Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת , לאחר החלטה של שמירת הרכב לתקופה ארוכה יותר אצלי(שברולט קווליר קבריולט 97 2.4) החלטתי לצבוע מחדש את צבע הרכב, עכשיו עד כמה שידוע לי צביעת הרכב מבחוץ זולה יותר מצביעת הרכב פנים וחוץ, מה ההערכה שלכם לעלות סבירה ועבודה טובה חיצונית לצביעה ?

עכשיו ראיתי שאתם ממליצים להוכיח שהרכב נצבע אך ורק מטעמי טעם ולא מטעמי תאונת דרכים קשה...

אישור מהפחח עצמו יספק בעתיד אם יהיה ברצוני למכור את הרכב?

או שאתם ממליצים על משהו אחר?

והאם יש עלות החלפת צבע ברשיון ?

תודה,

אדיר :)

פורסם

שלום רב

אני יכול לתת לך המלצה אחרת אצלי על האוטו(פיזו 309 שנת 92) התגלו סימנים של התחלה של חלודה(צבע האוטו לבן והתחיל להיות קצת צהבהב)עקב של טיפטוף של הטל של הבוקר מתקרת החניה.

ולכן החלטתי לקחת טפט לבן מפלסטיק ולהדביק על המקום.זה נראה כמו חדש וזה גם מגן על הצבע המקורי של הרכב.

כמו כך יותר זול ובהרבה מצביעה.

לא חשבתי על משהו מקורי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הרבה מאוד זמן לא הייתי פה נכנס לפורום פעם בכמה חודשים אבל תמיד כיף לראות מה הולך עם הקוולירים :-D

במקרה גם לי יש קווליר קבריולט שנת 96 2400

אני לא יודע בדיוק למה התכוונת אבל עם אתה מעוניין לשנות את צבע הרכב רק שתדע שזה לפחות 8 9 10 אלף אפילו יותר תלוי איפה אתה עושה בשביל לפרק מנוע לפרק פלסטיקים ולצבוע את כל האוטו בצבע חדש וזה לא משתלם גם אני בימים אלו התלבטתי אם לצבוע לצבע בורדו את האוטו מצבע ירוק זה פשוט לא משתלם.

אין טעם לצבוע רק חיצוני(בצבע אחר) כי עם תפתח את הדלתות, פגאז', מכסה מנוע, אתה תראה שם צבע שונה וגם אם תרצה למכור זה יהיה בעיה.

עכשיו בקשר לעלות צביעה חיצונית.

זה תלוי לצבוע את כל האוטו בלי פחחות זה 2000 שקל לכל היותר תלוי איפה. יש שלוקחים המון בלי סיבה.

עם יש פחחות אפשר להגיעה ל2500 3000 אלף וזה רק עולה תלוי במצב הנזק אין מה לשלם יותר שלא תלך לכל מיני ישראלים גנבים שלוקחים על כל צביעת האוטו 5 6 אלף שקל. שתדע כל החומר עולה להם 150 שקל בסך הכל והם עושים רווח שמן על הכיס שלך אז תחשוב כבר איפה משתלם לעשות.

בקשר לעלות של החלפת הצבע ברישיון כל צריך לשלם כמה גרושים X00

ולבחור עם הפיזו' איזה טפט ואיזה נעליים במכוניות קבריולט אין לעשות קומבינות(הדבקות, טפטים, עוד לא שמעתי על דברים כאלו או גדד תאמינו לי :shock: ) .

הצבע זה מה שעושה את כל האוטו וצריך להשקיע.

בגלל שבמקרה ראיתי את הפוסט שלךך אז קצת שאלות לי אליךך ועם בא לך דבר איתי בפרטי.

מה הצבע אוטו שלך?

ומאיפה אתה?..

בעליו של שברולט קוואליר קבריולט :-D

פורסם

לדעתי תצבע את הרכבב באותו צבע כמו שהוא עכשיו ואז לא היהי צריך לפרק כלום כי זה גם ככה אותו צבע, ורק דעתי שיהיה לצבוע את הרכב שלך יותר זול מכיוון שאין לו גלל כך שזה פחות עבודה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...