Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בסקודה סופרב 1.8TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock:

175,000? מי קונה פאסאט או אקורד?

חוץ מהשם, הרכב הזה נראה פשוט מדהים - המון (המון) אבזור, איכות מעולה, מרווח ענק.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכות, באמת רכישה חכמה לפי כל הביקורות שהרכב קיבל.

תתחדשו, נראית יפה!

באמת שאין לה אף מתחרה בתווך המחירים הזה.

אגב, כל האבזור הזה ואין לחצנים על ההגה?:shock:

לא רק זה, גם אין צ'ינג'ר או מסך מגע, וזה בעצם אחד הדברים שהפריעו לי בסקודות (אני ספציפית בדקתי אוקטביה 1.8T) - תפעול המזגן לקוח מגולף דור 6, ונדמה לי שגם חלק מפתחי האוורור; הרדיו לקוח מג'טה דור 5; חלק מהכפתורים מהגולף דור 5, וכו'. אתה מרגיש קצת שעטנז ולא אופי ייחודי אמיתי. על כל פנים, אני עדיין לא הצלחתי להתגבר על מה שהסמל משדר, ועל המראה המעט מוזר מלפנים. אבל אני מקווה שהרכב באמת יצדיק את הכתרים שכתרו לו, וישמור על ערכו בצורה סבירה.

ללא ספק אתה צודק.

THE ONE:

השריקה הזאת יותר ממכרת מבירה!

טוב, נו. קצת הגזמתי. אבל עדיין זה תענוג למשוך בסל"ד עם המנוע הזה.

יאיר.

אני מקווה שאתה זוכר שעד ל- 1000 ק"מ הראשונים יש להתייחס בעדינות לרכב...

תהנה וסעו בבטיחות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה! תודה לכולם!

אני באמת לא יודע למה אנשים ממשיכים לקנות את הפאסאט, כי מעבר ל"שם" שיש לה, היא יקרה משמעותית וריקה מאבזור לעומת הסופרב.

תתחדש, רכב מדהים ואבזור מרשים אבל בתמונות לא רואים האם יש גג נפתח או לא ?

לא, אין גג נפתח.

אפשר להוסיף כאופציה, אבל וויתרנו. זה מייקר את הביטוח ואנחנו לא משתמשים בו ממילא.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

קניה מאוד חכמה!

המון אבזור ומרווח ליושבים מאחור ומלפנים.

גם אני לא מבין איך אנשים ממשיכים לקנות פאסאט ואקורד.

החלק היחיד שאני לא סובל ברכב הזה הוא החלק האחורי המזעזע, איזה כיעור.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

וואו אחת המכוניות היפות בעיני, באמת תמורה גבוהה יחסית למחיר.

וסתם שאלה: למה פולקסווגן גולף עולה כמעט כמו הסופרב, שהסופרב בכמה רמות מעל הגולף?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

כי הגולף היא פולקסווגן והסופרב היא סקודה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קודם כל תתחדש באמת רכב יפה ומאובזר (מאוד :shock:).

אני שמח לראות שסקודה תפסה מקום של כבוד כי מעבר לשם היא WV לכל דבר . יש להם רכבים מעולים וכבר נמאס לראות רק נהגי מוניות ומורי נהיגה ברכב הזה , כל הכבוד קניה מעולה. :)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
תודה! תודה לכולם!

אני באמת לא יודע למה אנשים ממשיכים לקנות את הפאסאט, כי מעבר ל"שם" שיש לה, היא יקרה משמעותית וריקה מאבזור לעומת הסופרב.

אבל יפה ומרשימה יותר, וכמעט אין מוניות עם הסמל שלה, ויש אנשים שזה שווה להם כסף...

לא, אין גג נפתח.

אפשר להוסיף כאופציה, אבל וויתרנו. זה מייקר את הביטוח ואנחנו לא משתמשים בו ממילא.

מוזר. ממתי גג נפתח מוסיף לביטוח? איזו מן שטות זו? אגב, מדובר על מקורי? (כי את זה אי אפשר "להוסיף" אלא להזמין)

יאיר.

וואו אחת המכוניות היפות בעיני, באמת תמורה גבוהה יחסית למחיר.

וסתם שאלה: למה פולקסווגן גולף עולה כמעט כמו הסופרב, שהסופרב בכמה רמות מעל הגולף?

טוב, תלוי איזה דגם של גולף, והסופרב היא לאו דווקא "בכמה רמות מעל".

אין ספק שהתמורה במטר/שקל טובה יותר באוקטביה וסופרב. גם אין ויכוח שהאבזור של הסופרב עשיר יותר מאשר של הגולף היקרה או של הפאסאט הזולה. מצד שני, בגולף יש כן מסך מגע (אותי זה מגניב, והוא גם נראה יפה), כן צי'נג'ר מקורי, כן שליטה מההגה, כן סאן רוף מקורי (לנו זה חשוב), היא זריזה יותר, ומבחינתי - שימושית יותר כי אפשר למצוא איתה חנייה בת"א. הכל שאלה של קהל היעד. זה לא נכון להשוות בכלל גולף לסופרב, זה כמו להשוות גולף למונדאו - והלא הדרישות של הרוכשים שונות. וכמובן, אין לגולף סמל של מונית וקל מאוד למכור אותה כרכב משומש (גם בטרייד אין יש הבדלים בתמחור, אפילו VW מול אאודי, אגב; ה- VW תמיד מקבלים יותר).

שוב, הסופרב נותנת תמורה מצוינת, אבל היא לא רלבנטית כלל למי שמחפש רכב דוגמת הגולף/A3. אם כבר, היא מתחרה באוקטביה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קודם כל תתחדש באמת רכב יפה ומאובזר (מאוד :shock:).

אני שמח לראות שסקודה תפסה מקום של כבוד כי מעבר לשם היא WV לכל דבר . יש להם רכבים מעולים וכבר נמאס לראות רק נהגי מוניות ומורי נהיגה ברכב הזה , כל הכבוד קניה מעולה. :)

איך שאני רואה את זה, סקודה כבר מזמן לא רכב רק של נהגי מוניות ולימוד נהיגה.

פורסם

דעות קדומות מתות לאט.

גם אני חוטא בהן.

מקווה מאוד שזה יעבור לי..כי האוטו נראה פשוט מעולה.

בהחלט נכנס למגוון האפשרי של האוטו הבא שלי (יד שניה).

תתחדשו, תהנו וסעו בזהירות

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תתחדשו.

האוטו באמת מאובזר לעייפה ומגיב טוב (וזה שאין מסך מגע זה דווקא יתרון מבחינתי) אבל אישית לא אהבתי את המושבים שלו שפסלו אותו אצלנו.

אין מה להשוות את הפסאט והאקורד לסופרב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...