Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 מול פולו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פביה 1.6 "ספורט", ידנית.

אתה חייב לדחוף את הרכב שלך לכל מקום?

העלת לעצמך על הדעת שאולי הרכב שלך לא מתאים לכל הצרכים של כל בני האנוש על הפלנטה?

ולעניין עצמו: מזדה 2 מנוע 1.5 עדיפה על כל מה שהציעו פה.

איבזור עשיר יחסית הכולל בקרת אקלים, 6 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל.

פורסם

ומה לגבי הסוזוקי סוויפט החדשות?

מבחינת מראה לדעתי היא לוקחת את המאזדה 3 והפולו...

השאלה אם היא מתאימה בשאר התחומים

פורסם
ומה לגבי הסוזוקי סוויפט החדשות?

מבחינת מראה לדעתי היא לוקחת את המאזדה 3 והפולו...

השאלה אם היא מתאימה בשאר התחומים

פחות בטוחה.

אין ESP.

חסרון גדול בבטיחות לטעמי.

ועוד בעיה עם הצבע של הרכב, לפחות זה מה שקרה לכמה חברי פורום ( ניתן לעשות חיפוש ולמצוא ).

לדעתי לקנות רכב ב 2009 ללא ESP זה טיפשי, לכן לא הייתי חושב אפילו בכיוון של המאזדה 3 ( עם מנוע 1600 ), סוויפט או כל רכב אחר ללא ESP.

פורסם
אתה חייב לדחוף את הרכב שלך לכל מקום?

העלת לעצמך על הדעת שאולי הרכב שלך לא מתאים לכל הצרכים של כל בני האנוש על הפלנטה?

ולעניין עצמו: מזדה 2 מנוע 1.5 עדיפה על כל מה שהציעו פה.

איבזור עשיר יחסית הכולל בקרת אקלים, 6 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל.

מה אתה רוצה ממנו?

העלת לעצמך על הדעת שאולי הרכב שלו דווקא כן מתאים לכל הצרכים של כל בני האנוש על הפלנטה?

העלת לעצמך על הדעת שאולי הפאביה הנ"ל הרבה יותר טובה מהמאזדה 2 המצועצעת?

ולעיניין עצמו: את כל הקישקושים האלו יש גם בפאביה, בתוספת מנוע חזק יותר: 1600 סמ"ק 105 כ"ס.

ידני או אוטומט? כבר הוא יבחר לעצמו, בכל אופן הגיר האוטומט בפאביה מאוד מוצלח.

מה שכן, בפאביה אין ר"ד מקורי עם שליטה מההגה, אך אני רוצה לראות את כל אלה עוד 5 שנים, מנסים להיפטר מהמערכת המקורית, כי יצא במכשירים החדשים איזה גימיק טכנולוגי חדש.

פורסם

לפותח האשכול אני דווקא מחזק את אלו שהציעו, את האיביזה היא אמרוה כמתוכנן להגיע בסוף החודש הזה תחילת מרץ והיא אמרוה להיות, עם מחיר תחרותי עם מנוע מוצלח ועם גיר מצויין אני מציע לחכות עוד אמרות להיכנס לארץ מכוניות הרבה מכוניות חדשות.

יניב

פורסם
המאזדה ממש לא נוחה בכל אמת מידה ואיכות תא הנוסעים שלה ברמה די נמוכה אבל הייתי מעדיף אותה על הפולו בגלל החדות בנהיגה והזריזות.

שטויות במיץ - ישבתי בשתיהן - בניגוד לגולף ומעלה בהיצע של VW - האיכות בפולו היא על הפנים , הסביבת נהג מיושנת ולא איכותית ופשוט בסוכנות היא מרגישה כמו האחות המאומצת והזולה של המשפחה הזו.

נקווה שבחדשה הם יישרו קו עם הגולף ושאר בנות הקונצרן המקבילות (כמו הפאביה שהוזכרה שהפנים שלה ברמה אחרת לגמרי, קצת זקן , אבל איכותי).

נוחות - המאזדה 2 אכן קשיחה כמעה , אבל עם מושבים לא רעים (יחסית למיני).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...