Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בסקודה סופרב 1.8TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש נראה מעולה, למרות שקצת קשה לי עם השם סקודה בגלל המכוניות המעפנות הראשונות שלהם בארץ נראה בדגמים החדשים שהם השתפרו מאוד, גם יצא לי לנסוע באוקטביה של מונית אפילו הנהג אמר שהם כבר כמו פולקסווגן, והאוטו היה ממש ברמה גבוהה .

עם האבזור הזה שקיבלת ממש שווה במחיר הזה.

פורסם
גג שמש (מהסוג שנפתח - כי תסכים איתי שאלו שלא נפתחים לא באמת נחשבים) הוא מיותר במרבית המקרים כי הוא רק נותן הרגשה של שמיים פתוחים, אבל בפועל מדובר בסה"כ בעוד חלון. אני לא אומר שהוא לא יכול להיות נחמד לפעמים - אבל בטח שלא מדובר בדבר שמספק איכות חיים משופרת משמעותית (למעט מה ש-bar72 ציין, עם הילדים). מושבי עור הם אכן לא נעימים בקיץ ולרוב גם מתלכלכים ונשחקים מהר משמעותית ממושבים רגילים. מראות מתקפלות - יאללה, קיבלתי, זה באמת שימושי (וגם זה במצבים מאוד ספציפיים). בשביל זה להעדיף אוטו? (ואגב - זה הפיצ'ר היחידי שאין להשיג בסופרב לפי מה שאני יודע - גג נפתח ומושבי עור יש גם יש).

אם התוספות שציינת יגרמו לחלק מהלקוחות לחשוב פעמיים - אז הם טמבלים.

נאום כמעט משכנע בנוגע לשימושיות מאדם שנוסע במיאטה לעניין השימושי/תכליתי.

לא כל דבר צריך להיות תכליתי/שימושי יש דברים שסתם כיף שיש.

גג שמש/עור וכ"ו הם בהחלט דברים שנעים שיש.

בנוגע למה שיש בסופרב גג שמש בתוספת תשלום אז כבר המחיר גבוה יותר.

מה שמיוחד לדעתי בסופרב זה שיהיו הרבה פחות ממנה על הכביש ביחס למאזדה ולדעתי זה יתרון גדול.

פורסם
מה שמיוחד לדעתי בסופרב זה שיהיו הרבה פחות ממנה על הכביש ביחס למאזדה ולדעתי זה יתרון גדול.

היתרון האמיתי הוא שאתה מקבל מכוניות סאלון במחיר משפחתית יקרה/ מנהלים.

פורסם

אלוהים ישמור אותכם עם הטיעונים הללו על הגולף.

עזבו פשוט בוא נסכם את זה כאן אחת ולתמיד, אתם שילמת הון יותר, קיבלתם סמל ו....את צ'מפיון.

אחרים עשו שיקולים כאלו ואחרים והחליטו בכסף הזה לקנות מה שאתם מכנים "יותר אוטו לשקל" אע"פ שאני מוכן לשים את מיטב כספי ולהגיד לכם כאן ועכשיו שהסופרב הנ"ל מורכבת בדיוק באותה איכות, כמו הגולף שברשותכם.

בסופו של יום, כל אחד והשיקולים שלו, אני עדיין חושב שהבחירה שלך הייתה מעולה, ואם הייתי מחפש משהו בסד"ג של המחיר הנ"ל בלי קשר ליותר כסף לשקל הייתי מעדיף שנות אור את הסופרב על הגולף המהוללת, אע"פ שאין לי לא משפחה, לא צורך כלשהו ברכב גדול כ"כ ובמיוחד לא כשאני 90 אחוז מהנסיעות עושה לבד. הרכב בשבילי מהווה עסקה טובה יותר בכל אספקט, איך שלא תסובב את זה. מעבר לזה שהיא נראית יותר טוב.

וכל זה נאמר בהשוואה ישירה אך ורק בגלל שאתם דוחפים את הגולף שלכם לכל מקום, אולי די?

אבי שנמאס לו מדיונים על פולקסוואגן האגדית מול המוניות והספרדיות שצריך לאסוף עם מטאטא, ממש.

פורסם
נאום כמעט משכנע בנוגע לשימושיות מאדם שנוסע במיאטה לעניין השימושי/תכליתי.

לא כל דבר צריך להיות תכליתי/שימושי יש דברים שסתם כיף שיש.

גג שמש/עור וכ"ו הם בהחלט דברים שנעים שיש.

בנוגע למה שיש בסופרב גג שמש בתוספת תשלום אז כבר המחיר גבוה יותר.

מסכים - יש דברים שכיף שיש. בוא נניח שגג שמש הוא דבר כזה. עכשיו תגיד לי - באמת תעדיף אוטו אחד על אחר רק בגלל הגג?

הסופרב טובה מה-6 במגוון רחב מאוד של דברים חשובים משמעותית מכל גג שמש. ואם זה באמת קריטי לך - 7000 שקלים ויש לך אחד מקורי. במונחים יחסיים ההפרש מול ה-6 קטן מאוד גם איתו.

ובקשר למושבי עור - נסעתי במכוניות רבות עם מושבי עור וזה הרבה פחות מרשים ממה שזה נשמע בתיאוריה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עזבו פשוט בוא נסכם את זה כאן אחת ולתמיד, אתם שילמת הון יותר, קיבלתם סמל ו....את צ'מפיון.

אחרים עשו שיקולים כאלו ואחרים והחליטו בכסף הזה לקנות מה שאתם מכנים "יותר אוטו לשקל" אע"פ שאני מוכן לשים את מיטב כספי ולהגיד לכם כאן ועכשיו שהסופרב הנ"ל מורכבת בדיוק באותה איכות, כמו הגולף שברשותכם.

בסופו של יום, כל אחד והשיקולים שלו, אני עדיין חושב שהבחירה שלך הייתה מעולה, ואם הייתי מחפש משהו בסד"ג של המחיר הנ"ל בלי קשר ליותר כסף לשקל הייתי מעדיף שנות אור את הסופרב על הגולף המהוללת, אע"פ שאין לי לא משפחה, לא צורך כלשהו ברכב גדול כ"כ ובמיוחד לא כשאני 90 אחוז מהנסיעות עושה לבד. הרכב בשבילי מהווה עסקה טובה יותר בכל אספקט, איך שלא תסובב את זה. מעבר לזה שהיא נראית יותר טוב.

וכל זה נאמר בהשוואה ישירה אך ורק בגלל שאתם דוחפים את הגולף שלכם לכל מקום, אולי די?

אבי שנמאס לו מדיונים על פולקסוואגן האגדית מול המוניות והספרדיות שצריך לאסוף עם מטאטא, ממש.

אני לא רואה שום דבר בסמל של VW שאין בטויוטה או סובארו האמת.

פולקס=עם וואגן=רכב.

בדיוק כמו המקור של השם מדובר ברכב עממי לכל דבר.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

איפה ראית שאני היללתי את הגולף?

אני אפילו לא בעל גולף.

אתה עדיין לא הבנת את הנקודה פה: מי שמעוניין בגולף לא ישקול את הסופרב, הגודל הוא לא תמיד יתרון!

ועדיין אף אחד פה לא הציע אלטרנטיבה ראויה לגולף!

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בוא נסתכל לאמת בעיניים.

מי קונה גולף? צעירים שיש להם כסף /מבוגרים שחסכו כסף ולא צריכים רכב סדאן.

הוא לא צריך להיות בעל ביצועי על ולדעתי מספיק לו גם 120 כ"ס.

זאת דעתי לפחות וכמה עולה גירסאת TSI הרגילה? יותר מדי :(.

אז אני אישית לא מחפש לה אלטרנטיבות , אני מחפש פשוט רכב אחר שעולה מחיר סביר

ונותן תמורה טובה .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

חזרתי עכשיו הביתה - זאת אומרת שנסעתי ב 6 החדשה באיילון , ואני עדיין עם חיוך קל .

במה הסופר טובה כל כך יותר - באחיזה , באמינות , במבטים ( שלי בצבע אדום בורדו )

ותתפלאו עברה שנה , ועדיין אנשים מתלהבים מהיופי - אז קשה לקבל את זה .

האם הסופר יותר יפה :cool: לדעתי בכלל אין לה פרופורציות , אולי בתנועה בקו ישר ( מנוע מעולה )

תהנו . כולם טפשים , וכל הידע נמצא בדיון הנ"ל - לא במציאות בפועל ( מכירות , אמינות , שמירת ערך )

( מעניין - לפני חודש קנינו לאחי 6 נוספת יד שניה 2008 - הבדיקה לפני קניה בוצעה במכון ידוע בראשון )

ומשום מה , זה רכב ששומר על מחיר , ועובר בדיקה מכנית כחדש , נכון זה לא שיקול בישראל , הרכבים נמכרים במבצע ובזול :roll:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה סופרב, לא סופר. והיא טובה יותר במגוון רחב של פרמטרים שאתה כנראה מתקשה להבין, כי משום מה אתה משייך לרכב תכונות כמו סחירות, אמינות ושמירת ערך (ואם אתה מתקשה להבין, כוונתי היא כי לרכב אין כאלו תכונות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה סופרב, לא סופר. והיא טובה יותר במגוון רחב של פרמטרים שאתה כנראה מתקשה להבין, כי משום מה אתה משייך לרכב תכונות כמו סחירות, אמינות ושמירת ערך
(ואם אתה מתקשה להבין, כוונתי היא כי לרכב אין כאלו תכונות).
לא - אתה לא הבנתה !

כמו ההמלצות על המונדאו . מי יקנה רכב כזה ללא פרופורציות ,או הנאת נהיגה, אתה , לא נראה לי .

אולי אני טועה , אבל גם אנשים סביבי קונים את ה 6 .

בשני הרכבים הללו יש איכות אבל , אתה בכלל לא מנסה להנות מהנהיגה איתם , נוסעים בהם .

אז באמת נחמד שיש מסך מגע - אצלי אתה יכול להוציא את מחשב הדרך ואני לא אשים לב :wink:

בדקתי ביום הראשון שהוא עובד - ומאז אני שוכח להפעיל אותו כי אני נהנה מהנהיגה , פשוט וקל .

ב 6 זו גישה אחרת , אתה ברכב גדול שכייף לשחק בו , להצמד לקו , להעביר משקל , והכול בשליטה

אתה מרגיש את הרכב , יש לך ידע על הגודל שלו ביחס לכביש ומצב האחיזה וזה כייף .

בנוסף יש את הערך הנוסף של האביזרים , אם אביזרים וגודל אתה קונה , המונדאו והסופר קניה טובה .

אם כייף , למתקשה ההבנה יש דיעה אחרת .:lol:

ויש גם אמינות ושמירת ערך , כי כנראה הרכב לא רע , אולי אפילו טוב - לדעתי עסקה לא רעה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...