Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לקראת חגיגות ה 30 שלי בת זוגתי הפתיעה אותי , ושנינו הולכים לצנוח.

אנחנו כרגע בשלב של התלבטות בין מועדוני הצניחה ואני אשמח לשמוע רשמים וחויות ממי שצנח לאחרונה והמלצות על איפה לצנוח או כל טיפ אחר בעניין.

תודה מראש.

עופר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בתור "צנחן" (נשמע יפה אבל כולה עברתי קורס ומאחוריי כ70 צינחות).

יש 2 מועדוני צניחה :

*פרדייב - חוף הבונים.

*סקייכיף - שדה תימן.

פראדייב נמצאים בחוף הבונים שזה מקום יפהפה, באמת חוויה לצנוח שם (גילוי נאות - שם אני צונח באופן קבוע).

סקייכיף נמצאים גם במקום מעניין, לצנוח מעל המדבר גם חוויה לא רעה בכלל.

מבחינת מקצועיות, שני המועדונים מצויינים. לא משחקים שם בשום דבר, המדריכים ברמה מאוד גבוהה וככה גם הציוד.

אז בקיצור, אתה צריך לחשוב מה יותר קרוב לך, ובנוסף, לדעתי, בפראדייב המקום יותר מרשים ויפה, אם כי גם סקייכיף יופי של מקום.

הכי חשוב - תהנו ! אתם הולכים לעשות את הדבר הכי מדהים שעשיתם בחיים שלכם - תנצלו כל שנייה להנות ומי יודע אולי תקפצו לקורס יותר מאוחר :)

פורסם

O M G.

הלוואי שזוגתי הייתה עושה לי כזה קטע.

אבל היא רק מזכירה את הבדיחה על למה עוורים לא צונחים. המבין יבין...

יש משהו קרוב לחיפה, אשמח אם יש פרטים עליו למישהו, גם אני מתעניין קלות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבונים זה קרוב לחיפה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני וחבר הפתענו את החברות ולקחנו אותן לצניחה חופשית

היה פשוט כיף.

עשינו את זה בשדה תימן. מקום יפה וצוות מצויין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עשית לי זכרונות... עברתי קורס לפני איזה 10 שנים, כשעוד קראו למקום "סקיידייב אילת" והם השתמשו במפוח האוויר המגניב הזה לאימונים לחניכים חדשים. אחרי מספר לא רב של צניחות זנחתי את הנושא בגלל מחסור בזמן ומזומנים. עכשיו בא לי לחזור. מעניין אם צריך לעשות קורס מחדש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי 10 שנים -כנראה- שתצטרך קורס חדש...

ד"א המועדון באילת והמועדון בב"ש הם לא באותה הבעלות, והמתקן ההוא כבר מזמן לא בארץ.

היום יש מנהרת רוח, WIN TUNNEL, שמדמה הרבה יותר טוב את כל המצבים

http://farm2.static.flickr.com/1080/1353792154_0ca7b26a2f.jpg

כמובן שלא קיים עדיין בארץ.

אני צונח בפרדייב, לכן אני לא מכיר את המועדון בדרום

אבל רוב הצנחנים הפרטיים נמצאים לדעתי בפרדייב (עניין של מיקום גיאוגרפי,נוף,מס ימי פעילות בשבוע, מדריכים וחונכים וכו')

מתן.

פורסם

אני צנחתי בניו זילנד מעל אגם טאופו, חוויה מטורפת שאי אפשר לתאר במילים.

לא יודע מאיזה גובה קופצים בארץ ולאיזה מהירות מגיעים בנפילה חופשית,

שם זה היה מגובה 4 ק"מ במהירות של 200 קמ"ש למשך דקה ואז פותחים מצנח.

אם יש אופציה לצילום וידאו תוך כדי הנפילה, לך על זה. לא תזכור הרבה מהצניחה בגלל כמות האדרנלין שתהיה לך בגוף.

צילום וידאו זו מזכרת לראות אח"כ בבית יותר רגוע...

בקיצור, אחד הדברים הכי כייפים ומרגשים שאפשר לעשות עם המכנסיים למעלה... :wink:

פורסם

ד"א המועדון באילת והמועדון בב"ש הם לא באותה הבעלות, והמתקן ההוא כבר מזמן לא בארץ.

וואלה? יש לך מושג מה עושים עכשיו הבעלים הקודמים? אני זוכר שהם היו משפחה - בחור בשם רוי ואחותו נויה, שניהם היו מאוד נחמדים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני שנה, כשחברה שלי השתחררה מצה"ל עשיתי לה צניחה, בפרדייב, הגעתי ביום גשום שלא הייתה בו פעילות (דצמבר) אז לא יכלתי לצפות בצונחים השונים, אבל אז שבועיים לאחר מכן ביום שבת שטוף שמש, באמת היה מזג אוויר פשוט מדהים, כאילו הוזמן מראש, ועוד באמצע דצמבר, הגענו למקום, היא צנחה, ועד היום היא לא מפסיקה לדבר על זה.

חוויה שאין לתאר (במיוחד אני כי לא צנחתי, אני מפחד, לא לדבר על זה) אבל החיוך על הפנים שלה היה שווה כל אגורה (1700 ש"ח כולל צילום DVD, אבל זה היה עם הנחנה מינורית כלשהי בעקבות היותי חייל ) שבוזבזה וכל שנייה שישבתי שם לבד וחיכיתי שהיא תגיע כבר :-)

בקיצור, שווה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה על התגובות .

ככל הנראה אני אצנח בחוף הבונים , עבדתי בשדה תימן (במזלטים) מספיק שעות כך שלא בא לי לחזור לשם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...