Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פעם ראשונה שאני הולך להתקין אודיו ברכב אז אני לא הולך למשהו פצצתי אלא משו בינוני קטן

השאלה שלי כזאת, יהיה לי סאב עוד מעט,אני לא יודע איזה דגם או משהו אבל השאלה שלי היא כזאת

יהיה לי סאב, יש לי 4 רמקולים 6X9 של קנווד. כרגע הרמקולים מחוברים פשוט במקום הרמקולים המקוריים בלי מגבר בלי כלום.

עכשיו אני רוצה לקנות מגבר ולעשות התקנה, כמה יעלה לי ההתקנה והמגבר, מגבר פשוט שיהיה שיעבוד טוב לא מחפש משהו חזק, ואיך אפשר לפרוש את הרמקולים כי ארבעתם 6X9 אז נגיד שתיים אפשר מאחורה במגש האחורי ועוד שתיים לאן אפשר?

תייעצו לי מה אפשר לעשות וכמה יעלה לי בערך התקנה ומגבר.

אין לי הרבה תקציב ואני לא יודע בערך כמה זה עולה אבל מגבר אפשר יד שניה.

הרכב המדובר הוא דייהו אספרו.

תודה, רמי.

פורסם

אם אתה רוצה לחבר 4 רמקולים וסאב תצתרך או שתי מגברים ( 4 ערוצים לרמקולים ומגבר מונובלוק לסאב ) או מגבר אחד של 5\6 ערוצים .

מכיוון שאתה מוגבל בתקציב הייתי מציעה לך לקנות מגבר אחד של 4 ערוצים ולהגביר זוג רמקולים וסאב . אתה יכול לקנות את אחד מהמגברים של MAC או LIGHTNING AUDIO (באזור ה1000 ש"ח) . לגבי מחיר ההתקנה זה תלוי איפה אתה תבצע אותה אך כך בחשבון שהתקנה זולה בסופו של דבר עולה ביוקר :-). באופן כללי אני מציעה שתפרט מה בדיוק אתה רוצה לקבל מהמערכת ומה הוא התקציב ואז נוכל לכוון אותך באופן יותר מדוייק . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אוקיי תודה.

אבל האמת חשבתי על מגבר יותר זול, אלף שקל יותר מדי. אני באמת לא רוצה משהו הכי טוב אני מחפש משהו נחמד שיעבוד ויהיה נחמד לשמיעה.

יש מגבר שמתאים לי ביותר זול?

ולמישהו יש רעיון איפה אפשר לשים עוד זוג רמקולים 6X9, כאילו זוג אחד במגש האחורי ועוד זוג איפה. כרגע חיברתי אותם מתחת למושבים הקדמיים, סתם רעיון שהיה לי כי לא מצאתי מקום אחר.

תודה.

פורסם

יש מגברים סיניים זולים כמו הV15 ב350 שקל אם זה מה שאתה מחפש.

כל עוד הרמקולים לא מנגנים בתוך תיבה הם לא יעילים ואם סתם "תזרוק" 6X9 מתחת לכסא אתה גורע מהתוצאה הסופית.

הכי מומלץ זה להגביר רמקולים קידמיים וסאב.

יש לך רמקולים קידמיים ברכב?

יש צורך לציין ש6X9 מתחת לכסא מאוד מסוכן שלא תמצא אותו מתחת לדוושת ברקס לפני רמזור אדום.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

הקטע מתחת למושבים הוא לבינתיים אני אוציא אותם.

יש בעיה - בחיבור רגיל של רמקולים המקורי כאילו במגש האחורי שמחברים חוטים כזה, אז צד שמאל שומעים חזק וצד ימין שומעים חלש, אז חיברתי את שתי הרמקולים האחוריים בצד שמאל שיהיו חזקים ואלה מתחת למושבים לצד החלשף אבל שוב זה בינתיים

והשאלה שלי אם אני אשים מגבר אז לא תהיה הבעיה שצד ימין יותר חלש?

ושוב אני לא מחפש מגבר חזק אלא משהו שיעשה את העבודה כי זה פעם ראשונה וגם אני די מוגבל בתקציב אז אני ממנסה להרכיב משהו נחמד שיעבוד עם דברים שיש לי שהם סאב וארבע רמקולים שכנראה אם אני אקנה מגבר אז אני אחבר רק שתיים מהם מאחורה לפי התגובות שלכם.

שוב לשאלה אתם יכולים להמליץ לי מגבר כלשהו שיהיה 4 ערוצים שאפשר לחבר כאילו גם סאב ועוד שתי רמקולים שיהיה זול ושיעשה את העבודה.

ולגבי הרמקולים הקדמיים צד אחד עובד והצד השני רמקול שרוף :roll: .. אז בינתיים זה מה שאני מתכנן סאב ושתי רמקולים אחוריים שאליהם אני מחפש מגבר.

תציעו לי מגברים שיעשו את העבודה ולא יהיו יקרים וחוץ מזה צריך לקנות עוד חיווט? ומה אני צריך חוץ מזה עוד? סליחה על הבורות, פעם ראשונה :lol:

והתקנה של זה כמה יכולה לעלות בערך?

פורסם

התקנה של מגבר עולה בסביבות ה200 ש"ח.

המגבר הנ"ל הוא מגבר טוב:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=150280

ולפי דעתי אם תחבר אותו לרמקולים לא היו הבדלים בעוצמה שלהם, אלא אם כן הבעיה היא ברמקול אבל זה ניראה לי לא סביר.

במקומך הייתי קונה רמקולים קידמיים איכותיים ומגביר אותם ואת הסאב.

פורסם

לטעמי תתאפק קצת עם הרכישות, תחסוך עוד קצת כסף, תלמד על הנושא תגיע למפגשים ותקנה כבר משהו נורמאלי, חבל לקנות משהו שבעוד תקופה קצרה כבר תצטרך להעיף, מה שאתה מתעניין לגביו כרגע הוא לא ציוד שניתן לשדרג עליו בעתיד אלא לזרוק (או למכור בגרוש ברבע) ולקנות חדש. חבל.

בשיפוצים

פורסם

+1

אין דבר כזה משהו טוב, נחמד לשמוע וזול, פשוט לא קיים.

אם אתה רוצה משהו זול ישמעו ח$##%##א, בעיות עם התחממויות, כניסה לפרוטקשין הווה אומר ניתוקים

ושאר ירקות. על איכות השמע אני לא מדבר בכלל חוץ מאומצה אומצה והרבה רעש לא יהיה שווה כלום.

תחסוך קצת, תגיע למפגש אחד או שתיים, תשמע כמה שיותר מערכות גם פשוטות אבל מתוכננות ומותקנות היטב,

תגבש דעה ורק לאחר מכן תקנה משהו.

מה שעשית עד עכשיו זהו סלט זוועתי של קומבינות ומיקומי אלמנטים הזויים. תקרא קצת בפורום על האלף בית ותבין.

בהצלחה

אלי

פורסם

תראו אני יודע שלקנות סתם מגבר וזה לא יצא טוב וזה סתם לזרוק כסף

הבעיה שאני לא יכול להשקיע הרבה כסף במערכת לאוטו כי יש לי הרבה דברים על הראש. אבל אני אמור לקבל סאב אז אמרתי שאי אפשר לחבר את הסאב בלי מגבר ויש לי רמקולים אז אמרתי אם כבר אני אקנה איזה מגבר ואחבר את הסאב ורמקולים.

ולגבי התחממות וניתוקים וזה, אני לא הולך לשמוע מוזיקה כל היום על הכי גבוה וגם ככה האוטו לא כל הזמן אצלי.

אבל חוץ מזה מגבר של 300-400 שקל יעשה את העבודה? יגביר את הסאב ושתי רמקולים.

נ.ב, למפגשים אני אבוא בכיף כשיתפנה לי הזמן קצת עכשיו לחוץ :wink:

פורסם

עדכון לגבי הסאב.

קיבלתי אותו וזה סאב עם שם משהו SOUND EX.. משהו כזה הוא לא אצלי פשוט לא זוכר את השם במלואו. MADE IN USA. הסאב היה בSAVANA. כתוב 4אוהם ויש לו 2 כניסות של חיווט. הכניסות לא RCA אלא חוטים פתוחים כזה שמכניסים ויש שם קפיץ שתופס את החוט כזה. יש לו שתיים כאלה אחד למטה אחד למעלה כאילו וכל אחד עם שחור ואדום.

מישהו יכול להגיד לי אם הוא טוב וככה אפשר להגביר אותו עם מגבר? כי ראיתי שכל הסאבים עם RCA.

תודה.

פורסם

אני פעם ראיתי שהוסיפו למגש עוד איזה משהו שעולה למעלה והתקינו עליו עוד זוג 6X9 אני הייתי בודק את האופציה הזאת

משהו כזה___\

זוג על המגש וזוג על השיפוע זה יוצא גם אסטטי ונחמד לגבי הסאונד אין לי מושג

פורסם

אוקיי תודה על הרעיון.

תנו לי הצעות למגבר ב500 שקל גג, אין לי אפשרות ליותר מזה וגם זה בלחץ.

המגבר צריך להגביר סאב ושתי רמקולים 6X9, (לפי מה שהבנתי מגבר 4 ערוצים לא יכול יותר מזה נכון?)

ואם בלי קשר אני רוצה להגביר בנוסף לזה עוד סאב אז אני צריך עוד מגבר? או שאחד של 4 ערוצים יכול שתי סאבים ושתי רמקולים?

ויש כאלה עם יותר ערוצים במחיר הזה?

תודה רבה.

פורסם

לפי דעתי כדאי לך לחכות ולחסוך עוד קצת כמו שאמרו פה, למה ב700 למשל אתה יכול מגבר דווקא די איכותי של בלאופונקט אודיו מאגנאט.

אם לא, כמו שאמרתי לך קח את הפולס אודיו.

• תוכן חדש...