Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בסקודה סופרב 1.8TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נראה לי הבנת אותי . הפאסאט אכן רכב מעולה (למרות שלא לטעמי בכלל , אבל כל אחד וטעמו ) .

מה שאני כתבתי זה שאין שום הצדקה לשלם אקסטרה על השם של VW כאלו מדובר במרצדס או BMW.

אותו דבר שמנסה לעשות היבואן של VW ,מנסה בזמן האחרון היבואן של הונדה באקורד לדוגמא , או בCRV.

אני לא חושב שמישהו בגרמניה חלם שיתמכרו את הVW כמכונית "יוקרה" , או כמכונית ששווה אקסטרה רק בגלל

שיש לה סמל של VW.

אני זוכר האמת באיזה שוק היו קרובים שלי מגרמניה שמכירים היטב את המדינה שלהם ובאו לפה בפעם הראשונה אחרי המון

זמן וראו שבארץ הרכב ה"שולט" הוא יונדאי גטס שגם הוא לא זול ובכדאי לקנות גולף או טוראן צריך אשכרה להיות אדם מבוסס.

אתה צודק ב100%.

מספיק לדעת קצת גרמנית ולקרוא פולקסוואגן. מכונית העם היא כבר לא. בישראל לפחות.

אני מאוד אוהב את המכוניות של VW, אבל תוספת המחיר לטעמי מוגזמת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידעתי, הנה כבר הגענו ל-9 עמודים של ויכוח שחוזר על עצמו.

מתי כבר תבינו שלרשום סופרב עם גולף במשפט 1 זה עלבון לסופרב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

LOL צודק במאה אחוז.

אני חושב שזו תופעה שכנראה יש אותה רק בארץ, שפולקסווגן נחשבת כאן לרכב פרמיום או רכב על. פולקסווגן הינו רכב עממי לחלוטין שלא שונה במאום משקודה או מסיאט או מפיאט או מסיטרואן. זה שצ'מפיון מתמחרים את פולקסווגן במחירים הזויים לא אומר שהרכבים הללו באמת שווים את זה או שמדובר ברכבי יוקרה.

תסעו קצת לגרמניה ארץ מוצאה של פולקסווגן ותבינו איך מתייחסים שם לפולקסווגן ואיזה רכב "פרמיום" הוא נחשב שם...

ROOONEEYY

פורסם
ידעתי, הנה כבר הגענו ל-9 עמודים של ויכוח שחוזר על עצמו.

מתי כבר תבינו שלרשום סופרב עם גולף במשפט 1 זה עלבון לסופרב.

מתי כבר תבין שזה לא עלבון לאף אחת מהן - זה פשוט מטופש כי מדובר במכוניות מקטגוריות שונות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה יודע מה? זה כמו שתשווה A3 עם A6 שעלות שתיהן זהה, בדיוק אותו הדבר.

זו לא אותה קטגוריה אז מה!? זה אותו המחיר!!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
וכדי להיות יותר ספציפיים: לשירז טל יש A3 2.0T (היא שכנה שלי, אז אני יודע). אתה חושב שבאיזשהו יקום מקביל היא בכלל היתה מתעניינת ב- A6 שעולה אותו דבר? כנראה שלא... זו לא אותה קטגוריה.

לך תדע, אולי היא הייתה מחזיקה A6 לנסיעות מחוץ לת"א - כי בתוך ת"א היא בחיים לא הייתה מוצאת חנייה לאחת (רק אני מוצא ;)).

מצד שני, A3 3.2 או S3 לא מאוד רחוקות מהעלות של A6 2.4 (במיוחד אחרי הירידות מחיר האחרונות של הA6).

ככה שאולי הסיטואציה הזו באמת קיימת :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מתי כבר תבין שזה לא עלבון לאף אחת מהן - זה פשוט מטופש כי מדובר במכוניות מקטגוריות שונות?

ולמרות שהסופרב שתי דרגות למעלה ממנה הגולף יותר יקרה ממנה וזה המטופש.

פורסם
(ד"א, עם עדכון תוכנה קטן אפשר אפילו לשנות את התמונת פתיחה של המסך לכזו של VW)

ואני יכול לשנות לגאיירדו ;)

פורסם
נו, די.

שתי דרגות במה בדיוק? רק בגודל.

הגודל לא תמיד קובע. תשאלו את שירז.

זה לא עניין של הגודל,המרווח ואיכות הנסיעה ברמה גבוהה יותר,ודרך אגב אני מוכן לדסקס עם שירז לגבי עניין הגודל מתי שהיא תרצה.!.

פורסם

לפותח, כאשר אתה נועל את הרכב ,עושה כמה צעדים ומביט לאחור,

מה אתה חושב?

1איזה כיף של הרכב :))

2ואו ,איזה תמורה למחיר :(

3 לא מביט

4 משהו אחר...

Omnia mea mecum porto

פורסם
לפותח, כאשר אתה נועל את הרכב ,עושה כמה צעדים ומביט לאחור,

מה אתה חושב?

1איזה כיף של הרכב :))

2ואו ,איזה תמורה למחיר :(

3 לא מביט

4 משהו אחר...

יותר לכיוון של:

"וואו, אני עדיין לא מעכל שקנינו אוטו כזה". ואני לא מצליח למחוק את החיוך כל פעם שאני ניגש לאוטו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

כרגיל כשמתחילים פה ויכוח אי אפשר לעצור אותו..

אבל תצערו רגע, ותחשבו. מה רע בסקודה? אז היא דומה לVW ולכל חברוות הבת שלה? ו?! מה הבעיה פה? סקודה אולי לא נחשבת יוקרתית או מה שאתם חושבים, אבל היא הוכיחה את עצמה כרכב אמין, סחיר ואת האמת די טוב. במיוחד הסופרב. בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה אל תסתכלו על הסופרב ותחשבו על אקורד, 6 B4 או כל מנהלים אחר כי זה פשוט לא אותו דבר. עשיתי נסיעת מבחן על סופרב ונסעתי פעם אחת בB4 של חבר(07 2.5) ועזבו את הגודל שהוא פשוט ענק, ההרגשה פשוט לא אותו דבר ואין מה לעשות עם זה. מרגישים הרבה יותר יוקרה ומין נינוחות כזאת כשנכנסים לסופרב. אני פשוט מנסה לחשוב מה יש לסקודה שהרבה שוללים אותה וקוטלים אותה כל הזמן.

פורסם

אנשים לא עוזבים סטיגמות.

לפחות הסכמנו כאן שמדובר ברכב מצוין.

היה גר כמה בניינים ליידי אדם מאוד אמיד לפי המכוניות המיוחדות שהיו לו תמיד.

הוא החליף בערך פעם בחודש רכב. פעם הייתה לו סופרב שחורה עם ג'אנט 19", עור שחור, ו-5 מסכי LCD.

נחשו מה!? הוא הוריד את הסמלים של שקודה ושם במקומם סמלים של VW, גם על ההגה :lol:.

לפני 5 שעות, green כתב:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...