Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים מאיביי הם רמקולים של אוטופיה לבית

האוטופיה לרכב באים עם קון שטוח

יש הבדל בין הוופר של ה 3 חלקים ל2 חלקים והוא שהשלוש חלקים יורד יותר נמוך

תשובה חד משמעית אלו לא אותם וופרים נקודה.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

עוד בינואר נתקלתי במכירה הזאת שלו, או שהוא לא מצליח למכור או שיש לו קצת יותר מ 4 aviable... :?

בכל מקרה, עושה רושם שמדובר בקרוב-משפחה-ביתי של האוטופיה אם כי ממש לא ברור לי מה טיבו של העוף המוזר הזה או איך הוא ישמע ברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה אלמנטים שמיועדים לנפחים קטנים במיוחד.

זה ממש לא הדבר האידיאלי לדחוף בדלת של רכב..

סדרת האוטופיה היה סדרה וותיקה וגדולה, יש בסדרה הזאת למעלה מ60 אלמנטים שונים לכל וריאציה שלא תחשוק בה.

כל קשר בין זה לבין האלמנטים לרכב, הוא רק בגלל השם שהם חולקים.

under construction..

פורסם

לי יש את 6W3 ולדעתי הם ממש לא דומים כמו שקודמי אמרו.

מבחינת איכות ועוצמה הרץ המילה מאוד דומים לאוטופיה אבל אם אתה דלוק על FOCAL אז תמשיך לחפש אולי תמצא איזו מציאה.

אני אישית כול כך מספוט עד שאני צריך להוסיף עוד דנמאייט לדלתות בגלל שהם פירקו אותם.

פורסם

אדי, מי פירק את מי?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מבחינת איכות ועוצמה הרץ המילה מאוד דומים לאוטופיה אבל אם אתה דלוק על FOCAL אז תמשיך לחפש אולי תמצא איזו מציאה.

.

את האמת אני יותר "דלוק" על MILLE 165, עשית השוואה ביניהם?

פורסם

עם הדלתות גם המידים התפרקו טיפה:lol:

שמעתי אותם אצל יאריק ברכב ואני חייב להגיד שיש להם סאונד מצויין והם דיי דומים לאוטופיה לדעתי.

פורסם

The shipping can be much more cheap boris.

Go to ushops.co.il thre is a calculatoe there, put your data there of the weight and measurments of the woofers and it will give you the price of the meches and shipping.

Amir

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...