Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בסקודה סופרב 1.8TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כבר נרשם לקנות את שלכם יד שנייה 8)

תתחדש זה נראה תמורה מצויינת למחיר של הרכב.

בדקתם גם את המאליבו במקרה?

לא.

אבא שלי שונא אמריקאיות. חוצמיזה שהיא זללנית, במיוחד מול ה1.8 של הסופרב.

לגבי התחושה יוקרתית יותר או פחות אני לא בטוח אבל אני אישית מעדיף עור/גג שמש/מראות מתקפלות על פונקציות חניה מתוחכמות.

לא יודע מה הגובה שלך ומה המשקל, אני 185 על 80 ק"ג (של שרירים מוצקים וחיטוב טהור) ואני נכנס יופי יופי מאחורה ב-6 :roll:

עוד נקודה,יכול להיות שעלויות האחזקה יהיו נמוכות יותר במאזדה.

.

עור ומראות מתקפלות יש גם בסופרב.

והיא עולה בדיוק כמו ה6 פרימיום. אז למה לקנות את ה6? אין לה שום יתרון (נראה לעין לפחות) מוול הסופרב.

תתחדש!

יש לי שאלה אבל:

במושבים מאחור אין כזה רעש מהחלון מהשמשה האחורית כמו של ונטה כזה?

לא יודע. עוד לא יצא לי לשבת מאחורה בנסיעה. :lol:

הנקודה הכי חשובה שמבהירה את ההבדל, לדעתי.

המונדיאו, ה6 והאקורד מרגישות (לי לפחות) כמו משפחתיות מנהלים משודרגות, לפעמים משודרגות מאוד.

אבל הסופרב מרגישה ממש מכונית סאלון שפשוט ירדה אל העם. היא מרגישה שלמה הרבה יותר.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יחסית למחיר, הרכב מאובזר ברמה מאוד גבוה לדעתי.

לדעתי העיקר שאתם מרוצים מהרכב, כל עוד אתם מרוצים לדעתי אל תחשוב על "מה היה אם היינו קונים משהו אחר".

בטוח שתהנו ממנו :p

תתחדשו.

פורסם
תתחדש!

יש לי שאלה אבל:

במושבים מאחור אין כזה רעש מהחלון מהשמשה האחורית כמו של ונטה כזה?

ממה שזכור לי - ועשינו סיבוב של מעל שעה בסופרב (אומנם בפחות מאובזרת) - נאדה.

זכורים לי רעשי כביש קלים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא - אתה לא הבנתה !

כמו ההמלצות על המונדאו . מי יקנה רכב כזה ללא פרופורציות ,או הנאת נהיגה, אתה , לא נראה לי .

אולי אני טועה , אבל גם אנשים סביבי קונים את ה 6 .

בשני הרכבים הללו יש איכות אבל , אתה בכלל לא מנסה להנות מהנהיגה איתם , נוסעים בהם .

אז באמת נחמד שיש מסך מגע - אצלי אתה יכול להוציא את מחשב הדרך ואני לא אשים לב :wink:

בדקתי ביום הראשון שהוא עובד - ומאז אני שוכח להפעיל אותו כי אני נהנה מהנהיגה , פשוט וקל .

ב 6 זו גישה אחרת , אתה ברכב גדול שכייף לשחק בו , להצמד לקו , להעביר משקל , והכול בשליטה

אתה מרגיש את הרכב , יש לך ידע על הגודל שלו ביחס לכביש ומצב האחיזה וזה כייף .

בנוסף יש את הערך הנוסף של האביזרים , אם אביזרים וגודל אתה קונה , המונדאו והסופר קניה טובה .

אם כייף , למתקשה ההבנה יש דיעה אחרת .:lol:

ויש גם אמינות ושמירת ערך , כי כנראה הרכב לא רע , אולי אפילו טוב - לדעתי עסקה לא רעה .

אייל .

מצטער, אני לא מצליח להבין את מה שאתה כותב. אם אתה מדבר על הנאה מנהיגה דינמית - כמעט אף אחד לא קונה את המכוניות הללו בשביל זה, אבל למונדיאו אין מה להתבייש בהקשר הזה ביחס ל-6, והסופרב לא רעה גם (ושוב - זה סופרב, עם ב בסוף. יש לה שם מספיק מטופש גם ככה).

אמינות ושמירת ערך - יופי של דברים. מי בדיוק קובע שאין אותם בסופרב או במונדיאו? אבל גם בלי אלו, מה לעשות - הן פשוט מכוניות טובות יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נכון. אני גר בסביבה.

אני חושב שהביטוח ללא נהג צעיר הוא סביב ה5.

נהג צעיר מקפיץ את המחיר בעוד 2500 שקל בערך.

לגבי הגולף.

אני חושב שהגולף מדהימה. היא פשוט טיפה יותר מכל משפחתית קומפקטית אחרת.

אבל התמחור שלה פשוט נוראי. כנ"ל לגבי הפאסאט. זה פשוט לא שווה את התוספת של המחיר.

ושוב תודה רבה לכולם!!

יאיר.

הביטוח ללא נהג צעיר עולה כ 4300 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שאלה ל-bar72.

אתה מרבה לדבר על הרושם שעושה הרכב ואיזה סיפור הוא מספר על הנוהג בו.

ניכר שאתה מאוד מוטרד ממה אנשים יחשבו עליך אם תנהג ברכב X לעומת רכב Y.

אפילו זכור לי ששללת בעבר רכב מסויים כי למתמחה שלך יש כזה מדגם ישן יותר.

כל הנ"ל הן סיבות לגיטימיות להעדיף רכב אחד על השני (באמת) ולא כי אישית הייתי פועל בצורה דומה, אלא כי זה מה שחשוב לך וכשאתה בא לרכוש רכב לעצמך אתה צריך לבחור לפי מה שחשוב לך.

אחרי כל זה...השאלה.

לאיזה רכב יש "אפקט הגעה" או רושם ראשוני מרשים יותר? לגולף MK6 המאובזרת ביותר או לסופרב המופיעה בתמונות (דמיין אותה בצבע שחור, אפור עכבר או כסף)?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הסברתי שמי שמחפש גולף/A3, לא יסתכל לכיוון הסופרב, לא משנה כמה תמורה היא מספקת,

מסכים לחלוטין, מדובר בקהל יעד שונה.

הסופרב מספקת יחס תמורה לשקל משובח ומהווה חבילה מתגמלת ביותר ביחס למחירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מצטער, אני לא מצליח להבין את מה שאתה כותב. אם אתה מדבר על הנאה מנהיגה דינמית - כמעט אף אחד לא קונה את המכוניות הללו בשביל זה, אבל למונדיאו אין מה להתבייש בהקשר הזה ביחס ל-6, והסופרב לא רעה גם (ושוב - זה סופרב, עם ב בסוף. יש לה שם מספיק מטופש גם ככה).

אמינות ושמירת ערך - יופי של דברים. מי בדיוק קובע שאין אותם בסופרב או במונדיאו? אבל גם בלי אלו, מה לעשות - הן פשוט מכוניות טובות יותר.

רוני

בשנה האחרונה - רוב תשובות היועצים בפורום ( שבד"כ אין להם בכלל רכבים בפלח הזה ) לך על ..

התשובה שלי , לך לסוכנויות , בצע נסיעת מבחן

בפועל - אני יודע על ארבעה בפורום שקנו את המאזדה 6 החדשה , ונדה מונדאו - מדוע :?:

+ מסביבי חברים ולקוחות - עוד מספר יחידות - וכולם מכירים בנושא הבטיחות הדינמית , מרגישים רכב שקשור לנהג

זה מוסיף ביטחון , במיוחד ברכב גדול יחסית , והוא עם פרופורציות יפות מה רע בכך .

הרכבים הללו נמכרים ונמכרו במחיר שווה כחדש באולם תצוגה

ובמחירון - 2008 יד שניה - ( עברה שנה והרבה השתנה )

הדגמים החדשים - הפרש של כ 10,000 ש"ח , לטובת מאזדה 6 - ונסה לקנות בפועל רכב שמור.

( אני קניתי לפני כחודש לאחי )

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=21361&Year=2008

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=21363&Year=2008

וכאן המאזדה 6

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=21299&Year=2008

מדוע - אני לא חושב כי יש יותר משקל ברזל ברכב , או תוספות מיוחדות ( ברכבים האחרים יש יותר משקל ויותר תוספות )

ופלח השוק הנ"ל - לפעמים כן קצת חכם - מקושרים לא רע , מספר רכבים בבית + אצל העמיתים בעבודה .

כל אחד מחפש את חליפת הרכב והביצועים שלו , כנראה למאזדה 6 , יש דבר שקצת תפור נכון בפשרות נכונות .

ולאנשים שבאמת קונים , זה חשוב ונוח .

ובשול של הדיון - מנוע נהדר יש ל ל סופרב , בשמחה הייתי משתיל אותו במאזדה ( בתנאי שיניע כל יום , ולא ישתה הרבה שמן :wink:)

מודה באשמה - אני טיפוס לא חברותי , ולא בא לי לבקר סתם במוסך .

והסופר - נרשם במקור , כסופר מחמאות , לרכב שאנשים ימליצו לקנות , אבל מעניין אם ברגע האמת הם יקנו אותו לעצמם :idea:

ו ה 6 - נרשם ללא מאזדה , כדי לא להעיר את עדר הפורום - ראו מאזדה , ראו סדין אדום מול העיניים .

וזה מסוכן - שלי בצבע אדום ..:cool:

B-TON כתב:

מה שמיוחד לדעתי בסופרב זה שיהיו הרבה פחות ממנה על הכביש ביחס למאזדה ולדעתי זה יתרון גדול.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ליין-מן, אתה שוכח פרט אחד קטן ומאוד חשוב. אחוז לא קטן (למיטב זכרוני למעלה מ70%) מהמאזדה 6 שאתה רואה על הכבישים, הן גרסאות ליסינג.

במקרים האלה המחיר של המאזדה 6 פשוט נמוך יותר מהמחירים של הרכבים האחרים בגלל ההנחות שדלק-מוטורס נותנת לחברות הליסינג.

בוא נחכה עוד שנתיים-שלוש, שהליסינג ירד מגדולתו הרמה (למעלה מ75% מהמכוניות החדשות), ונראה אם עדיין מכירות המאזדה 6 ישארו דומות.

לגבי המחירון; כאשר רכב נמכר בכמויות אדירות, התודעה הציבורית היא שהרכב טוב ולכן יש לו ביקוש גם כרכב משומש. לכן המחירון שלו נשמר יחסית גבוה.

ד"א, גם הגולף ממש לא מסכנה. לא מבחינת שמירת הערך עפ"י המחירון וגם לא מבחינת העובדה שאנשים מוכנים לשלם מעל מחירון על אחת שמורה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שאלה ל-bar72.

אתה מרבה לדבר על הרושם שעושה הרכב ואיזה סיפור הוא מספר על הנוהג בו.

ניכר שאתה מאוד מוטרד ממה אנשים יחשבו עליך אם תנהג ברכב X לעומת רכב Y.

אפילו זכור לי ששללת בעבר רכב מסויים כי למתמחה שלך יש כזה מדגם ישן יותר.

כל הנ"ל הן סיבות לגיטימיות להעדיף רכב אחד על השני (באמת) ולא כי אישית הייתי פועל בצורה דומה, אלא כי זה מה שחשוב לך וכשאתה בא לרכוש רכב לעצמך אתה צריך לבחור לפי מה שחשוב לך.

אחרי כל זה...השאלה.

לאיזה רכב יש "אפקט הגעה" או רושם ראשוני מרשים יותר? לגולף MK6 המאובזרת ביותר או לסופרב המופיעה בתמונות (דמיין אותה בצבע שחור, אפור עכבר או כסף)?

הצורך להגיע ברכב יחסית "מכובד" הוא לא יוזמה פרטית שלי, אלא עול שמגיע יחד עם המקצוע. אין מה לעשות. אתה בא לפגישה ראשונה (או שניה, לא משנה), ומסתכלים גם איך אתה לבוש ובמה אתה נוהג. אחד הלקוחות שלי, למשל, התרברב בפריוס החסכונית שלו. הסברתי לו שהרכב שלו לא הרבה יותר חסכוני משלי, אם בכלל (אבל זה כמובן לא נושא הדיון), אבל שלי נותן גם ערך מוסף אחר. ככה זה בעולמי, והלוואי שלא היה ככה (אם כי גם אז הייתי רוכש כנראה גולף 160 ;-) ).

שללתי 147 גם כי למתמחה שלי יש כזה, אבל גם כי תיכף תהיה 149 וכי היא פחות בטוחה (לפי מבחני ריסוק).

שלתי את הג'טה 160, גם כי מוכרים אותה לליסנג בגרסת 1.6 ללא הבדלים ניכרים מספיק, אבל גם כי אני לא יכול לשבת מאחורה, כי היא צפופה יותר(!) מהגולף החדשה, וכי כדי לקבל אותה עם סאן-רוף אני צריך לחכות שלושה חודשים. זאת, על אף תא המטען המגרה שלה.

לגבי רושם ההגעה של הסופרב, אמשול לך משל: לשותף שלי יש פאסאט 2T. הוא חיפש להחליף אותו בפאסאט חדשה, אבל מנוע ה- 2.0T מגיע רק עם הפאסאט CC, לה שני מושבים מאחור והוא צריך שלושה. למזדה, B4 וכו', לצורך העניין, הוא לא מוכן לחזור לאחר ש(בהשפעתי, אני מודה) התרגל לפינוק, לפאר ולזריזות המדהימה של הפאסאט. דווקא סוכני המכירות ב- VW הבינו את הבעיה, והציעו לו לנסות את הסופרב. תגובתו (המוגזמת כמובן) היתה "על גופתי תהיה לי סקודה".

אז ברור שזה מוגזם, ובהומור, אבל זו תגובה אמוציונאלית אמיתית של מי שלא "מבין" ברכב כמונו אלא סתם בחור אינטליגנטי יחסית, עם תארים במשפטים וכלכלה, ובכ"ז - יש לסקודה תדמית שלא ניתן להינתק ממנה, לפחות לא כעת.

ולשאלתך המקורית: לא רק הגודל קובע. למי יש יותר רושם הגעה - לסופרב או לשירוקו ידנית? (התשובה ברורה) זה העולם בו אנו חיים. כבר כתבתי בעבר שהאוקטביה 1.8T היא רכב מדהים. לצערי, בעולמי שלי (אבל גם בעולמנו שלנו) הוא לא הרכב האידיאלי, בשל התדמית שצמודה לו.

בדקתי גם בחו"ל, וגם בביקורות בחו"ל שמהללות את הסקודות למיניהן, מדברים על בעיית ה- badge. אני מזכיר לכם את ה"מבחן" של FIFTH GEAR, שכיסו את הסמל של הסקודה. אם בארזים נפלה שלהבת, אני לא חושב שלנו צריכה להיות בעיה להודות בכשלים דומים...

אני שוב מברך את משפחת הרוכש - כנראה באמת רכב מעולה וקנייה מעולה, רק לא מתאימה לי (או לאחרים).

אלוהים ישמור אותכם עם הטיעונים הללו על הגולף.

עזבו פשוט בוא נסכם את זה כאן אחת ולתמיד, אתם שילמת הון יותר, קיבלתם סמל ו....את צ'מפיון.

יקירי, אתה מפספס את העיקר. אני חיפשתי רכב קומפקטי בעל 5 דלתות, בטיחותי (לפי מבחני ריסוק), נוח ותומך לגבי הדואב, אוטומטי, וזריז כמו שד :twisted:. מה החלופות בשוק הישראלי? A3 1.8T (לה המושבים הטובים ביותר שבחן עכוזי אך מחסור ב- ISOFIX וכוכב בטיחות אחד); GTI (שאין והיא גם יקרה באיזה 40K ש"ח); לאון FR (שבאמת נוסעת כמו שד על אדרנלין, אבל היא קצת קשיחה ופחות נוחה להטענת עגלת תינוק, וגם לה חסר כוכב בטיחות). וזהו, בעצם. לצערי רק צ'מפיון מביאים גרסאות זריזות לרכביהם בסגמנט הזה. יכולתי להסתפק בגולף 122, אבל רציתי לחייך כל פעם שאני לוחץ על הגז. מסתבר שאני לא היחיד, אפילו בפורום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא - אתה לא הבנתה !

כמו ההמלצות על המונדאו . מי יקנה רכב כזה ללא פרופורציות ,או הנאת נהיגה, אתה , לא נראה לי .

אולי אני טועה , אבל גם אנשים סביבי קונים את ה 6 .

בשני הרכבים הללו יש איכות אבל , אתה בכלל לא מנסה להנות מהנהיגה איתם , נוסעים בהם .

אז באמת נחמד שיש מסך מגע - אצלי אתה יכול להוציא את מחשב הדרך ואני לא אשים לב :wink:

בדקתי ביום הראשון שהוא עובד - ומאז אני שוכח להפעיל אותו כי אני נהנה מהנהיגה , פשוט וקל .

ב 6 זו גישה אחרת , אתה ברכב גדול שכייף לשחק בו , להצמד לקו , להעביר משקל , והכול בשליטה

אתה מרגיש את הרכב , יש לך ידע על הגודל שלו ביחס לכביש ומצב האחיזה וזה כייף .

בנוסף יש את הערך הנוסף של האביזרים , אם אביזרים וגודל אתה קונה , המונדאו והסופר קניה טובה .

אם כייף , למתקשה ההבנה יש דיעה אחרת .:lol:

ויש גם אמינות ושמירת ערך , כי כנראה הרכב לא רע , אולי אפילו טוב - לדעתי עסקה לא רעה .

אייל .

תרשה לי לחלוק על דעתך המלומדת.

בתור אחד שבהשקת הסופרב ביצע נסיעות מבחן על כל המתחרות שלה,כולל ה6 החדשה, לסופרב אין במה להתבייש

ביכולת הדינמית שלה,באחיזת הכביש,בהנאה מנהיגה,ובכל אספקט אחר שבו תוכל למדוד איכות נהיגה.

אני אפילו מאמין שבמסלול היא תעשה זמן טוב יותר מה6 החדשה.

ההגה של הסופרב מעביר יפה מאוד את מה שקורה למטה בכביש אל הנהג,אני אישית בדקתי את הנושא לפני שמערכת הESP

עצרה לי את החגיגה. ממליץ לך לבצע נ.מ לפני שתחרוץ את דעתך,הקצת משוחדת,בנושא.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
אלוהים ישמור אותכם עם הטיעונים הללו על הגולף.

עזבו פשוט בוא נסכם את זה כאן אחת ולתמיד, אתם שילמת הון יותר, קיבלתם סמל ו....את צ'מפיון.

אחרים עשו שיקולים כאלו ואחרים והחליטו בכסף הזה לקנות מה שאתם מכנים "יותר אוטו לשקל" אע"פ שאני מוכן לשים את מיטב כספי ולהגיד לכם כאן ועכשיו שהסופרב הנ"ל מורכבת בדיוק באותה איכות, כמו הגולף שברשותכם.

בסופו של יום, כל אחד והשיקולים שלו, אני עדיין חושב שהבחירה שלך הייתה מעולה, ואם הייתי מחפש משהו בסד"ג של המחיר הנ"ל בלי קשר ליותר כסף לשקל הייתי מעדיף שנות אור את הסופרב על הגולף המהוללת, אע"פ שאין לי לא משפחה, לא צורך כלשהו ברכב גדול כ"כ ובמיוחד לא כשאני 90 אחוז מהנסיעות עושה לבד. הרכב בשבילי מהווה עסקה טובה יותר בכל אספקט, איך שלא תסובב את זה. מעבר לזה שהיא נראית יותר טוב.

וכל זה נאמר בהשוואה ישירה אך ורק בגלל שאתם דוחפים את הגולף שלכם לכל מקום, אולי די?

אבי שנמאס לו מדיונים על פולקסוואגן האגדית מול המוניות והספרדיות שצריך לאסוף עם מטאטא, ממש.

בכל המקומות זה צ'מפיון ואתה תשלם על סקודה או סיאט תעריפי טיפולים וחלפים של צ'מפיון. לא חסרים אנשים שאכלו הרבה מאוד חצץ עם איביזות או סקודה אז הכל אותו דבר.

לסקודה יש תדמית גרועה ופסיכולוגית זה מרתיע הרבה אנשים, סיאט פשוט הורסת לעצמה עם עיצובים נוראיים (לטעמי) בלאון הקודמת הם היו על הגל הנכון והיא נראיתה מצויין לטעמי, אבל החדשה וכל המיני-ואניזציה שעברו העיצובים של האיביזה והלאון פשוט מרתיעים.

אני לא רואה שום דבר בסמל של VW שאין בטויוטה או סובארו האמת.

פולקס=עם וואגן=רכב.

בדיוק כמו המקור של השם מדובר ברכב עממי לכל דבר.

תזכיר לנו במה אתה נוהג?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ליין-מן, אתה שוכח פרט אחד קטן ומאוד חשוב. אחוז לא קטן (למיטב זכרוני למעלה מ70%) מהמאזדה 6 שאתה רואה על הכבישים, הן גרסאות ליסינג.

במקרים האלה המחיר של המאזדה 6 פשוט נמוך יותר מהמחירים של הרכבים האחרים בגלל ההנחות שדלק-מוטורס נותנת לחברות הליסינג.

בוא נחכה עוד שנתיים-שלוש, שהליסינג ירד מגדולתו הרמה (למעלה מ75% מהמכוניות החדשות), ונראה אם עדיין מכירות המאזדה 6 ישארו דומות.

לגבי המחירון; כאשר רכב נמכר בכמויות אדירות, התודעה הציבורית היא שהרכב טוב ולכן יש לו ביקוש גם כרכב משומש. לכן המחירון שלו נשמר יחסית גבוה.

ד"א, גם הגולף ממש לא מסכנה. לא מבחינת שמירת הערך עפ"י המחירון וגם לא מבחינת העובדה שאנשים מוכנים לשלם מעל מחירון על אחת שמורה.

ממש לא בדיוק - היבואן של שני הרכבים הוא " דלק מוטורס " תנאים זהים + אפשרות להטבות נוספות במונדאו - נסה לקבל ב 6 .

מדובר על 8 רכבים - 1 מונדאו , 7 - מאזדה 6 , 4 פרטיות ( 2 בליסינג )

למצוא את השקל שלך בחושך - זה משחק יפה - למה לא לחפש אותו באור .

בדוק במחירון - את מחירי הרכבים 5 שנים אחורה בצורה משוקללת .

לא נתתי את הנתונים הללו - כי ברור שהתגובה בפורום הייתה - זאת לא השוואה , המונדאו השתפרה בשנתיים האחרונות .

אז מונדאו משופרת מול מאזדה 6 - היבואן זהה , הים כחול , מחיר קניה כחדש שווה .

מדוע ההבדל , אולי כי היא יותר שימושית , או כי נהגו בהם והיא התאימה יותר

או סתם כי היא יפה יותר :?::wink:

עובדות , לא תאוריית הקשר .

dedicool24 כתב - תרשה לי לחלוק על דעתך המלומדת.

בתור אחד שבהשקת הסופרב ביצע נסיעות מבחן על כל המתחרות שלה,כולל ה6 החדשה, לסופרב אין במה להתבייש

כאשר תקנה אחת בכספך - פתח דיון בנושא , אני אענה לך בשמחה .

אני מסכים עם דעתו של bar72 - במצב הנתון , אין רכב עם נתונים דומים לגולף בפלח המשפחתי , ובמחיר זול יותר .

כאשר הכול כלול , איכות ביצועים תדמית יופי שימושיות וכייף .

היבואן מנצל זאת , ומתמחר את הרכב קצת גבוה - אז נלך ברגל :idea: משלמים ונהנים - זאת הבחירה שלו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין לי ספק בדיוק בגלל זה אני אומר שכולנו קיבלנו את צ'מפיון לטוב ובעיקר לרע, אז מבחינת השירות מצד הייבואן אף אחד לא יצא נשכר מהעניין, והיתרון היחיד בא בסמל..

כבר התווכחנו על הנושא רבות עג"ב הפורום, בעיקר בנושא איכות ההרכבה. אני בטוח בפעם המיליון שאיכות ההרכבה בכל רכבי הקונצרן היא זהה לחלוטין.

בנוגע לעיצובים זה באמת עניין סלקטיבי, כל אחד וטעמו.. אני חושב שהגולף החדשה נראית מעולה ללא צל של ספק, אחת ההצלחות העיצוביות.

בנוגע לרכבים אחרים שנגעת בהם, הלאון בדור הקודם באמת הייתה ונשארה יפיפיה, החדשה קצת יותר נועזת. בצבע כתום חזק היא נראית מהממת ולוקח זמן להתרגל אבל ברגע שהתרגלת מדובר באחד העיצובים היותר מרשימים שיצאו בשנים האחרונות לטעמי. אגב זו דוגמא לרכב ששחור לגמרי עושה איתו אוול מוחלט!.

בנוגע לאיביזה מדובר בעיצוב מזעזע ופשוט נפילה מוחלטת לטעמי, מעבר למנועים המעצבנים שמוצעים בארץ, ומעבר לזה שהיא איבדה מבחינתי את הפוטנציאל עם היחידות כוח הללו(אע"פ שיש אופצייה להכניס אינטר עצום אם מסתכלים טוב :lol:).

הסופרב יפיפיה, וזה בדיוק מראה את הנק' שיש כאלו שזה מתאים להם ויש כאלו שלא. כל אחד וטעמו והעיצוב הוא גורם משפיע מאוד ברכישה, כל אחד ולשלו.

כמו שכבר אמרתי כאן מקודם, אם היה לי את הסכום הזה, בלי שום קשר לזה שיש\אין לי משפחה, כוכבי בטיחות וכו' וכו' הייתי הולך ללא צל של ספק על הסופרב.

אבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...