Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיזשהו מקום זה כבר יותר מבחיל מאשר מדהים... או מעורר רחמים

ואם זאת - כל אחד מאיתנו היה מוכן לגלגל כספים שיאפשרו לנו לרכוש כאלו חלומות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מצליח לדמיין בכלל את האיכויות של הדבר הזה, ג'נסיס וטרו הסידרה קופר בשבילם זה כמו CARDINAL V12 בשבילנו.:lol:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

צביקה אני מסכים איתך שהעלאת הסרטון לא נועדה להמחיש את איכות המערכות דרך רמקולי המחשב.

בקשר למה שנאמר על המערכות והאנשים,למה מבחיל/ מעורר רחמים?

זה תחביב שנותן סיפוק מאוד גדול לאנשים מכיוון שהם מטפחים משהו שמחזיר להם בחזרה תענוג מסוג מסויים.

מדובר באנשים שמוכנים להוציא כסף בשביל לקבל משהו בחזרה,במקרה הזה איכות/יוקרה/מעמד/תענוג מהצליל וכו'.

דרך אגב התחביב שלנו ברכב הוא אולי יותר מבחיל/מעורר רחמים מכיוון שלעולם לא נגיע לעשירית ממה שאפשר להגיע עליו ברמה הבייתית ההיי-אנדית וגם מכיוון שאנחנו משקיעים במשהו שהוא זמני ויכול תוך כמה דקות להיעלם (שלא נדע מצרות).

בקשר לזה שג'נסיס וטרו זה כמו קרדינל לעומת מה שיש להם בבית או בכלל בתחום הבייתי,אני לא הייתי נכנס להשוואות האלו מכיוון שזה יפגע ברצונות שידרוג עתידיים של כמה מחברי הפורום (כולל אותי):lol:.

פורסם

למה מבחיל? ההתנהגות שלהם מרגיזה, תשים לב לתנועות הראש שלהם ואיך הם מתנהגים כשהם שומעים מוזיקה מהמערכת שלהם - כאילו שהמוזיקה עשויה מאיזה חומר אחר כשהם שומעים אותה דרך המערכת הזאת.

זאת אותה המוסיקה...

ההבדלים בין תמורה לבין מחיר במערכות האלו הם פשוט - גרוטסקה.

אני מקווה שלפחות שליש מהאנשים האלה חוץ מלהבין בציוד מבינים משהו בסאונד, חשמל ואלקטרוניקה.

ולגבי רכב - זה ממש לא מבחיל - זה כל האתגר! - להגיע לתוצאות אודיופיליות בתוך סביבה עוינת כמו רכב - זה באמת אתגר.

אני לא נגד הציוד הזה לגמרי, אני כן אוהב לראות שיש אנשים שיכולים להרשות לעצמם דברים כאלה - אבל לראות שבן אדם מתנהג כאילו שהוא מקבל מציצה כשהוא שומע מוזיקה - יש בזה משהו מעורר בחילה כי ברור לי שזה תוצאה של פלצנות כלשהיא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני נוטה להסכים איתך - אם אני הייתי קונה רמקול לבית באיזה 100 אלף שקל - אני מאמין שגם אשתי לא היתה נכנסת איתי למיטה איזה חודש חודשיים רק מהעצבים!!! :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי תשים לב כמה נשים שם אומרות שבעלייהן לא אמרו להן בדיוק כמה כל התענוג הזה עלה באמת.

בקשר לתנועות הראש,אני לא מבין איפה הבעיה מכיוון שזה טיבעי לחלוטין ל"היכנס" למוזיקה ולהנות ממנה,דרך אגב באחד מהדיסקים האודיופיליים שמלמדים כייצד לשמוע נכון מוזיקה מופיע הסבר שאומר שעם אתה מוצא את עצמך מרגיש חשק לרקוד או לזוז לפי קצב המוזיקה אז כנראה אתה שומע מוזיקה דרך מערכת שיודעת לשחזר טוב מאוד את מה שהיוצר התכוון לעשות ואז מושמע שיר קצבי נראה לי סטייל הביג בנדים (big band) של שנות ה-40 30 או משהו משנות ה-50 60,ומניסיון זה באמת גורם לך לנענע את הראש ולרצות לקום לרקוד.

בגדול קשה לקבוע העם ההוצאות האלו משתלמות או לא,וגם בתחום הרכב אנחנו מוציאים סכומים לא מבוטלים בשביל לשמוע טיפה יותר טוב בין עם מדובר בהחלפת החיווט למשהו יותר איכותי או הוספת מעבד או קדם מגבר או כל דבר אחר.

פורסם

אדי - לא משנה כמה זה עולה ומה הם עושים אם הראש כאשר הם שומעים את המוסיקה - כל עוד זה גורם הנעה לבן אדם ולא פוגע במישהו אז למה לא ?

יש אנשים שמזילים ריר על מכוניות ספורט\אנטיקוט , בולים מטבאות ומה לא :lol: - כל עוד זה מהנה לאותו בן אדם שיבוסם לו :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לא אמרתי שלא - תשימו לב למה שרשמתי...

בכל מקרה אני גם מכיר בנות שברגע שאתה תשמיע להן מוזיקה מהטרנזיסטור של סבא הן יתחילו לרקוד - לרוב הן פרחות אבל יש גם נחמדות :-P

מוסיקה זה מוסיקה - היא אמורה להניע אותך ולגרום לך לרקוד אם זה מה שעושה לך את זה.

אין לי שום דבר נגד נהנתנות - אבל יש דברים שגובלים בפלצנות ובגרוטסקה זועקת לעין - זה הכל.

לבריאות והלוואי על כולנו - אבל לשמור קצת על פרופורציות לא יזיק לאף אחד.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אישית חושב ואף בטוח גם מיידע אישי וגם מהמון מערכות שראיתי פירקתי והרכבתי אנשים שמשקיעים לא רוכשים RCA ב כ80 ש"ח ואילו מגברים ורמקולים באלפי שקלים אז הם מוכנים להשקיע כמה מאות שקלים בכבל "כראוי" איכותי וטוב.

טוב תודה בכל מקרה

רכשתי MONSTER CABLE interlink micro XLN/

תודה על הכול.

:roll:

פורסם

אדי אני קצת מתפלא עליך.

עם כל המשקל הלא מבוטל של הפלצנות, אתה כותב:

ההתנהגות שלהם מרגיזה, תשים לב לתנועות הראש שלהם ואיך הם מתנהגים כשהם שומעים מוזיקה מהמערכת שלהם - כאילו שהמוזיקה עשויה מאיזה חומר אחר כשהם שומעים אותה דרך המערכת הזאת.

אני מוצא את עצמי, לא פעם, מנענע את הראש בחרדת קודש כזו, "נכנס" למוסיקה בצורה טוטאלית.

ואין לי מערכת של מאות אלפי שקלים.. זה מאד הגיוני, לגיטימי ומקובל.

אם לא היינו משוגעים על זה, היינו משקיעים כ"כ הרבה זמן, משאבים, אנרגיות וכסף על התחביב הזה?

מה ההבדל -כמו שאלכס אמר- בין זה לבין כל תחביב אחר ברמתו המוקצנת? לך תראה משפרי רכבים ברמות הגבוהות מתחרמנים מלראות או לגעת ברכיב חדש למפלצת שלהם. בררר...

פורסם

חברה זה יפה שיש דברים כאלו ונהנתי לראות ואני לא חושב שיש בכך שןם דבר רע, אנשים שנהנים ממוזיקה, לא מסמים או אלכוהול או שהו לא בריא, נהנים מהדבר שעושה להם כיף, כל אדם והתענוגות שלו, יש יגידו למה המשוגעים האלה שמים מגבר של 2000 שקל ברכב, אני קניתי ר"ד של JVC ב200 שקל ו6X9 של קליפורניה בום ב200 שקל ושומעים מעולה ואדיר.

פורסם

צביקה - תראה לי סוג אחד של פלצנות, שלא נובע מהתנהגות קיצונית 8)

פלוץ זה משהו שיוצא מהמקום הטבעי שלו והוא נוהג להסריח ולתנף את אותה הסביבה.

אין שום דבר רע בלשחרר גזים - לכולנו מותר, אבל כשיוצא אחד שכבר מסריח את הסביבה שלו - זה קצת מרגיז :lol:

אתם צודקים ונכון שלכל דבר יש את התחביב שלו - אבל לפעמים זה פשוט מצליח גם להרגיז במקום לרומם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...