Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, הגיע הזמן להחליף אתהרכב הנוכחי - פוקוס 2006,

מה הדרישות שלי:

1. נסיעה הררית רוב הזמן (לא שטח :) אני גר בגליל)

2. 98% מהזמן לבד ברכב

3. שלא יהיה מהיר מידיי ולא עגלתי מדיי(היה לי מאזדה לתקופה לפני והשוטרים היו לי על הזנב בגלל מהירויות...אני מתפתה מהר מדיי)

4. אם יש אפשרות לירוק יותר למה לא?

מה האופציות?

I30,פוקוס,מגאן,קורולה,מאזדה(ישנה),מיציבושי(ישנה ולא בראש בכלל),מטריקס(וואוו זה רכב של האפיפיור לא?)

אם יש רכבים נוספים בקבוצה(ג'טה וקרוז) שלא הזכרתי ובמידה ואני אוכל להכניס אותם להסכם אני מעדכן...

תודה מראש על ההמלצה :)

פורסם

כל המכוניות עונות על הדרישות שלך, תצטרך לפרט יותר מה הדרישות או פשוט לעשות נסיעת מבחן ולקחת מה שיותר מוצא חן בעינייך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התשובות המהירות :)

פוקוס סטיישן??? :roll:

למה לי? 98% מהזמן אני לבד באוטו... ואין לי 75 ילדים להסיע... או סולם ודלי צבע \\ שקי מלט להוביל...

פורסם

ל I30 יש מנוע עם 120 כ''ס לדעתי יסחוב יפה אם לא הכי יפה בין האופציות שציינת. איכות חומרים טובה, ובכללי מכונית מומלצת. תעשה נסיעת מבחן ותבדוק אם מתאים לך

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אם אתה מחפש רכב נוח לנהיגה כמו הפוקוס או יותר טוב, ושלא יהיה חלש כמו הפוקוס, ושלא יפתע אותך לנהוג מהר ויהיה נמרץ כמו המאזדה 3, וחבילת בטיחות מלאה.

הייתי ממליץ לך לנסות את הקרוז החדשה אם זה אפשרי בשבילך, אם זה לא אפשרי, אז הפוקוס החדשה היא אחת המכוניות הטובות בקבוצה - אבל אני לא בטוח לגבי המנוע החדש. מאזדה שללתי בשביל שהשוטרים לא ייעקבו אחריך :). המיצובישי ה"קלאסית" זה אוטו דיי - רגולר, רגיל לא משהוא מיוחד. - הרנו מגאן זה אחלה אוטו, הוא יחסית ידוע בתקלות יקרות אבל בליסינג זה לא משנה.

פורסם

אתה יכול לקחת בחשבון גם פיז'ו 308. אחלה רכב, אני קיבלתי לפני כחודש ואני מופתע מאד.

הרכב נוח מאד, לא נראה לי שסובל מתת כוח 120 כ"ס (וילך וישתפר כי הרכב רק עם 500 ק"מ).

האמת, זה הראשון מבין הרבה רכבים שהיו לי שממש עושה לי כיף להסתכל עליו ולהכנס לתוכו. הגיר האוטומטי קצת מתחכם לעיתים ומנסה "להבין" אותך (לא תמיד זה הולך לו יותר מידי טוב).

נכנסה עכשיו לקבוצה 2 ומאובזרת יפה מאד יחסית. שווה בדיקה.

בהצלחה.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

I30 או קורלה יהיו מספיק זריזות בעליות וגם מספיק אוחזות את הכביש. תצרוכת הדלק שלהן גם הכי טובה בקבוצה.

פורסם

תודה אנשים על כל ההמלצות :)

אני כנראה שאבקש את ה I30 לנסיעת מבחן.

כנראה שגם אעדכן באשכול.

שוב תודה על התגובות העינייניות!

פורסם

לגבי ה I30, אני נוסע הרבה על של החברה, מליסינג.

האוטו ממש נהדר בכל פרמטר חוץ מאחד - נוחות.

אני מאוד התקשיתי לשבת באוטו מעל חצי שעה. סופ"ש האחרון ירדנו לאילת ואני ממש סבלתי...

דעתי האישית בלבד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...