Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב שעבר התקנת גג אצל סביר בגנות בהיותו חדש (2005).

אני רוצה לאשר את הגג ברשיונות.

הייתי כבר אצל סביר בגנות וקיבלתי ממנו אישור על התקנת הגג.

האם אני חייב לעבור בעמדה מספר 1 (במפרץ חיפה) לפני ההגעה לטסט? או שניתן להגיע עם האישור שניתן לי לטסט עצמו ושם כבר יאשרו לי את הגג?

במידה שצריך לעבור בעמדה מס 1 בחיפה: האם זה עדיין כ"כ נורא? יש המלצות כלשהן?

תודה מראש

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לא עשו לי הרבה בעיות בעמדה מס' 1 בחיפה (אם כי אצלי הסאנרוף היה מקורי ואישרתי בדיעבד עם אישור יבואן). מגיעים לעמדה, מחכים קצת, הבוחן רואה את האישור ואת הסאנרוף ולאחר מכן מגיעים למשרד לקבל חותמת אצל הבוחנים ורשיון מעודכן במשרד עצמו. ייתכן ותצטרך לשלם אגרה כלשהי (אני לא שילמתי שכן, כאמור, אצלי היה אישור סאנרוף מקורי).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש מכוני רישוי שמקפידים על העניין ולא יאפשרו לך לעבור טסט בלא העדכון ברשיון ויש שמחפפים.

עדכון הרשיון רק במעבר בעמדה 1, לא במכון רישוי.

התהליך בדיוק כפי שתיאר RK.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מנצל שרשור:

כמו אצל רומן, גם אצלי יש סאנרוף מקורי שכמובן לא מצוין ברישיון וגם אני הצטיידתי באישור של היבואן על היות הסאנרוף מקורי.

אני מאוד רוצה לאשר את זה ברישיון, אבל לאחר כל סיפורי הזוועות ששמעתי על עמדה מס' 1 בחולון, אין סיכוי שאני מתקרב למקום הזה.

האם באמת שווה לי להצפין לחיפה, או לפחות לחכות להזדמנות שאהיה באיזור, כדי להיכנס שם לעמדה מס' 1?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתור תושב המרכז אתה לא יכול להגיע למשרד הרישוי חיפה אלא רק חולון.

עמדה מספר 1 עברה מהפכה בחיפה וכשאישרתי שבוע שעבר סגירה לארגז של טנדר הכל זרם, ענייני ומהיר.

הגעתי לשם ב 11.

ב 11:25 עוד הייתי בדיוק באותו מקום בתור.

פתאום הם הבינו שאוטוטו הם הולכים הבייתה ונתנו גז!

ב 11:35 כבר הייתי אחרי עמדה מספר 1, אחרי הפקידה במשרד ואחרי תשלום האגרה בדואר :shock:

לפי הודעה שמישהוא פרסם בפורום לאחרונה (אולי בפורום אספנות), המצב בחולון דומה מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המצב זורם, כל עוד אין דברים חריגים לאשר.

אישור חלון-גג, הוא עניין של מה בכך ולכן לא יידרש זמן רב בעמדה.

לעומת זאת, רכב אשר היה צריך אישור להטבעת מס' שלדה מחדש(עקב רקבון), בזבז 3 שעות שם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

דרך אגב עמית,

למה ביצוע פעולה פשוטה כמו אישור סגירה לארגז לא עברה מזמן למכוני הרישוי?

סתם בזבוז זמן וכסף של האזרח וגם של עובדי עמדה1.

פורסם
בתור תושב המרכז אתה לא יכול להגיע למשרד הרישוי חיפה אלא רק חולון.

אולי פורמאלית אתה צודק.

אבל אני נזקקתי פעמיים לעמדה מס' 1 (אישור וו גרירה, אישור חלון בגג - גם באלפא - מי שהיה אחראי על זה בסמל"ת ישן בעמידה :roll:).

פעמיים בחרתי ליסוע לבאר שבע ולא לחולון (אני גר במושב באיזור גדרה לכן לדעתי שייך לחולון).

השירות היה מצויין - בלא תור, תכליתי וענייני.

ואף אחד לא בדק את כתובתי או שאל למקום מגורי...

אני לא יודע האם היה לי מזל, או שהם לא בודקים באופן שיטתי, אצלי זה עבד.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

גם לי יש סאנרוף מקורי, לא רשום ברישיון ויש אישור יבואן שזה מקורי מפס ייצור.

אני חושב ששירות נכון של משרד תחבורה היה צריך להיות כזה: שולחים בפקס רישיון רכב, אישור יבואן והם שולחים לך חזרה בדואר את הרישיון המעודכן. אינני רואה שום סיבה, למה צריך לסבול ביורוקרטייה ועמדה מספר 1 בשביל משהו שהוא אפילו לא שינויי מבנה רכב, אלא מקורי מהמפעל. הרי בסה"כ זה מחדל שלהם. מי משלם אליו? אזרח הקטן!

במקום זה, צריך לבזבז דלק, שבימינו בכלל לא זול, חצי יום עבודה שזה גם לא חינם, זמן ואנרגייה כדי לתקן את המחדל.

מיילא, במכון רישוי בזמן טסט היה אפשר לשנות רישום ברישיון במקרה שמדובר על משהו מקורי.

זה מזכיר לי העברת בעלות שעשינו לוולוו שקניתי לא מזמן לאבא שלי. רכב הזה היה שייך לנכה, אך בעל הרכב לא ידע את התהליך:

הלכנו לדואר, אמרו אי אפשר להעביר בעלות. הלכנו למשרד הרישוי, המתנו בתור מעל שעה ונתנו רישיון לתשלום אגרת רישויי מלאה. אחרי זה היינו צריכים לרוץ חזרה לדואר כדי לשלם את האגרה. ורק אז, היה צריך שוב לחזור למשרד הרישוי כדי להעביר בעלות.

במקום חצי יום, זה לקח לי יום עבודה שלם!

כבר שנה יש לי אישור של יבואן על סאנרוף ובינתיים אני לא מתכנן ללכת לאשר אותו לעמדה מס' 1, כי יום עבודה עולה כסף ובריאות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ:

כנראה שמחר בבוקר יהיה לי קצת זמן כדי לאשר את הסאנרוף של האוטוביאנקי. נאמר לי בקו המידע של משרד התחבורה שעמדה 1 נפתחת בשעה 7:30. מישהו שהיה שם לאחרונה יוכל לספר לי קצת על התורים שבמקום, השירות שם ועל הצורך האמיתי להגיע בשעה הזאת או לחילופין בשעה מוקדמת יותר?

כמו"כ, האם התענוג יעלה לי כסף?

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני הייתי בעמדה 1 בחיפה בחודש פברואר. נכון שהעמדה נפתחת ב 7:30, אבל יהיו כאלה שיגיעו לפני בשביל שיהיו ראשונים.

אבל זה לא משהו שיכול להדאיג אותך. סך הכל, התור שם מתקדם במהירות.

לגבי עלויות, הדבר היחידי ששילמתי זה הרישיון המעודכן. 89 ש"ח מיותרים !.

שונא גזענים !.

פורסם

ההליך הוא ללא תשלום, הוצאת רשיון חדש כן ! :twisted:

דרך אגב, אני שונא את ביאליק! טפו!

• תוכן חדש...