Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות סיריון 2006 ושמעתי שיש איתה בעיות בבלמים, שהם נשחקים מהר.

רציתי לבדוק אם יש אמת בשמועה. אם כן, מה זה אומר שהם נשחקים מהר? כל כמה זמן בערך צריך להחליף אותם? מה העלות של הטיפול הזה בערך?

אני יודע שזה מאוד תלוי לפי הנהג אך השאלה היא אם יש איזו בעייה מוכרת כזאת.

כמו כן, שאלה בנוגע לאודיו:

האם יש אפשרות להתקין מערכת לרכב ברכבים שבאים עם מערכת מובנית מהיצרן? (כמו למשל בסיריון)

תודה רבה לכולם על העזרה!

פורסם

לא ידוע לי על בעיה בבלמים של הסיריון. שלנו עברה כמעט 90K קילומטרים וברקסים הוחלפו לה פעם אחת, בסביבות 60K קילומטרים. אין לי מושג לגבי עלות, זה היה רכב ליסינג.

לגבי מערכת סטריאו - ברוב המקרים כן. במקרה של הסיריון זה פשוט עוד יותר כי רוב הסיריון שעל הכביש לא הגיעו עם מערכת מובנת אלא רדיו-דיסק פשוט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם אמורה להדלק לי נורה אדומה אם בעל הרכב (יד 1, עשתה 36K) אמר שהרכב עבר טיפול בבלמים?

אני לא יודע איזה טיפול בדיוק אבל כנראה שלא מדובר בטיפול סטנדטי של שמן בלמים או משהו בסגנון, אראה את ספר הטיפולים של הרכב רק ביום חמישי.

כמו כן, דיברתי עם בעלים של סיריון אחרת שטען שלפעמים הוא מנסה לבלום ושהבלמים לא מגיבים טוב. הרכב שלו הוא רכב חברה (הוט) ואמור להיות מטופל כראוי. מישהו מכיר/שמע על תופעה כזו?

פורסם

תבקש לראות את הקבלה על הטיפול בבלמים כדי שתדע מה זה היה.

אנחנו חרטנו צלחות והחלפנו רפידות ב40K ועכשיו ב90K ק"מ. די סביר.

אלה מהשכרה באים בלי מערכת מקורית, אם אתה קונה ממישהו פרטי שיש לו מערכת מקורית אז עדיין אני מאמין שהאפשרות קיימת. (אני אישית לא הייתי מחליף)

פורסם

כמו כן, שאלה בנוגע לאודיו:

האם יש אפשרות להתקין מערכת לרכב ברכבים שבאים עם מערכת מובנית מהיצרן? (כמו למשל בסיריון)

ברוב רובם של הרכבים עם מערכת מובנית (אם לא כולם) ניתן להתקין מערכת. בד"כ יש צורך ברכישת מנחת שממיר את הסיגנל שהולך לרמקולים ליציאות RCA לחיבור מגבר. המנחתים האיכותיים ביותר עולים בסביבות ה 700 ש"ח ולדעתי הם שווים את ההשקעה.

גם אם ברצונך להתקין רדיו-דיסק חלופי במקום המקורי המובנה זה אפשרי ולמרבית הרכבים יש פאנלים-מתאמים ייעודיים ע"מ לבצע את זה בצורה אסטתית ומקורית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הדיסק המקורי בסיריון גרוע ,לא קורא MP3 אין לא יציאות AUX וגם לא יציאה לצ'נגר בעזרתה ניתן לחבר מקור אודיו חיצוני . כמו שציינו כאן אפשר להחליף את הדיסק המקורי לפנל מקורי עם מקום לרדיו דיסק סתנדרטי ואני גם אוסיף -עלותו 600 שח.

בעיה נוספת בתחום האודיו -אין מקום לרמקולים בדלתות רק 4 " בדש. כדי לעשות סאונד נורמלי צריך בניות.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...