Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 מול פולו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב זול לאחזקה.

משהו טוב לסטודנטים.

שניהם בסיבובות ה100 אלף ש"ח לפי מה שראיתי אם ראיתי נכון

וצריכת הדלק שלהם דומה.

נראה לי שכדאי לחסוך אני גם אקנה את הידני, למרות שאז יהיה יותר קשה למכור בסופו של דבר.

אבל למה לדבר על למכור את הרכב לפני שבכלל קניתי אותו. (פולני). נו טוב.

בכל מקרה אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחד.

מדובר בעיקר בנסיעות עירונית ובכך שהאוטו צריך להיות קטן בשביל חניה בתל אביב ובאזור המרכז.

פורסם

אישית אני מעדיף את המאזדה 2, היא נוחה מאד (מאד!) אמינה הרבה יותר מהפולו שהוכיחה שהיא בעייתית מעט...

אני לא ממש הבנתי אם אתה מחפש מכונית ידנית או לא אב לאני לא בטוח לגבי האפשרות של מאזדה ידנית...

פורסם

הפולו מיושנת ועומדת להיות מוחלפת בקרוב

היא פחות בטיחותית מהמאזדה.

אם אתה מעוניין בידני אז במאזדה לא קיים דגם כזה בארץ.

קח בחשבון שהמאזדה גם קצת יותר יקרה מ 100000 שקל ויותר קרובה ל 110000

פורסם
הפולו מיושנת ועומדת להיות מוחלפת בקרוב

היא פחות בטיחותית מהמאזדה.

אם אתה מעוניין בידני אז במאזדה לא קיים דגם כזה בארץ.

קח בחשבון שהמאזדה גם קצת יותר יקרה מ 100000 שקל ויותר קרובה ל 110000

פולו החדשה מיושנת?

דרך אגב מבחינת כדאיות המחיר, זה משנה אם אני קונה עכשיו או מחכה חודש חודשיים.

אני לא מבין בזה כלום,

וגם מה דעתכם על טויוטה פריוס ואם יש לכם המלצה על רכב נוסף במחיר הזה קטן וחסכוני בדלק.

רציתי בהתחלה היברדית אבל ראיתי שהמחירים גבוהיים להחריד וגם ההיצע לא כזה גדול בסה"כ יש שלוש סוגי מכוניות כאלה זה נכון?

פורסם

פריוס אני לא מאמין שתמצא במחיר כזה במצב טוב, מה גם שאני לא מאמין שסטודנט צריך פריוס.

כרכב ידני יש לך אופציה, והרבה כאן יסכימו איתי, על סקודה פאביה החדשה.

תבדוק את העניין. אתה יכול לקנות אותה חדשה לגמרי ולהישאר עם עודף..

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

הפולו והמאזדה די שונים במחירים כאשר משוים את הגירסה הידנית לזו האוטומטית של המזדה.

בכל מקרה ההבדל בין 2 המכוניות שציינת לטויוטה פריוס הוא עצום ואולי מעיד עד כך שאינך בטוח במה שאתה צריך מהאוטו.

התלבטות בין רכב מנהלים לסופר מיני היא לא שכיחה.

בכל מקרה הפריוס גם עומדת להיות מוחלפת בקרוב ולכן לא הייתי שוקל אותה ברצינות וגם צריכת הדלק שלה לא מדהימה מידי.

מבין פולו למאזדה הייתי בוחר במאזדה בגלל הבטיחות האיבזור ולפי דעתי גם המראה החיצוני והאמינות.

פורסם

אני הייתי לוקח פולו ידנית 1.4 , יש ביקוש רב לידניות היות ואין הרבה , אפילו תוכל למכור מעל מחירון.

נסעתי עם פולו ידנית באוסטריה וזאת מכונית מדהימה חסכונית וכיפית.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

המאזדה ממש לא נוחה בכל אמת מידה ואיכות תא הנוסעים שלה ברמה די נמוכה אבל הייתי מעדיף אותה על הפולו בגלל החדות בנהיגה והזריזות.

פורסם

שרשור על מכוניות קטנות בקארספורום שמתחיל להתמלא בתגובות ואף אחד לא הזכיר פאביה 1.6 ידנית? הכצעקתה?

תריץ חיפוש ותפנה לעצמך כמה שעות... תקבל הרבה תוצאות, רובן טובות.

בקיצור - משתמשת בפלטפורמת הפולו והאיביזה החדשה (הראשונה עוד לא הוצגה, השנייה תגיע לארץ בקרוב), ולכן עדיפה על אחיותיה המשווקות בארץ כרגע.

היו יותר זולה מהמאזדה אבל יותר יקרה מהפולו 1.4 ידנית.

לפרטים נוספים, כאמור, בצע חיפוש.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מציע לך לחכות לסיאט איביזה החדשה

נראה לי היא תגיע בעוד חודשיים.

פורסם
פולו החדשה מיושנת?

דרך אגב מבחינת כדאיות המחיר, זה משנה אם אני קונה עכשיו או מחכה חודש חודשיים.

אני לא מבין בזה כלום,

וגם מה דעתכם על טויוטה פריוס ואם יש לכם המלצה על רכב נוסף במחיר הזה קטן וחסכוני בדלק.

רציתי בהתחלה היברדית אבל ראיתי שהמחירים גבוהיים להחריד וגם ההיצע לא כזה גדול בסה"כ יש שלוש סוגי מכוניות כאלה זה נכון?

יכול להיות שהבחור התכוון ל יאריס ?

יאריס ידנית יכולה בהחלט להתאים לדרישות של "מכונית לסטודנט": קטנה, חיסכונית, אמינה ולא יקרה לאחזקה.

גיר רובוטי של יאריס לא מוצלח במיוחד, וזה יכול לעזור בעתיד למכור יאריס ידנית :-D.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...