Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק ל 3 זוגות RCA

התקציב הינו 600-800 ש"ח

איזה אני רוכש והיכן.

איזה אורך אני צריך הרכב שלי הינו האודי A-6 שנת 2001 אז הוא ארוך וכל המשתמע מכך

אני צריך מעל 3.5 מטר אז אבקש לעזור לי בהתאמה לאורך שלא יהיו מתחת ורצוי אף מעל.

בתודה מראש

:roll:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אני!

תקנה חיווט RCA איכותי רגיל וסטנדרטי יחסית עד ה200 שקלים לשלושת הזוגות ואת העודף תשקיע בת'רד השני שלך שאתה מחפש בו סאב כפול!

חבל על הכסף - איזה בזבוז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לך על כבלים של סטינגר מסדרת הבולט.

איכות מספיק טובה, בנייה טובה, אמינות ועמידות.

אחלה של כבלים במחיר מצויין.

אפילו תשאר עם עודף.

under construction..

פורסם

קודם כל שלום, אני לא חושב שזה ביזבוז להשקיע קצת יותר ולקבל משהו איכותי , אני רכשתי 3 כבלים RCA של סטינגר בולט דרך יוסי (אלפיין) והייתי מרוצה גם מהמחיר וגם מהמוצר. אני ממליץ לך בחום לפנות אליו ולבדוק עם הוא יכול לעזור לך. (אני משוכנע שהוא ישמח). מקווה שעזרתי, אורי.

פורסם

מעבר לרמה מסויימת זה פשוט בזבוז.

הוא לא מתקין כאן מערכת מטורפת עם מגברי היי אנד עד כמה שאני מבין - יש לו ת'רד נוסף עם תקציב לדאבל סאב ב1600 ש"ח - לא חבל להפוך את התקציב הזה ל2000 ש"ח - זה פותח לו ים של אפשרויות חדשות במקום להוציא כסף על חיווט שהוא פשוט אובר קיל מטורף.

נראה - אולי אני אצליח לעזור לו בזה קצת... יש לי כמה דברים טובים במרכולתי שאין לי בהם שימוש ואשמח למכור... :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואני ממשיך לא-להבין למה אנשים רצים להוציא מאות שקלים על כבלי RCA :?

כבלי RCA פשוטים של "אומגה אודיו" ב 45 ש"ח לכבל עושים עבודה משובחת. רוצה בכל זאת משהו יותר איכותי במחיר שפוי? קנוקונזפטז.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני משתמש ברכב הנוכחי שלי וגם הולך להשתמש במערכת ברכב החדש יותר בכבלי RCA של לקסוס שקניתי במחסני חשמל.

הכבל מסוכח היטב, גמיש ובעל איכות טובה של הרכבה וחומרים - עולה סה"כ 53 שקלים (מחיר מדוייק) ועושה עבודה נהדרת.

לא הרגשתי הבדל בין הכבל הזה לכבל יותר טוב שהשתמשתי בו ואני מדבר על כבל של מונסטר מאחת הסדרות הגבוהות שלהם דאז שללא ספק הכבל נראה מאיים משהו לעומת כל האחרים שהשתמשתי בהם.

בזמנו כשעשיתי את הניסוי הראשון הייתי בטוח שיש הבדל שמיע ואז גם הבנתי שהרמתי גם קצת את הגיין לפני השינוי וסה"כ התופעה נראית פסיכולוגית לחלוטין.

Pioneer TS-X150

פורסם

צביקה - תזכיר לי במפגש הבא להראות לך את הכבל RCA של lexus...

ואפשר אפילו יותר טוב - תיגש לבלצר אלקטרוניקה בתחנה המרכזית (שדרות הר ציון) החדשה.

תקנה ארבעה מחברי RCA זכר עם נעילות בהברגה וציפוי זהב - כל אחד עולה בין ה15 ל20 שקלים.

תקנה חמישה מטרים של כבל RCA עם סיכוך עבה - בערך חמישים שקלים

אם יש לך ידע בהלחמה ובדיל איכותי ודק - אתה יכול ליצור בעניין של 130 שקלים עלות חומרים - כבל RCA שהיית משלם עליו מעל 300 שקלים בשוק...

אפרופו רוב הכבלים הקצרים שאני משתמש בהם - הם קוסטום מייד בהכנה אישית שלי. חכה למערכת החדשה... :wink:

רק אזהרה אחת לגבי הכבלים עם המחברים האלה - אם אתה שוכח לשחרר את הנעילה - אתה תוציא את הכבל עם חלקים פנימיים של המגבר ... :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

אומרים שפראיירים לא מתים - הם כן... מתישהו... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

זה לא ענין של פראיירים.

כל עוד ישנה אוכלסיה שדורשת דברים כאלו, יהיו החברות שייצרו וימכרו להם את מבוקשם.

מעבר לכל התיאוריות/פרקטיקות בנושא כבלים, שיהיו מי שיישבעו בילדים שלהם [או במערכת שלהם, תלוי מה יקר להם יותר..]שההבדלים כן שמיעים, כמובן בהנתן הציוד "הנכון", זה גם לא מי-יודע-מה גוזמה להוציא סכומים כאלו על מטר זוג RCA, כשמדובר ב100-150K$. שלא נדבר על יותר מכך. זה לא ה overkill היחיד שלהם.

אודיופילים [אמיתיים, או ציודפילים מתחזים לאודיופילים] הולכים עם זה רחוק יותר לפעמים.

תראו מה עושים במפגש אודיו ביתי מרכז [יוון]:

http://www.youtube.com/watch?v=xs1aUws0Lrs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...