Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן פתחתי שרשור על סיטואציה לגבי רגישות הגיר במהירויות גבוהות ברכב הנ"ל, אבל עכשיו נשאר עוד דבר אחד קטן שאני

צריך תשובה לגביו מחברי הפורום, אז ככה, אם אני פותח עם הרכב בראשון 4500-6500 סל"ד בגדישה של באר 2, יש האומרים

שפתיחה ברכב הזה ספציפי בהילוך ראשון גם אם לא יצאתי חזק מהמקום מעמיסה בצורה אדירה על הגיר, ויש האומרים שהרכב בנוי

לאגריסיביות כזו(ברור שבגבול הטעם הטוב:wink:) ואין לי מה לדאוג לגבי הגיר מהסיבה שהוא אמיד ואמין במצבי עומס כאלו. אז אני

כבר לא יודע מה לחשוב, כל הכיף ברכב הזה זה לפתוח בראשון ולהרגיש את הבעיטה בגב:-), אבל אחרי כל לחיצה מראשון לשני

אני מתחיל להרגיש "אשם" שפירקתי את הגיר! אז מישהו אולי יכול לתת לי תשובה חד משמעית עד כמה הגיר הזה אמיד?!:roll:

תודה לעוזרים, אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

המציאות שבה אנו חיים היא שאנו נדרשים לשלם עבור ההנאות שלנו (חוץ מאולי להביא ביד, זה עדיין בחינם).

אתה רוצה לאכול טוב, אתה משלם במסעדה.

רוצה לצנוח ממטוס, זה גם עולה.

רוצה לפתוח חזזק ואגרסיבי עם האוטו?

תהנה, תעשה חיים אבל למרות שמדובר ברכב ספורטיבי תתכונן לשלם על זה בבלאי מואץ לגיר,למנוע, לקלאצ,לציריות וכו'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשובה לפנים.. אהבתי:lol:

כשמדובר בהנאה מנהיגה משלמים קצת הרבה וקצת הרבה מאוד הייתי אומר! אני יודע שיש אפשרות להחלפת הקלאץ' למחוזק,

שיפורי גיר וכדומה. רק מה עלות המכלולים המשופרים הנ"ל ברכב זה?, ואם זה בכלל שווה להשקיע בזה כשבעתיד למשל אצטרך כבר

להחליף קלא'ץ מבלאי טבעי?

אלעד

פורסם

האימפרזה WRX הינה כידוע מכונית בעלת הנעה כפולה.

ההנעה הכפולה מעניקה לה יכולת משיכה יוצאת דופן בתאוצה, בעיקר הראשונית.

הבעייה היא שאין למכונית היכן לפרוק עומס, כלומר "לפרפר" בלשון העם, ולכן כל העומס מוטל על המצמד ותיבת ההילוכים.

"פתיחות" אגרסיביות יקצרו מאד את חיי שניהם, ולכן אם אתה לא ממש חייב, בצע את הזינוק הראשוני בעדינות יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זהו שאני לא פותח בזריקת קלא'ץ עם סל"ד גבוה וגורם לרכב לעוף בבת אחת מהמקום, אלא מתחיל מהמקום רגוע ורק בגלישה

בהילוך ראשון אני לוחץ. בצורה כזו זה פחות "הורס" בלאי מצמד וגיר, לא ככה?

פורסם

קח בחשבון שאם אתה מחזק רכיב אחד, שאר הרכיבים במערכת עלולים לעבוד בעומסים שהם לא תוכננו לשאת אותם, מה שיוביל לקריסתם בסופו של דבר.

נניח שהקלאץ' הוא הרכיב החלש במערכת, וכל היום אתה רק יוצא מרמזורים בפול גז. ברור לך שתוך תקופה לא מאוד ארוכה אתה תגיע למוסך להחלפת קלאץ'. נניח שהחלטת לנצל את העובדה שאתה מוציא קלאץ' כדי להרכיב במקומו קלאץ' מחוזק.

בעצם המעשה הזה, הקלאץ' כבר אינו הרכיב החלש ביותר במערכת, וגם אם הוא במקרה נשאר הכי חלש, הרי שרגישות הרכיבים האחרים תגדל, מכיון שכעת מופעלים על הגיר והציריות עומסים גדולים יותר (שכאמור, בעבר הקלאץ' היה סופג אותם).

כמובן שאתה יכול להחליף לציריות מחוזקות או לגיר דוג, אבל השאלה היא האם יש לך את הסכומים הדרושים לכך והאם אתה מוכן להקריב את איכות החיים על מזבח המהירות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מבירורים שאני עשיתי נאמר לי כי ההילוך הראשון אכן מאוד רגיש.

אני אישית מנסע להימנע מפתיחות אגרסביות כאשר אין בכך צורך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הגיר לא ידוע כאחד בעייתי, אבל קח בחשבון שנהיגה כמו שלך תקצר את אורך חייו משמעותית (בנוסף לקלאצ', צמיגים, ציריות, בקאקס).

פורסם

אז לפי מה שאני מבין מכל זה שפשוט לא ניתן להנות מ"שני העולמות":-(,

או שאתה נוסע עם הרכב רגוע ושומר על המכלולים המכאניים הרגישים ותורם לאריכות חייהם בלי להנות מהספורטיביות,

או שאתה מנצל את יכולות הרכב ומתענג מכל לחיצה ומכל הספורטיביות שברכב אך משלם אלפי שקלים. למה?, כי הרכב "שונא"

שמתייחסים אליו בצורה כזו למרות שהוא נועד לזה. לא קצת מרגיז לחשוב על זה?!:|:roll:

פורסם

אפשר לנהוג בצורה ספורטיבית ומהנה בלי לגרום כמעט לשום בלאי מואץ (סתם לדוגמא, נס הרים)

בקשר לפתיחה חזקה ממצב עמידה מצד אחד אני (באופן אישי)לא רואה בה שום פן ספורטיבי ומצד שני, האנרגיה המתפרצת גורמת לבלאי אדיר על כל חלקי ההינע.

פתיחה חזקה ממצב גלגול איטי תגרום לבלאי הרבה יותר קטן.

אתה מעוניין לאכול את העוגה ושהיא תישאר שלמה, לצער כולנו, זה לא עובד ככה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתמצת לך, כרגיל הבעיה לא ברכב ולא ברגישות הרכב (המצאה מקומית ישראלית) אלא במשתמש לא מיומן או שאינו מודע לתוצאות מעשיו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

obarshad אם אין לך מה להגיד בנושא ולתת דעה עניינת בנושא רגישות הגיר ברכב, בשיא הרצינות עדיף שלא תגיב. ובטח לא

כשאתה עוד איזה אחד שבא ואומר לאנשים שאין לך שום היכרות איתם במילים פשוטות שהם לא יודעים מה זה נהיגה.

בסדר אז מה שאתה בא לומר זה שמישהו כן "מיומן" ושכן מודע לתוצאות מעשיו הכוונה- אתה, תיקח את הרכב תנצל את ההנעה

הכפולה, תעלה את הסל"ד במקום ל5000 ותזרוק קלאץ כדי להעיף את הרכב מהמקום ותעשה את זה בצורה הכי נכונה שאפשר,

לא תגרום לבלאי אדיר במצמד?, תיבת הילוכים?, ציריות?, מנוע? רק כי אתה "מיומן"? לא כל כך ניראה לי. תבין שמה

שאמרת בכלל לא לעניין.

• תוכן חדש...