטוח?

מי יודע אולי נזמין סופרב במקום אוקטביה...

נכון. אני גר בסביבה.

אני חושב שהביטוח ללא נהג צעיר הוא סביב ה5.

נהג צעיר מקפיץ את המחיר בעוד 2500 שקל בערך.

לגבי הגולף.

אני חושב שהגולף מדהימה. היא פשוט טיפה יותר מכל משפחתית קומפקטית אחרת.

אבל התמחור שלה פשוט נוראי. כנ"ל לגבי הפאסאט. זה פשוט לא שווה את התוספת של המחיר.

ושוב תודה רבה לכולם!!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני כבר נרשם לקנות את שלכם יד שנייה 8)

תתחדש זה נראה תמורה מצויינת למחיר של הרכב.

בדקתם גם את המאליבו במקרה?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...